Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU,"— Sunum transkripti:

1 VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU, UÇAK VE KARGO ARTIŞLARI DEVAM EDİYOR... TOPLAM YOLCU TRAFİĞİ % 14 ARTTI… Havalimanımızda geçen yılın aynı döneminde 437.128yolcu taşınmakta iken, bu yıl Mayıs 2014 itibariyle geçen yıla göre % 14 artışla toplam 497.670 yolcuya hizmet verildi. TOPLAM UÇAK TRAFİĞİ % 3 ARTTI… 2014 Yılı Mayıs Ayı itibariyle Van Ferit Melen Havalimanı toplam uçak trafiği; bir önceki yılın Mayıs ayına göre, % 4 artışla 3.902 'e yükseldi.

2 YÜK (KARGO+POSTA+BAGAJ) TAŞIMACILIĞI % 14 ARTTI… Yük taşımacılığında aylık değişim 2014 Mayıs Ayı’nda % 14 oranında artışla 4.463 ton olarak gerçekleşti. Havalimanındaki istatistikler incelendiğinde uçak sayılarında ki artışların % 3 olarak gerçekleşmesine karşın, yolcu ve kargo sayılarındaki artışların % 14 olarak gerçekleştiği görülmektedir. bu durumda uçakların doluluk oranlarının en üst seviyelerde olduğunu göstermektedir. havalimanımız yolcu sayısı itibariyle Türkiye'deki toplam havalimanları içerisinde 11. sırada yer almaktadır. Havalimanında gerçekleşen 2002-2013 yıllarına ait istatistik bilgilerinin yıllara göre dağılımını gösteren tablolar ekte gösterilmiştir. ekli tablolarda da görülebileceği üzere sürekli artan yolcu ve uçak potansiyelinin yaz sezonu ile birlikte artmaya devam edeceği beklenmektedir.

3 2002 – 2013 YOLCU – UÇAK İSTATİSTİK BİLGİLERİ


"VAN UÇMAYI SEVDİ, UÇAK VE YOLCU SAYILARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR…. TÜRKİYE'DE Kİ TÜM HAVALİMANLARINDA OLDUĞU GİBİ VAN FERİT MELEN HAVALİMANINDA Kİ YOLCU," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları