Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız."— Sunum transkripti:

1 Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız.
HIZLI OKUMA METİNLERİ

2 Keser sapı, Germe yapı, Beş dudağı, Bir de sapı El

3 POLAT İLE PANTER Çocuklar boş arsada toplanmışlardı. Pelin ile Püren ip atlıyorlardı. Peyami topaç döndürüyordu. Polat ise top oynamak istiyordu. Polat arkadaşlarını ikna edemedi. O sırada arsaya panter girdi. Polat oyun arkadaşını bulmuştu. Pembe topu, Panter’e attı. Panter koşarak topu yakaladı. Burnuyla Polat’a itti. Biraz sonra top çalılıklara kaçtı. Polat ile Panter koşarak topu almaya gittiler. Polat birde baktı ki top patlamıştı. Artık Panter ile Polat’ın oyunu sona ermişti.

4 1. Çocuklar nerede toplandılar. C: ……………………………………………………………………… 2
1. Çocuklar nerede toplandılar? C: ……………………………………………………………………… 2. Kimler ip atlıyordu? 3. Topaç döndüren kimdi? 4. Top oynamak isteyen kimdir? 5. Top nereye gitti? 6. Oyun sona erdi. Neden?

5 Soruları Yapalım 1. Belediye otobüsünde 17 yolcu vardı. Birinci durakta 5, ikinci durakta 2 yolcu indi. Otobüste kaç yolcu kaldı? Bilgi:………………………………………. İşlem: ……………………………………………………………… ……………………………………………………………………….. 2. 13 misketim vardı. 3 tanesini kaybettim. 5 tanesini arkadaşıma verdim. Kaç misketim kaldı?

6 Soruları Yapalım 3. 18 sayfa olan öykü kitabımın 5 sayfasını sabah, 4 sayfasını da öğleden sonra okudum. Okumadığım kaç sayfa kaldı? Bilgi:………………………………………. İşlem: ……………………………………………………………… 4. Bir toplama işleminde toplam 14’dür. Toplananlardan biri 8 olduğuna göre, diğer toplanan kaçtır?

7 Soruları Yapalım 5. Deniz, pazara 19 yumurta götürdü. 3 tanesini sattı. 2 tanesini kırdı. Deniz’in kaç yumurtası kaldı? Bilgi:………………………………………. İşlem: ……………………………………………………………… 6. Kutuda 35 tane tebeşir vardır. Bu tebeşirlerin 11 tanesi kırmızı, 8 tanesi sarıdır. Kalanı beyazdır. Kaç tane beyaz tebeşir vardır?

8 Akrep (kısa çubuk) ve Yelkovan (uzun çubuk) ile saatleri gösterelim.

9 İşlemleri Yapalım.

10 İşlemleri Yapalım.


"Düzgün ve Doğru Yapacağız, Adam Gibi Adam Olacağız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları