Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata."— Sunum transkripti:

1

2 TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata geçmiştir. hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir.tata grup olarak çalışanı tata motors olarakda bünyesinde bulundurduğu çalışına vardır.ticari araçların her segmentinde lider olup,pikap ve binek araçlarda dünyada 3. sırada yer almaktadır.

3 Dünyanın 4. büyük kamyon ve 2. büyük otobüs üreticisidir
Dünyanın 4. büyük kamyon ve 2. büyük otobüs üreticisidir.tata grup bünyesinde 7 iş sektörü bulunur ve 27 şirketi ile faaliyet gösterir. Grup içindeki önemli şirketler arasında  Tata Steel, demir veçelik üreticisidir.  Tata Motors,  Tata Consultancy Services (TCS), küresel bir yazılım şirketidir.  Tata Power,  Tata Chemicals, soda külü üretimi Tata Tea, en büyük ikinci çay üreticisidir.  Tata Communication dünyanın en büyük ses taşıyıcısıdır. Businessweek dergisi, Grubu  ‘Dünya’nın En yenilikçi Şirketleri’ arasında altıncı sıraya yerleştirmiş 

4 1945 yılında kurulan tata motors hindistan sınırlarını aşmıştır
1945 yılında kurulan tata motors hindistan sınırlarını aşmıştır.1954 yılından itibaren üretilen araçlar şuanda 4 milyondan fazladır. 2004 yılında kore'nin ikinci büyük kamyon üreticisi daewoo şirketini satın almış.kore pazarına bir çok yeni ürün kazandırarak uluslararası pazarada açılmıştır. 2008 yılında jaguar ve land rover'ı satın almıştır. Hindistan'ın ilk yerli üretim hafif aracını,ilk yerli binek aracı ve ilk spor arabasını yani tata ındica'yı üretmiştir.kendi segmentinde en çok satılan arabadır. 2008 yılında  halk otomobilini tata nano'yu üretmiştir.konfor ve güvenliği ailelirin beğenisi sunmuştur.

5

6 TAta motors türkiye'de 1997 de isotlar grup ile başlar.
Tata, satış ve servis ağı konusunda da hızla ilerlemiş, bugün itibarı ile ülke geneline yayılmış geniş bir satış ve servis ağıyla hizmet vermektedir.  Uzun zaman önce Tata Destek Hattı'nı hizmete geçiren marka, müşterilerine kendisi ile birebir iletişime geçme fırsatı sağlamıştır. Tata, müşterilerine satış sonrasında da etkin hizmet sağlamak amacıyla, tek bir telefondan ulaşılabilen Yol Yardım Servisi ile hizmet vermektedir. 


"TATA motors limited Tata şirketler grubu 1868 yılında jamsetji tata tarafından mumbai'de kurulmuştur.1992 yılında yönetim kurulu başkanlığına ratan tata." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları