“innovation and future”

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİNDE TEMEL FAKTÖRLER
Advertisements

Kalite Koordinasyon Grubu, Genel Bilgilendirme Toplantıları
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
 Şirket Profili  Projeler ve Uygulamalar  Hizmet Alanlarımız  Belgelerimiz  Referanslar.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
Genç Bilişimciler İçin Profesyonelleşme Yolunda Öneriler
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
M. ŞEVKET OĞUZ İNŞ.MÜH. İSTANBUL YAPI GÜÇLENDİRME MERKEZİ İstanbul'daki Binaların Güçlendirilmesi ve Geleceğe Güvenle Devredilmesi Nisan.
GYO’ların 1. Yatırımcıya yönelik (hisse senedi piyasası) 2. İnşaat sektörüne yönelik katkıları.
PUSULA Güçlü Etik Değerler Geliştirmek Semra Baysan Merck Sharp & Dohme Dış İlişkiler Direktörü 18 Ekim 2001.
Öğrenen Örgütler.
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
TÜSİAD - KalDer KALİTE ÖDÜLÜ’nün AMACI ve ULUSAL KALİTE HAREKETİ İLE İLİŞKİSİ Kalite bilincini ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını ülke çapında yaymak.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Ö.Yavuz KARAGÖZ Mevlüt BALTA Hasan AKKOÇ
Schneider Electric ve Altı Sigma 6 Sigma. 6 Sigma Nedir ?  1980’lerin ortasında Motorola tarafından, Japon kalite fikirleri ve kontrol sistemlerinin.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Hayat Sebla Blokları D Blok Kat:3 Kiralık Fırsat Daire
Tunalı Hilmi Caddesi No: 95 Kiralık Daire
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
İÜ AUZEF VİZYON VE STRATEJİ ÇALIŞTAYI Melih Arat ve Hakan Turgut
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Toplam Kalite Yönetimi
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
Şeref Alpago İnşaat Mühendisi
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GÜZ YARI YILI
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
Yükseköğretim Kurulu Kalite Çalışmaları
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
VEHBİKOÇ VAKFI (VKV) AMERİKAN HASTANESİ
Şehir Pazarlama: Gelecekle İletişim
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

“innovation and future” ŞİRKET PROFİLİ www.sehzadeoglu.com

INDEX-İÇİNDEKİLER TARİHÇE MISSION / VISION VE DEĞERLERİMİZ “innovation and future” TARİHÇE MISSION / VISION VE DEĞERLERİMİZ KALİTE YÖNETİM POLİTİKAMIZ GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ HİZMETLERİMİZ FAALİYET ALANLARIMIZ REFERANSLARIMIZ İLETİŞİM www.sehzadeoglu.com

Tarihçe ŞEHZADEOĞLU 2011 tarihinde, İnşaat sektöründe çeyrek asırdan beri prestijli projeleri birlikte başarıyla tamamlamış tecrübe birikimi sonucunda kurulmuştur. İş hayatlarının 25. yılında yurt içi ve yurt dışı şantiye deneyimlerini ,saha mühendisliğinden başlayıp Genel Müdürlüğe kadar yükselen kariyerlerini, Sanayi,Enerji, Lojistik, Gayrimenkul,Toplu Konut,Rezidans,Otel, Hastane,Ticaret ve Sağlık yapıları ile daha birçok Renovasyon ve Restorasyon projeleri yaparak oluşturdukları referans,birikim ve tecrübelerini Şehzadeoğlu çatısı altında birleştirmişlerdir. Türkiye’nin en seçkin yatırımcılarıyla çalışılarak kazanılan bu önemli referans,tecrübe ve kurumsal kültür,ortakların taşıdıkları mesleki sorumluluk ilkeleri ile beraber Şehzadeoğlu bünyesinde inançla ve artarak devam etmektedir. “innovation and future” Dayanıklı Deneyimli Dürüst Dinamik Doğru www.sehzadeoglu.com BONZET İNŞAAT Ziraat ve Turizm A.Ş. - 2012

Misyon “innovation and future” Ulusal ve Uluslararası arenada,Ülkemizin adını daima en iyi şekilde duyurmak, Katma değeri yüksek başarılı Taahhüt ve Gayrimenkul projeleri üretmek, 10.yılında karlı,güvenilir,sağlam bir kurum olarak halka arz edilmektir. www.sehzadeoglu.com

Vizyon ve Değerler Vizyonumuz; Değerlerimiz; Azimle ve İnançla çalışıp Mimarlık ve Mühendislik yapılarında örnek alınacak eserler inşa etmek… Değerlerimiz; Çalışkanlık,doğruluk ve dürüstlük, İş ahlakı , Tecrübe ,bilgi,emeğe saygı,Mesleki sorumluluk. “innovation and future” www.sehzadeoglu.com

Kalite Politikamız ŞEHZADEOĞLU aşağıdaki Kurumsal Kültür Değişimini bir Felsefe olarak benimsemekte ve uygulamaktadır. “innovation and future” İŞİ BİTİRMENİN ÖNCELİĞİNDEN ÖNCE KALİTEYE İSTENENLERİ VEREBİLMEKTEN SÜREKLİ GELİŞİME ÜRÜNÜ/HİZMETİ VERMEKTEN MÜŞTERİYİ MEMNUN ETMEYE ÜRÜN VE HİZMETE ODAKLANMAKTAN İŞLEM VE METOD’A ODAKLANMAYA KISA SÜRELİ AMAÇLARDAN UZUN SÜRELİ AMAÇLARA TEFTİŞ’TEN ÖNLEMEYE ÇALIŞANLAR MALİYET FAKTÖRÜDÜR’DEN ÇALIŞANLAR KAZANÇ FAKTÖRÜDÜRE KİŞİSEL ÇALIŞMADAN TAKIM ÇALIŞMASINA EN AZ MALİYETLİ TEDARİKÇİLERDEN KALİTEYE ORTAK TEDARİKÇİLERE ALIŞILAGELMİŞTEN SİMGESEL AKTİVİTELERE www.sehzadeoglu.com

Güçlü Yönler www.sehzadeoglu.com “YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇIMIZ” “innovation and future” “YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇIMIZ” “ERP İLE ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİMİZ” “REFERANSLARIMIZ” “MÜŞTERİ ODAKLI İŞ STRATEJİMİZ” “GELECEK VİZYONUMUZ” “ÇÖZÜM ODAKLİ İŞ ANLAYIŞ VE FELSEFEMİZ” “GENÇ,DİNAMİK TECRÜBELİ VE ETİK TAKIM OYUNCULARIMIZ” www.sehzadeoglu.com

Hizmetler www.sehzadeoglu.com “innovation and future” TASARIM ÖNCESİ PROJE BELİRLEME /ÖN YATIRIM ETÜDLERİ / TEKNO EKONOMİK FİZİBİLİTE VE DEĞERLENDİRME /PROJE YAKLASIMI TASARIM MİMARİ TASARIM /YAPISAL STRÜKTREL TASARIM /MEKANİK TASARIM /ELEKTRİK TASARIM /ALT YAPI TASARIM /YANGINLA MÜCADELE TASARIMI /İÇ MİMARİ TASARIM İNŞAAT ÖNCESİ ÖN YETERLİLİK ŞARTNAMESİ /İHALEYE DAVET ŞARTNAMESİ / TASLAK SÖZLEŞME / METRAJ VE KEŞİF / İDARİ ŞARTNAME / TEKNİK ŞARTNAME İNŞAAT YAPIM YÜKLENİMİ / YAPIM YÖNETİMİ / ŞANTİYE KOORDİNASYONU / İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI /KALİTE KONTROL / KALİTE GÜVENCE İNŞAAT SONRASI MEKANİK SİSTEM SERTİFİKASYONLARI / ELEKTRİK SERTİFİKASYONLARI / KULLANICI YÖNERGELERİ / EĞİTİM www.sehzadeoglu.com

Faaliyet Alanları TİCARET VE YÖNETİM BİNALARI-OTELLER “innovation and future” TİCARET VE YÖNETİM BİNALARI-OTELLER ENDÜSTRİYEL GELİŞİM BİNALARI SAĞLIK YAPILARI KENTSEL DÖNÜŞÜM VE REZİDANS KONUTLAR GÜÇLENDİRME İYİLEŞTİRME YAPILARI GAYRİMENKUL GELİŞTİRME www.sehzadeoglu.com

Ticaret ve Yönetim Binaları “innovation and future”

Endüstriyel Sanayi ve Gelişim Yapıları “innovation and future”

Sağlık Yapıları “innovation and future” www.sehzadeoglu.com

Kentsel Gelişim Rezidans Konutlar “innovation and future” www.sehzadeoglu.com

Yapısal Güçlendirme ve İyileştirme Yapıları “innovation and future” www.sehzadeoglu.com

Gayrimenkul Geliştirme “innovation and future” BAHÇELİEVLER, COCA-COLA PROJECT ISTANBUL, TURKEY, 118.000M2, 2011

Gayrimenkul Geliştirme “innovation and future” FİKİRTEPE , BUSINESS CENTER PROJECT ISTANBUL, TURKEY, 135.000M2, 2011 www.sehzadeoglu.com

Gayrimenkul Geliştirme “innovation and future” MAHMUTBEY, ALTINBAŞ TRADE CENTER PROJECT ISTANBUL, TURKEY, 110.000M2, 2011 www.sehzadeoglu.com

İletişim “innovation and future” www.sehzadeoglu.com