Tel. 0532 – 310 07 10 Tüm faaliyetlerimiz hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için bu numaradan bize ulaşabilirsiniz. www.out4adventure.com Köyevim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman
Advertisements

Kur'an Aklımızı Kullanmamızı İster. Konuyla ilgili ayetler: 1- "Acaba onlar herhangi bir yaratıcı olmadan mı yaratıldılar? Yoksa kendileri mi yaratıcıdırlar?
DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Hâsılat kavramları Firmaların kârı maksimize ettikleri varsayılır. Kâr toplam hâsılat ile toplam maliyet arasındaki farktır. Kârı analiz etmek için hâsılat.
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 6331
BOĞAZİÇİ DENİZ KAYAKÇILARI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Boğaziçi Deniz Kayakçıları Spor Kulübü Derneği (BODEKA) 2006 yılında kurulduğu günden bu yana üyeleriyle,
MATTA 17. İSA’NIN GÖRÜNÜMÜ DEĞIŞIYOR Altı gün sonra İsa, yanına yalnız Petrus, Yakup ve Yakup'un kardeşi Yuhanna'yı alarak yüksek bir dağa çıktı. Onların.
Öğr. Gör. MEHMET ALİ ZENGİN
FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ VE ACİL TIP DÜNYA DA VE ÜLKEM İ ZDE AC İ L SA Ğ LIK H İ ZMETLER İ N İ N GEL İŞİ M İ.
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Proje Bütçesinin Hazırlanması - -- Proje Bütçesinin Hazırlanması -
Hat Dengeleme.
OKULA UYUM OKUL FOBİSİ. Okul Fobisi Değil, Anneden Ayrılma Korkusudur.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ.
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
Sağlıklı Yaşama Kılavuzu Merhaba, işte bu yeşilcan! Sağlıklı olan ne varsa yapar. Zararlı olan her şeyle savaşır. Kötülerin düşmanı, iyilerin dostudur.
HERON & ZEPLİN İbrahim KURU SİVAS.
RADAR EĞİTİM DANIŞMANLIK 1 YAPILANDIRMACI ÖĞRENME YAKLAŞIMI.
 LÖSEV, 24 Eylül 2000 tarihinde, lösemili çocuklara özel, modern tıbbın tüm olanaklarını bünyesinde barındıran 2000'li yılların.
KONU: ATATÜRK ÖNDERLİĞİNDE ÖLÇÜLERDE YAPILAN YENİLİKLER
AİLELERLE İŞBİRLİĞİ.
SOSYAL GELİŞİM Öğr. Gör. İdris KARA.
BULUŞ YOLUYLA ÖĞRETİM JEROME BRUNER.
«ÇOCUKLAR HAYATI OYUNLA ÖĞRENİR » Okullar Kapanınca Yaz Gelince “YAŞAM ”
1 وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبيلِ اللّهِ أَمْوَات.
KONYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.
VERİMLİ DERS ÇALIŞMA YOLLARI Zeynep KAHYA Rehber Öğretmen.
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
Sözsüz İletişimin Özellikleri
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
Uzun ve yorucu bir okul döneminden sonra çocuklar nihayet tatile girdi. Ancak sınavlar, dersler, erken kalkma gibi birçok zorluğun geçici bir süreyle.
PSİKOLOJİK DANIŞMAN H.YUSUF POLAT. İnsanların geçimlerini sağlamak için sürekli yaptıkları işe meslek denir.
Ahmet Kutsi Tecer 1901 yılında Kudüs'te doğdu. İlköğrenimine Kudüs'te başladı ve Kırklareli'nde devam etti. Lise öğrenimini Kadıköy Sultanisi'nde tamamladıktan.
F İ NLAND İ YA EG İ T İ M S İ STEM İ Dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip Finlandiya’da özel okul yok, öğrenciler günde 4 saat ders yapıyor,
 Orhan Bey'in ölümüyle yerine oğlu I.Murat (Hüdavendigar) geçti.
GÜVENLE TAŞIYORUZ.
GELECEKTEKİ DÜNYAMIZ.
İşletmelerde Tesis Yönetimi
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu.
Kişisel-Sosyal Rehberlik
ANLATIM TÜRLERİ.
Niçin Yaratıldık?
Proje Oluşturma ve Yönetimi
OYUNLAR 2. KISIM İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
BİLİMSEL ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ
REHBERLİK YÖNETMELİK-5
Güvenli İnternet Kullanımı
INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
Bugün neler öğreneceğiz?
Cube Organization Presents.
Erken Çocukluk Döneminde Sağlık Bilimleri Fakültesi
Çocuk şiddeti bir İMDAT ÇIĞLIĞI olarak karşımızdadır ve toplumsal hastalığın belirtisi olan bir yüksek ateştir. Şiddet uygulayan çocukların da “çaresizlik.
GÖRÜŞME İLKE VE TEKNİKLERİ Sağlık Bilimleri Fakültesi
S.Ü.ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Sayılarla WWF 50+ yıllık tecrübe (Kuruluş yılı 1961) 100+ ülke Yıllık
YAT VE MARİNA İŞLETMELERİ
Bir varmış bir yokmuş. Büyüdüğü zaman ne olacağını çok merak eden bir çocuk varmış…
Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu BAŞARI TESTLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
seyahat zeyno zeyno seyahat
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
BELLEK.
Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı
TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNİK ARAŞTIRMA KURUMU
Sunum transkripti:

Tel – Tüm faaliyetlerimiz hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için bu numaradan bize ulaşabilirsiniz. Köyevim Mecidiye Keşan Edirne

OUT for ADVENTURE ÇOCUK YAZ KAMPI İnsanoğlu binlerce yıldır sürdürdüğü doğa ile olan savaşında kazandığı sahte zaferlerle gitgide doğadan uzaklaşırken kendi sonunu hazırlamakta.. Ve ne yazık ki, çok az kişi bunun farkında.. Gelin bugün en değerli varlığınıza anlamlı bir hediye verin; bizle birlikte güvenli bir ortamda eğlenirken çeşitli bilgi ve beceri edinip yaşıtlarıyla sosyalleşme, ekip ruhunu ve tatlı rekabeti tatma imkanı bulsun ve doğayla tanışsın. Ama her şeyden önemlisi, birkaç günlüğüne bile olsa kendi ayakları üstünde durmanın belki de ilk ciddi adımını atarak özgüvenine katkı sağlasın.

. ÇOCUK YAZ KAMPI ► Kampımız Keşan Mecidiye Beldesinde bulunan Köyevim’de düzenlenmektedir. ► Köyevim konforlu odalarının yanı sıra, geniş ve yeşil bahçesi ile çocuklarınızın keyifli ve güvenli vakit geçirmesine olanak sağlamaktadır

KAMP HAKKINDA BİLGİ ► Kamp için belirlenen yaş grupları 8-11 ve tür. ► Kamp süresi 3 gün olup, opsiyonel olarak 4. gün tekne turu düzenlenmektedir. Çocukların tekne turuna katılımı güvenlik nedeniyle ancak velilerinin nezaretinde mümkündür. ► Çocuklarınız kamp süresi boyunca seyahat sigortası ve beldede bulunan doktor ve 5km mesafede bulunan 112 Acil Servis ile güvencede olacaklardır. KAMPIN İÇERİĞİ.Kampçılık ve kamp malzemelerinin tanıtımı.Yürüyüş teknikleri.Navigasyon teknikleri, harita ve pusula kullanımı.Günlük yürüyüşler.El becerisi ve yaratıcılık faaliyetleri.Ekip oyunları.Orienteering – Hazine avı

TEKNE TURLARI ► Teknelerin kapasitesi günlük turlar için 35 ve uzun süreli turlar için 20 kişi ile sınırlıdır. Bilgi ve rezervasyon için lütfen 0532 – numaralı telefondan bize ulaşınız. ► 1 adet gezi ve 1 adet dalış teknemiz Saroz Körfezinde günlük veya uzun süreli turlar için hizmetinizdedir. ► Günlük geziler için fiyatlar Haftaiçi 30YTL Haftasonu 40YTL Bu fiyata öğle yemeği ve 1 adet içecek dahildir. ► Uzun süreli turların fiyatı süre ve içeriğe göre belirlenmektedir. ► Tekne ile scuba dalış organizasyonları da düzenlenmektedir.