En az 6 ay süre ile haftanın 3 günü çalışabilecek,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung- Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı.
Advertisements

ÖNCÜ SALÇA yılında Gaziantep'in yerli halkından rahmetli İbrahim Halil Kozlu ve 5 oğlunun (Fahrettin, Hasan, Mustafa, M. Hanifi ve Bilal Kozlu)
HAYRİ ASLAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ. BU SUNUDA OKULUMUZDAKİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A LANI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLERE ULAŞABİLECEKSİNİZ.
BİYOÇEŞİTLİLİK NEDİR Biyoçeşitlilik, bir bölgedeki genlerin, türlerin, ekosistemlerin ve ekolojik olayların oluşturduğu bir bütündür. Başka bir deyişle.
TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ. TOBB nedir ? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (kısa TOBB) Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları,
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU,
Profesyonel bir Çevirmen Olmak İster misiniz? Öyleyse bu yazıyı mutlaka okuyun.
Aldatıcı hareket veya dürüstlük kurallarına aykırı ekonomik rekabetin kötüye kullanılmasıdır.  Başka bir işletmeye ait ürünlerin, markaların taklit edilmesi,
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN SEKTÖREL DAĞILIMI
Yrd. Doç. Dr. Ş ule Aydın Turan POSTFORDİZM. Fordizmin Krizi Birikim rejiminin krizi Kapitalizmin belirleyici özelli ğ i kendisini yeniden üretebilmesi.
Hazırlayanlar: Nurettin Hakan YILDIZ Hamza ÇOLAK Yunus TAŞDEMİR KALİTE GÜVENCESİ VE STANDİZASYON.
ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. Ankara’da orta öğretim çağ nüfusu ’dir öğrencimiz orta okullarımızın 8. sınıfından muzun oldu. 9. sınıf.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
TARİHÇESİ 1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulmuş ve 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir. Tata Motors Limited bir Hint çok.
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
34 yıl önce kurulduk.. 34 yıl önce kurulduk. Üretim, ihracat ve istihdam rakamları ile aydınlatma sektöründe Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biriyiz.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü
İLÇE MİLLî EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Mehmet halil ibrahim hekimoğlu mesleki ve tEknik anadolu lisesi 2016 / 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALAN – DAL TANITIM ÇALIŞMALARI kONYA – 2017 Hazırlayan.
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
Sanayi ve ticaret limiteD şirketi
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ No:
TCHIBO FULYA KARAYAZI.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından kuruldu.
Betül GÜLER
Bölüm 2 Stratejik Yönetim Süreci ve Unsurları
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed DÜNDAR
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ACİL YARDIM VE KURTARMA HİZMETLERİ (112) AMBULANS EKİPLERİNDE ÇALIŞAN SAĞLIK PERSONELİNİN İŞ DOYUMLARININ VE ETKİLEYEN ETMENLERİN.
Dünya’nın En Büyük Perakendecisi
Tata Motors Limited Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ NO :
Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ
HAZIRLAYAN MUHAMMED YAYLA
Veysi Sami ÜNSER Usta Siyah Kuşak Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. ABD Kuzey Alabama Üniversitesinde Pazarlama Yüksek Lisans.
ELEKTRONİK TİCARET DEVİ: aLİBABA.com
İhracat Genel Müdürlüğü
YENİ SINIF GEÇME YÖNETMELİĞİ
ULUSLARARASI CAMBRIDGE PROGRAMLARI
Bu sorunlar neden çözülmeli?
Muhammet Onur ÖZÇELİKÇİ N.Ö
TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata.
Rewe Gruop 1927 yılı 1 Ocak kooperatif Köln olarak kurmuştur
SETUR Setur, 1965 yılında, gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine Koç Holding tarafından.
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
GÖRSEL SANATLAR DERSİ.
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
TÜRKİYE’DE EKOLOJİK TARIM
Bölüm 2 Stratejik Yönetim Süreci ve Unsurları
Cube Organization Presents.
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
PSİKOLOJİK DANIŞMA İLE İLGİLİ ÖNYARGILAR
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Çalışma Sistemi 1.
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
Çevre teknikeri kimdir?
İcat, Buluş, Keşif, Endüstri ve Endüstri 4.0 Kavramlarını tanıyalım
PERAKENDECİLİK VE TOPTANCILIK
TARIM EKONOMİSİ ve İŞLETMECİLİK DERS NOTLARI
SINAVLAR VE DEĞERLENDİRME. SINAVLAR VE DEĞERLENDİRME.
Çevre teknikeri kimdir?
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Sunum transkripti:

En az 6 ay süre ile haftanın 3 günü çalışabilecek, Pozisyon E-Ticaret – Bilgi Teknolojileri – Ürün Yönetimi Part Time Çalışma Arkadaşları    Bize Katılmak İsteyen Arkadaşlarda Aradığımız Genel Nitelikler Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği veya İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi, En az 6 ay süre ile haftanın 3 günü çalışabilecek, Not ortalaması en az 3 olan (4 üzerinden) MS Office programlarını çok iyi seviyede kullanabilen, İyi seviyede İngilizce bilen, İş Tanımı 1960’lı yılların başında Ahmet Ziylan tarafından Gaziantep’te ısmarlama ayakkabı üretimi yapmak için kurulan 50 metrekarelik ufak bir atölyede başlayan hikâyemiz bugün Dünyanın farklı yerlerinde 9000’in üzerinde çalışanımız ve 500’ün üzerinde mağazamızla devam ediyoruz. FLO Mağazacılık bünyesinde bulunan çok markalı sneaker konseptli IN Street’in satış noktaları da FLO’nun satış ağını her yıl güçlendirmekte ve yayılımını artırmaktadır. FLO Mağazacılık bünyesinde perakende markalarının yanı sıra, mağazalarında satışını gerçekleştirdiği ve toptan satışını yaptığı FLO, Kinetix, Polaris, Lumberjack, Butigo, Dockers by Gerli, Mercedes gibi her biri kendi alanında lider ayakkabı markaları bulunmaktadır. 2023 yılında Türkiye’den çıkacak 10 global marka vizyonumuz doğrultusunda her yıl ortalama 2.000 kişiye istihdam sağlıyor, gücümüzü çalışanlarımızın yeteneklerinden ve çeşitliliğinden alıyoruz. Merkez kadrolarımızda ağırlıklı olarak şirket büyümesine doğrudan etki eden E-Ticaret, Bilgi Teknolojileri ve Ürün Yönetimi gibi bölümlerimizde part-time görevlendirmek üzere iş fırsatları sunmaktayız.