Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!"— Sunum transkripti:

1

2 INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!

3 Crypto Madenciliği(Mining) Ne Demek?
Madencilikte yaygın olarak kullanılan yöntem güçlü ekran kartları ile bunların GPU birimlerini kullanarak coin elde etme yöntemidir. İndireceğiniz programlar vasıtasıyla üye olduğunuz havuzun kodlarını kullanarak coin çıkartabilirsiniz. Fakat bu şekilde ne yazık ki büyük kazançlar elde etmek mümkün değil. Özellikle elektrik maliyetinin çok yüksek olduğu bizim gibi ülkelerde kâr edeyim derken zarar etmektesiniz. Kripto para madenciliğinin gerçek getirisi için sadece coin madenciliği için yapılmış asic miner denilen cihazlara sahip olmanız gerekiyor. Bu cihazlar normal masa üstü bilgisayarlara göre daha pahalı olmakla birlikte birkaç bin dolara alabilirsiniz ve alınan cihazın Mhs gücü nispetinde gelir elde edilebilirsiniz. Ancak bu makinelere sahip olsanız dahi karşınıza yine elektrik maliyeti çıkacaktır. Ayrıca bu cihazları doğru konfigürasyonla çalıştırmak içinde ayrı bir bilgi birikimi gerekecek. Asic miner cihaz alsanız bile az kar edip karşılığında yüzlerce tl’lik elektrik faturasıyla karşılaşabilirsiniz. İşte bu noktada karşımıza Bulut Madenciliği çıkıyor.

4 Bulut Madenciliği(Cloud Mining) Ne Demek?
Cloud Mining dediğimiz sistemin prensibi mining yapabilmenize olanak tanıyan asic miner denilen ekipmanlarla donatılmış sunucular üzerinden yatırdığınız ücret oranında pay alarak kripto para kazanma işlemidir. Kontrat yaptığınız coin çiftliklerinin bilgisayarları datacenter ortamında sürekli açık olduğundan sürekli mining yapmakta ve bunun sonucunda da siz oturduğunuz yerden bu bu çiftliklerin kârına ortak olmaktasınız. INVIA WORLD İŞTE BU NOKTADA SİZLERE CLOUD MINING YAPMA FIRSATINI ÇEŞİTLİ BONUS VE EKİP GELİRLERİYLE DAHA DA CAZİP HALE GETİRİYOR.

5 BİZ MÜŞTERİLERİMİZE NASIL CLOUD MINING FIRSATI SUNUYORUZ?
INVIA WORLD, GPU mining sistemini kullanarak sizlere yatırımınız oranında mining fırsatı verir. Mining çiftliğimiz İzlanda’da konuşlandırıldı. İzlanda,Çin’den sonra dünyada en çok mining çiftliklerinin bulunduğu 2.yerdir. Siz değerli müşterilerimize Mining çiftliklerimizi yerinde görme fırsatı sunuyoruz. Çiftliklerimizde sadece BTC değil birçok altcoinin de mining işlemini yürütüyoruz.

6 BİZ MÜŞTERİLERİMİZE NASIL CLOUD MINING FIRSATI SUNUYORUZ?
Şirketimiz müşteri memnuniyeti 1.planda tutarak hergün adınıza ne kadar hangi coin’den mining yapıldığını günlük raporlar halinde sizlere sunar. Şirketimiz piyasadaki değerli ve değerlenmekte olan coinler hakkında müşterilerimize özel ders programları sunarak kendilerini coin piyasaları konusunda yetiştirmelerine yardımcı olur.

7 INVIA WORLD GELİŞİM SÜRECİ
tarihinde deneme sürümü olarak web sitesi kullanıcı hizmetine açıldı. – tarihleri arası dubai için qualifikasyon olacak. tarihinden itibaren tam resmi olarak faaliyete geçilmiş olacak. 08-12 Kasım 2017 tarihleri arasında DUBAİ’ye gala ve promosyon için gidilecek. Görkemli gösterilerle kutlanacak. Dubai’deki galada şirket CEO’su ile birebir tanışma imkanı olacak.

8 INVIA WORLD YATIRIM PAKETLERİ

9 INVIA WORLD KARİYER PLANLARI

10

11

12 INVIA WORLD ADRES VE İLETİŞİM
Açık Adresi: Invia World GmbH Graben Wien Mail Adresi:

13 INVIA WORLD AVUSTURYA OFİS KONUMU

14 SİZLERİ DE EKİBİZDE GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ


"INVIA WORLD’e HOŞGEDİNİZ!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları