Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ"— Sunum transkripti:

1 Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ 130907002
Tchibo Coffee Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ

2

3 Tchibo, 1949 yılında Max Herz ve Carl Tchillinghiryan(Çilingiryan) tarafından Almanya’nın Hamburg şehrinde kuruldu. 1952 yılında, dar bütçeler için tarifler, son moda tüyolar gibi içerikler barındıran Tchibo Dergisi aylık olarak yayınlanmaya başlandı. Tchibo, Starbucks ile birlikte dünyanın en büyük kahve üreticilerinden biridir.

4 Günümüzdeki pazarlama ve satış çalışmalarında ana hatlarını hemen her hafta farklı bir ürün grubuyla devam ettirmekle beraber kahve satışı markanın en önemli ürün grubudur. 

5 Firmanın Almanya sloganı " Her hafta yeni bir dünya" şeklindedir
Firmanın Almanya sloganı " Her hafta yeni bir dünya" şeklindedir. Tchibo faaliyetlerini 1.000'in üzerindeki mağaza sayısıyla devam ettirmektedir. Ana merkezi halen Hamburg'dadır. 

6

7

8 Gold Mocca 1954 yılında ilk kez satışa sunulan Gold Mocca, Almanya'da kısa bir süre içerisinde popüler hale geldi. Bu kahvenin özelliği dokuz farklı kahvenin harmanlanarak üretilmiş olmasıydı.

9 Tchibo, Türkiye'de ilk mağazasını 2006 yılında Cevahir Alışveriş Merkezi'nde açtı. Bugün Türkiye'de 50 adet Tchibo mağazası bulunuyor.

10 Kaynaklar www.tchibo.com.Tr https://tr.wikipedia.org/wiki/tchibo


"Hazırlayan: Recep Gürkan TINÇ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları