Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor, Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor, Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp."— Sunum transkripti:

1

2

3 Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor,
Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp giden Kum tanelerinden daha hızlı uçup gitmektedir.

4

5 Dün daha, Otuz yaşındaydım, tüm vaktimi çocuklar, ev, eşim, işimle
Geçiriyordum. Günler, kendime en küçük bir zaman ayırmaksızın geçip gidiyordu. Bu bir nevi zamana karşı yarıştı sanki.

6

7 Dün daha, Kırk yaşındaydım,
Çalışma hayatı, her gün karşılaşılan sıkıntılar nedeniyle, Çocukların büyüdüklerini görecek zamanım olmadı. Biraz soluklanmak istiyordum ama, Ev işleri, alışveriş gibi şeyler ile Zaman uçtu gitti. Ama nereye götürüyordu beni?

8

9 Bu yeni bir yaşam…..ama yine çalışma, yine ev işleri …..
Dün daha, Elli yaşındaydım, çocukların her biri kendi yaşamlarını sürdürmek için gittiler. Artık büyük anneydim Biraz da kendimce yaşamak için bana kalmış olan bu ayrıcalıklı zamanın tadını çıkartmak maksadıyla biraz yavaşlamak istiyorum. Bu yeni bir yaşam…..ama yine çalışma, yine ev işleri ….. Çok çabuk yoruluyorum, zira yaşam beni bazen öylesine hızlı itiyor ki, sabah ile akşam birleşiyor adeta.

10

11 Bu gün, Altmışındayım, yaşama hayranlık duymak için biraz zaman ayırmak istiyorum. Çalışıyor bile olsam, bu zamanı mutlaka veriyorum kendime. Hoşuma giden küçük şeylerle bile meşgul olmak mutlu ediyor beni. Yaşamakta olduğum zamanın önemini biliyorum. Zira, yarın için daima bir bilinmezlik var…..

12

13 Geriye bakmaksızın sadece bizden bahsediyoruz.
Eşimle birlikte, geçtiğinin farkında olmadığımız zamanları konuşuyoruz. Geriye bakmaksızın sadece bizden bahsediyoruz. Çünkü bizim için önemli olan yaşamakta olduğumuz şu an. Duraklamayı öğrendim arık….. Eskiden unutmuş olduğum bu küçük şeyi...

14

15 Dün daha, Zaman, ona bakıldığında, ona dokunulduğunda çok güzel.
Bizi yaşlandırsa bile, yine de çok güzel. Ondan vazgeçmek mümkün değil O , bizim ellerimizden tutuyor ve diğer yarınlara doğru götürüyor.. Dün daha, Yirmi yaşındaydım…..

16

17 Ancak bu gün, zamanın sadece bir ertelemeden ibaret olduğunu biliyorum.
Bu nedenle bu değerli zamanı yaşamak zorundayım. Bu nedenle, zamanımı yitirmeden ve sağlığım kötüleşmeden önce kendimi tek bir şeye adadım….. Yaşamım….. Dün daha yirmi yaşındaydım Bu gün ise zamanın değerini biliyorum artık.

18

19 Auteure de ce poème: Diane L. (Énaid) Tercüme:Yusuf Haznedaroğlu
« Hier encore « Auteure de ce poème: Diane L. (Énaid) En güzel günlere….. Tercüme:Yusuf Haznedaroğlu


"Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor, Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları