Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO"— Sunum transkripti:

1 SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
a member of COMPAREX-Group

2 COMPAREX Group COMPAREX; lisans yönetimi, kaynak kullanımı, teknik ürün danışmanlığı ve bulut tabanlı profesyonel hizmetler konusunda uzman global bir BT hizmet sağlayıcısıdır. 30 yıla yayılan tecrübesiyle COMPAREX, kamu sektörü, KOBİ’ler ve büyük uluslararası kurumlara hizmet vermektedir. Portföyünde 3.000’den fazla tedarikçinin yazılım lisansıyla beraber danışmanlık ve profesyonel hizmetleri de barındırır. COMPAREX Grubu; Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika’da 2.350’den fazla kişiyi istihdam etmektedir. COMPAREX Grubu’nun mali yılı cirosu Milyar € / Milyar $’dır.

3 COMPAREX Türkiye Hakkında
Türkiye’nin yazılıma odaklı ilk 10 bilişim firmasından biri olan Dataserv Bilişim Teknolojileri A.Ş., ülkemizin artan bilgi teknolojileri ihtiyaçlarına yazılım alanlarında çözümler üretmek amacıyla İstanbul’da 1997 yılında kuruldu. Özel sektör ve kamu kuruluşları olmak üzere 500’e yakın kurumsal müşterisine İstanbul, Ankara ve Bursa’daki ofislerinde 50’yi aşkın seçkin çalışanı ve çözüm ortakları ile en iyi hizmet ve desteği sağlamakta olan Dataserv, Ekim 2015’de COMPAREX grubunun bir parçası haline geldi ve tüm finans, telekom, büyük kamu ve büyük sanayi firmalarını müşteri portfoyünde barındıran COMPAREX; kurumsal yazılım pazarının en önemli oyuncularından birisi haline geldi. Microsoft, Dell Software Group, HP Software, Software AG, McAfee, Automic Software, EMC – RSA Software, Outsytems gibi kendi alanında dünya lideri firmaların yazılım çözümlerini portföyünde barındırmakta olan Dataserv ile COMPAREX’in global olarak taşıdığı civarında ürün ve çözüm Türkiye’nin en büyük kurumlarında projelendirmekte ve katma değerli çözümler ile piyasanın en önemli başarı hikayelerine imza atmaktadır.

4 GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİMİZ
Çözüm Kümesi GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİMİZ

5 * Sertifikalı İş Ortaklarımız
COMPAREX Security, kendi alanında en iyi üreticiler ile iş ortaklığı yapmaktadır.

6 * Neden COMPAREX Security?
Sertifikalı ve deneyimli, konusunda uzman teknik ekip Müşteri odaklı yaklaşım Kalıcı müşteri memnuniyeti Çok çeşitli entegre çözüm ve hizmet portföyü Güçlü finansal destek Güçlü OPEX/CAPEX maliyet optimizasyonu

7 YÖNETİLEBİLİR HİZMETLER PROFESYONEL DESTEK HİZMETLERİ
* Profesyonel Hizmetler YÖNETİLEBİLİR HİZMETLER ve PROFESYONEL DESTEK HİZMETLERİ

8 COMPAREX Security Kurumsal Referanslarından Bazıları

9 Teşekkürler… COMPAREX Turkey Irmak PAKDEMİR / CEO
Bilişim Teknolojileri Tic. A.Ş.  Otağtepe, İnönü Cad. No: Anadoluhisarı / Beykoz İstanbul Irmak PAKDEMİR / CEO


"SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları