Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik."— Sunum transkripti:

1 1

2 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik siber güvenlik danışmanlığı ve güvenlik eğitimleri konularında büyük ölçekli çok sayıda kuruma hizmet vermektedir. Gerçekleştirdiği vizyoner danışmanlık projeleri ve nitelikli eğitimleri ile sektörde saygın bir yer kazanan BGA Bilgi Güvenliği, kurulduğu günden bugüne kadar alanında lider finans, enerji, telekom ve kamu kuruluşları ile 1.000'den fazla eğitim ve danışmanlık projelerine imza atmıştır. Hakkında BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. ARGE EĞİTİM MSSP PENTEST SOME / SOC SECOPS

3 3 BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. uzun yıllardan bu yana bilgi güvenliği odaklı paylaşımların ülke genelinde arttırılması amacı ile güvenlik e-posta listelerinin oluşturulması, seminer ve etkinliklerin düzenlenmesi, üniversite öğrencilerine kariyer ve bilgi sağlamak için siber güvenlik kamplarının düzenlenmesi ve bunun gibi çok sosyal sorumluluk projesine imza atarak, gönüllü faaliyetlerde bulunmaktadır. Rakamlarla BGA BGA Bilgi Güvenliği A.Ş.

4 4 Referanslarımız BGA olarak hizmet verdiğimiz kurum ve kuruluşlar 32 BANKA 5 DERNEK 31 KAMU 5 AR-GE 5 ENERJİ 6 ULAŞIM 10 FİNANS 11 SAVUNMA

5 5 “ Ürün Bağımsız Güvenlik Yaklaşımı ” BGA Security, deneyimli ve uzman kadrosu ile siber saldırılara karşı kurumların ihtiyaç duyacağı desteği, “ürün bağımsız güvenlik yaklaşımı” vizyonu ile sağlama adına her zaman yanınızda…

6 6 Web Application Local / Remote Network Pentest SOME IR Sosyal Mühendislik APT Ekibimiz Uzman ekibimiz sizlerle birlikte! BGA tarafından sunulan hizmetlerin tamamı, uzman ve deneyimli ekipler tarafından özenle planlanmakta ve sonuçlandırılmaktadır. Doğru sonuca ulaşmayı ilke haline getirmiş uzman ekiplerimiz, çapraz kontroller ile hizmet kalitesini en üst düzeyde tutmaktadırlar. BGA bünyesinde yer alan kişiler, uzmanlıklarına ve tecrübelerine göre Web, Pentest, SOME, IR (Incident Response), Sosyal Mühendislik ve APT birimlerinde görev almaktadır.

7 7 BGA Bilgi Güvenliği A.Ş @BGASecurity 85 Yıllık Tecrübe BGA ekibi olarak verdiğimiz hizmetler Uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalı 43 çalışandan oluşan uzman ekibi ile, faaliyetlerini Ankara, İstanbul, Azerbaycan ve USA’da sürdüren BGA Bilgi Güvenliği’nin ilgi alanlarını “Sızma Testleri, Güvenlik Denetimi, SOME, SOC Danışmanlığı, Açık Kaynak Siber Güvenlik Çözümleri, Büyük Veri Güvenlik Analizi ve Yeni Nesil Güvenlik Çözümleri” oluşturmaktadır. Akreditasyonlarımız Sertifikalarımız 43 KİŞİLİK TEKNİK EKİP 85 YILLIK TECRÜBE (*) BGA Danışmanlık ekibi çalışanlarının sektördeki deneyimleri toplamıdır. (*)

8 8 Hizmetlerimiz BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. Hizmetleri Bilişim sistemlerine sızmak için mümkün olabilecek her yolun denenmesi ile yapılan testleridir. Sızma Testi (PenTest) Hizmeti Siber olay öncesinde ve sonrasında oluşabilecek potansiyel maddi ve manevi zararları önleme adına kurulan yapılardır. SOME / SOC / SIEM Hizmeti Kurumların yüksek kaliteli ve düşük maliyetli yazılımlardan faydalanarak güvenlik çözümleri üretmek Açık Kaynak Kurumsal Güvenlik Çözümleri Kurum ağlarının 360 derece incelemesi ve bilgi güvenliği seviyesinin belirlenmesi hizmetidir. Siber Hijyen Ölçümü Kurumların güvenlik sistemleri test edilerek, siber güvenlik karnesi hazırlanmaktadır. Siber Güvenlik Karnesi Kurum varlıklarının internet ortamında takip edilmesi ve bilgi toplanması hizmetidir. Siber İstihbarat Servisi Çalışanların bilgi güvenliği farkındalık seviyelerinin artırılmasına yönelik çözümlerin üretilmesi Bilgi Güvenliği Farkındalık Programı Kurumun ihtiyaçlarına özel kurum içi bilgi güvenliği eğitimleri ve sertifikasyon hizmetleri Bilgi Güvenliği Eğitimleri

9 9 Pentest Hizmeti Sızma testlerinde “Proaktif yaklaşım” amacıyla hareket eden ekibimiz profesyonel olarak pentest hizmeti sunuyor, standartlarda belirtilmiş olan yol ve yöntemleri kullanarak bir hacker gözü ile sistem zafiyetlerini keşfediyoruz.

10 10 SOME / SOC / SIEM Hizmeti Siber olayları bertaraf etmede, oluşması muhtemel zararları önlemede veya azaltmada, siber olay yönetiminin ulusal düzeyde koordinasyon ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilmesinde hayati önemi olan yapıları kuruyoruz.

11 11 Açık Kaynak Kurumsal Güvenlik Çözümleri Kurumlara açık kaynak yazılımlarla güvenlik çözümleri sunarak, daha az maliyetlerle daha aktif güvenlik hizmetleri sunuyoruz.

12 12 Bilgi Güvenliği Farkındalık Programı Kurum çalışanları için farklı senaryolarla oltalama testleri gerçekleştirmek ve farkındalık düzeylerini artıracak kampanyalar oluşturuyoruz.

13 13 Siber Hijyen Kurum ağının izlenerek siber güvenlik noktasında siber hijyen haritasının çıkartılması ve daha önce kuruma gerçekleşen ve başarılı olan siber saldırılar sonucunda kurum ağ ve sistemlerine sağlanan erişimlerin, yüklenmiş zararlı yazılımların ve APT’lerin tespit edilmesi hizmetidir.

14 14 Siber Güvenlik Karnesi Kurum yatırımlarının verimliliğini ve kurumun mevcut güvenlik risk seviyesini belirlemek amacıyla gerçekleştirilen bir çalışmadır. Kurumun süreç bazlı risk trendini ortaya koymayı hedeflemektedir.

15 15 Siber İstihbarat Servisi İnternet’in karanlık yüzünde, kurumunuza ait paylaşılmış olan veya paylaşılma riski olan datalar tespit edilerek ve kurumunuza yönelik siber saldırıları öncesi veya sonrasında önlem almanıza yardımcı oluyoruz.

16 16 Bilgi Güvenliği Eğitimleri Kurumun ihtiyaçlarına özel kurum içi teknik bilgi güvenliği eğitimleri ve sertifikasyon hizmetleri sunarak, çalışanların yetkinliğini artırmakta, ilgili alanlarda uluslararası geçerliliğe sahip sertifikasyonlar sunmaktayız.

17 17 Sosyal Sorumluluk Projeleri Siber Kamp Etkinlikler E-posta Listeleri Dernek ve Vakıflar BGA Staj Okulu Siber Türkiye BGA Bank Siber Kütüphane

18 18 Teknik dokümanlarımız 67.500 kez indirildi Twitter 4.500 takipçi Teknik dokümanlarımız 1.750.000 kez okundu BGA Sosyal Siber Güvenlik alanında Türkiye’nin en büyük dijital kütüphanesi! Facebook 4.000 takipçi Slide Share 1.100 takipçi Linkedin 2.000 takipçi BGA Blog 3 Milyon Ziyaretçi 650 Blog Yazısı yazıldı Bu güne kadar 75 etkinlik düzenlendi 6 Siber Kamp düzenlendi 7.500 kişi başvuru yaptı Etkinliklerimize 25.000 ziyaretçi geldi 2.700 kişiye eğitim verildi

19 19 “ BGA Security” — Teşekkürler bilgi@bga.com.tr +90 (216) 474 0038 www.bga.com.tr İSTANBUL – ANKARA – AZERBAYCAN – USA


"1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları