Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Veysi Sami ÜNSER Usta Siyah Kuşak Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. ABD Kuzey Alabama Üniversitesinde Pazarlama Yüksek Lisans.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Veysi Sami ÜNSER Usta Siyah Kuşak Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. ABD Kuzey Alabama Üniversitesinde Pazarlama Yüksek Lisans."— Sunum transkripti:

1 Veysi Sami ÜNSER Usta Siyah Kuşak Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. ABD Kuzey Alabama Üniversitesinde Pazarlama Yüksek Lisans Programını tamamladı. Veysi Sami Ünser, Türkiye’nin Lider Yalın 6 Sigma Organizasyonu olan Borusan grubunda 2001 yılından bugüne çalışmaktadır. Bu süre zarfında Operasyon, Mali İşler, Bütçe Planlama, Satış, Pazarlama ve Proje Yönetimi gibi bir çok farklı alanda görev aldı. İki yıl Siyah Kuşak Proje Yöneticisi olarak çalıştıktan sonra Borusan Manheim firmasında 4 yıl Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüttü yılında Borusan Danışmanlık Yalın 6 Sigma Ofisine Usta Siyah Kuşak olarak atandı. Halen görevi kapsamında Y6S Eğitmenliği, Proje Yöneticisi Koçluğu, Stratejik Proje Yöneticiliği ve grup şirketlerine Yalın 6 Sigma Uygulamaları ve Stratejik Proje Yönetimi konusunda danışmanlık yapmaktadır.


"Veysi Sami ÜNSER Usta Siyah Kuşak Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. ABD Kuzey Alabama Üniversitesinde Pazarlama Yüksek Lisans." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları