 O VE BEN  ARKADA Ş  Şİ MD İ SEV İ NME VAKT İ  KIRMIZI YE Şİ L  KÖPRÜ  B İ R ZAMANLAR  MAR İ KULA DO Ğ UR Ceylan-ı Bahri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
Advertisements

ÇOKLU ZEKA ÇEŞİTLERİ
Atatürk’ün Çocukluk Anıları
 HAZIRLAYAN : MEHMET RAC İ KILIÇ.  Anne ve babalar!  Genellikle çocuklarımızın çok zeki oldu ğ unu dü ş ünürüz; ancak okulda bazı derslerden ba ş.
Karşılaştırmalı Eğitim Yönetimi
Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor, Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp.
FİİLLERDE ÇATI KONUSUNDA EN İYİ ÜÇ İNTERNET SİTESİYLE İLGİLİ SUNUM
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
AHMET NAFİZ DEMİR * * 2005 a.g.b k.g.b z.g.e a.g.b a.g.b o.l.m a.g.b
Çocuk bugünün yarını, yarının umududur…
Adam, bütün bir haftanın yorgunlu ğ undan sonra pazar sabahı eline gazetesini alıp okumaya ba ş ladı ve "Bütün gün miskinlik yapaca ğ ım, beni bundan kimse.
BODRUM İ LÇES İ N İ N E Ğİ T İ M OLANAKLARI BAKIMINDAN MU Ğ LA ÜN İ VERS İ TES İ ’NDEN BEKLENT İ LER İ.
Şerife duran bilmeceler
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
HAZIRLAYAN : EBRU ÖZÇİFTÇİ NO: 1257 SINIF: 6-B
ö ö ö ö ö t ö n ö r ö m ö k ö y ö s ö d Ö mer ö ner t ö l ö ö ter ö
Alfabeye TÜRKÇE Hoş Geldiniz TÜRKÇE.
BAS İ T VE B İ LE Şİ K CÜMLE ETK İ NL İ KLER. Aşa ğ ıda ki verilen cümlelerin hangisinin basit, hangisinin bileşik oldu ğ unu bulmaya çalışalım. a) Soruları.
OKUL DENEYİMİ -I- Dr. Muhammed TURHAN.
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ’NİN YAPISI
 YAZAR: ORHAN KEMAL  YAYINA HAZIRLAYAN: TEK İ N YAYINEV İ  YAYIN TAR İ H İ : 2003  BASKI: YAYLACIK MATBASI, İ STANBUL.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ
ARKADA Ş LIK DED İĞİ N BERABER BÜYÜMEKT İ R BAZEN,
YÜKSEK ÖĞRETİM PROGRAMLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
Bana göndermekte oldu ğ unuz… Çok ho ş uma giden.
 Tayyareci Fethi BEY ilk Osmanlı pilotlarındandır.  istanbul'da do ğ mu ş, 1907 yılında Bahriye Mektebi'ni bitirmi ş tir. Mesle ğ inde ilerlemek için.
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
ATATÜRK’ÜN HAYATI.
Arkada ş lık İ hsan Ça ğ an ÇEMREK Mehmet Akif İ nan İ lkokulu 2/D Sınıfı Ö ğ rencisi Ö ğ retmen:Bayram Derin.
Fakir Baykurt 1929’da Burdur’un Yeşiloca ilçesi Akçaköy’de doğdu. Az topraklı köylü bir ailenin çocuğu. 1948’de Gönen Köy Enstitüsü’nü bitirdi, 5 yıl köy.
 1 – 5 Yaş Grubu  6 Yaş Anaokulu  7 – 16 Yaş İlk öğretim  Lise Eğitimi İSVEÇ EĞİTİM SİSTEMİ.
Figen ŞENGÜL 1, Gülşah SEYDAOĞLU 2 Çukurova Üniversitesi, (1) Adana Sağlık Yüksek Okulu, (2)Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD Hemşirelik Eğitim Modellerinin.
FP. TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN GEÇMİŞİ Orta Asya Türkleri’nin Müslüman olmadan önce örgün eğitim kurumlarının olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak Türk Kültürü’nün.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
E R G E N L İ K ERGENLİK DÖNEMİ FİZİKSEL GELİŞİM
SELANİK Mustafa Kemal Osmanlı devletinin iç karışıklıklar içinde bulunduğu ve çöküşünün hızlandığı bir dönemde 1881 de Selanikte doğdu babası alirıza efendi.
Hazırlayan: Filiz BİLİCİ Hatice Seyit Çeker İlkokulu Nizip/Gaziantep
ATATÜRK’ÜN SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİ ÖNEMİ ÖĞRENELİM
 Osmanlının yıkılı ş ına do ğ ru devleti ve milleti kurtarmak için birtakım fikir akımları olu ş mu ş tur.  Bunlar Osmanlıcılık, İ slamcılık, Batıcılık.
Temel Matematik 2 10-Seriler Temel Matematik 2 10-Seriler Ocak 2016 İ stanbul Üniversitesi Prof. Dr. Ergün Ero ğ lu İ Ü İ şletme Fakültesi Sayısal Yöntemler.
Nurullah Ataç.  21 Ağustos 1898’de İstanbul Beylerbeyi’de doğdu. 1957’de Ankara’da yaşamını yitirdi. Türk edebiyatında modern anlamda deneme türünde.
 Pamela Spence, 1975 doğumlu şarkıcı, oyuncu. 80ler synth pop tarzını günümüze uyarlayan Spence, Teoman ’ın vokalisti olarak ünlendi. Birçok tiyatro.
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
Atatürk'ün Öğrenim Hayatı
BİR KAHRAMAN DOĞUYOR / Mustafa Kemal Atatürk’ün Öğrenim Hayatı
Hızlı Okuma Egzersizleri
Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız.
E Hazırlayan;Kapkara1980 Eğitimhane.
BAŞARI VE MOTİVASYON.
Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü
OKUL ADI ADI: SOYADI: SINIFI: NO: DERS: Ö Ğ RETMEN: KONU.
Y I K I N H E Y K E L L E R İ M İ “Ey Milletim, Ben, Mustafa Kemal’im…
Hazırlayan : Atahan Aybars ERDEM Fatih ALBAYRAK yılında Bursa’da kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 360 bin otomobil ve 450 bin motor.
Mustafa Kemal Atatürk 1881 yılında Koca Kasım Mahallesi, Islahhane Caddesi’ndeki pembe boyalı 2 katlı bir evde do ğ mu ş tur.Ve 10 Kasım 1938’de Dolmabahçe.
Aziz Sancar’ın Hayatı.
SivasKayseri Afyon Adana İ zmir Isparta Bursa İ stanbul Burdur.

NAZIM H İ KMET RAN Selanik do ğ umlu olan Nazım Hikmet, 15 Ocak 1902 yılında Selanik’te dünyaya gelmiştir. Henüz 11 yaşında iken “Feryad-ı Vatan” adlı.
SAİT FAİK ABASIYANIK ( ).
AD ve SOYAD : Batuhan Ş AHBAZ NUMARA : 7164 KONU: Erwin Schrödinger.
Sabiha Gökçen’in Özgeçmişi
Masanın.
1910 yılında Selanik'te doğdu. Yüksek öğrenimini Fransa'da Ecole Normale Superieure'de tamamladı (1932). Bir süre Galatasaray Lisesi'nde matematik öğretmenliği.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Isı yalıtımı sıcak yada so ğ uk havanın ısı köprüleri vasıtasıyla konutların içine girmesini yada çıkmasını engellemek adına yapılan i ş lemdir.Sürekli.
 Ali'nin bir hafta önce işe başlaması, işine gitmesi için annesi tarafından uyandırılması.  Ali'nin annesi ile birlikte öz değerleri yaşaması.  Fabrika.
Y I K I N H E Y K E L L E R İ M İ “Ey Milletim, Ben, Mustafa Kemal’im…
Y I K I N H E Y K E L L E R İ M İ “Ey Milletim, Ben, Mustafa Kemal’im…
Sunum transkripti:

 O VE BEN  ARKADA Ş  Şİ MD İ SEV İ NME VAKT İ  KIRMIZI YE Şİ L  KÖPRÜ  B İ R ZAMANLAR  MAR İ KULA DO Ğ UR Ceylan-ı Bahri

 23 Kasım 1906'da Adapazarı'nda dünyaya geldi. İ stanbul'da 11 Mayıs 1954'te 48 ya ş ında sirozdan ya ş amını yitirdi. İ lkö ğ renimini Adapazarı Rehber-i Terakki Mektebi'nde yaptı. İ ki yıl Adapazarı İ dadisi'nde ö ğ renim gördü. Kurtulu ş Sava ş ı'ndan sonra ailesi İ stanbul'a yerle ş ince İ stanbul Sultanisi'ne girdi. Onuncu sınıfta bir ö ğ retmene yapılan ş aka yüzünden sınıfı da ğ ıtılınca Bursa Erkek Lisesi'ne geçti, 1928'de buradan mezun oldu. İ stanbul Üniversitesi EdebiyatFakültesi'nde bir süre e ğ itim gördü. Ekonomi ö ğ renimi için İ sviçre Lozan'a gitti. Kısa süre kaldı ve Fransa'ya geçti. 3 yıl Fransa'da Grenoble'da ya ş adı. E ğ itimini yarım bırakarak 1933'te İ stanbul'a döndü. Kısa bir süre Halıcıo ğ lu Ermeni Yetim Mektebi'nde Türkçe grup dersleri ö ğ retmenli ğ i yaptı. Babasının deste ğ iyle girdi ğ i ticarette de ba ş arılı olamadı. Daha sonra hiçbir i ş le u ğ ra ş madı. Geçimini babasından kalan mirasla sürdürdü. Ya ş amını Ş i ş li'de Bulgar Çar ş ısı'ndaki apartman ve Burgaz Ada'daki kö ş klerinde annesiyle geçirdi.Onuncu sınıfEdebiyat

 Lüzumsuz adam  Son ku ş lar  Semaver  Mahalle kahvesi  Kayıp aranıyor  Ömer seyfettin  Peyami safa  Ece ayhan

 www antoloji.com

 KAAN  KAD İ R  KOCAMAN  163  6/B  TE Ş EKKÜRLER