FiDAN 1982’den beri TANITIM.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Günümüz şartları altında insanların en büyük kaygısı artık can ve mal güvenliği haline geldi. Pek çok güvenlik sistemi artık karşılanamayacak kadar pahalı.
Advertisements

İNTERNET HABERLEŞME ARAÇLARI
BİLGİSAYAR PORTLARI.
Sanallaştırma örnekler, kısa özetler
ankara ekol elektronik telekomünikasyon ve güvenlik sistemleri tic. san. ltd. şti.
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
Sensörler Yrd.Doç.Dr. İlker ÜNAL.
İŞİTMEYE YARDIMCI SİSTEMLER
FİBER OPTİK TEKNOLOJİSİ Cüneyt SÖNMEZ Onur CÖMERT
Güvenlik & Savunma F/O Kablo Sistemleri.
Bilgisayar Ağ Pasif Bileşenleri
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI
3. EGITIM CNY 70 SHARP SENSÖRLER ULTRASONİK SENSÖRLER LDR.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Amaç: Günümüz şartlarında her gün gelişen teknolojilere uygun olarak İnşaat şantiyeleri ve Açık Alan çalışmalarının uzaktan izlenmesi ve denetimi. Hedefler:
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER?
Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız
Ünite 11 bilgisayar ağları
FİGES Dr. Tarık Öğüt SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08.
Icerik Onerilen Network Musteri Ihtiyaclarinin Belirlenmesi Network Tasarimi Uctan Uca Network Kurulum Uygulamasi Kablosuz Iletisim Mimarisi Network Ogeleri.
MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS GRUP PROJE SUNUMU IŞIKLA VERİ AKTARIMI
BTN Elektronik Güvenlik
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
BER TELEKOMÜNİKASYON VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
BİLGİ TEKNOLOJİSİNİN TEMEL KAVRAMLARI
Şirket Tanıtım Sunumu.
AKILLI TAHTA.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BİLG 121 AĞ TEKNOLOJİLERİNİN TEMELLERİ
BİLG 121 AĞ TEKNOLOJİLERİNİN TEMELLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
Ağ nedir?_____________________
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Şekil 13. 8B’de verici ve alıcı ayrı, ayrı yerlerdedir
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
BIM 101 Bilgi İşleme Giriş © 2006 Prentice-Hall, Inc.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
CEMİL ŞAHİN Bilişim Tek. Öğrt.
ŞEHİT ORHAN DURUKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Bilişim Teknolojileri Alanı.
Bilişim Ortağınız.
ISL429-Yönetim Bilişim Sistemleri İletişim ve Ağ Sistemleri.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Acil Aydınlatma Sunumu. Acil Durum Aydınlatmasına Neden İhtiyaç Duyarız? - Acil bir durumda insanları binadan güvenle tahliye etmeye yardımcı olmak, -
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Ağ Donanımları Ağ Nedir ? Ağ Donanımları Bridge Hub Switch Router
Sistem odası güvenliği
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
BİT’İN TEMEL KAVRAMLARI
Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ
Bilgi Sistemleri Hafta4
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
BİLGİ İŞLEM YAPILANMASI
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Ağ Temelleri 2. Hafta Dersi -Ağ nedir? -İletim Yöntemleri -Ağ Topolojileri
AKILLI TAHTA.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ
PROJEKTÖR.
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
Çınar Mh. Eren Sk. No:5/22 Maltepe/İSTANBUL
Sunum transkripti:

FiDAN 1982’den beri TANITIM

Hakkımızda Güvenlik sistemleri Kapalı Devre Televizyon Sistemleri Hırsız Algılama Sistemleri Kartlı Geçiş Yangın Algılama Sistemleri Çevre Güvenlik Sistemleri Uydu sistemleri SATV Sistemleri MATV Sistemleri Bilgisayar ve Elektronik Microsoft çözüm ortağı Donanım destek Ağ kurulumu Yıllık bakım sözleşmesi

C.C.T.V. Kapalı Devre Televizyon Sistemi

CCTV CCTV (Kapalı Devre Televizyon Sistemi) bir yada daha fazla kamera kullanılarak görüntülerin kaydedildiği yada merkezi bir noktadan izlenebildiği sistemdir. Güvenlik amacıyla kullanılır ve görüntü kapalı bir devre içinde kablolu veya kablosuz olarak nakledilir. Kamera özelliklerine göre uzak mesafelerin izlenmesi ve minimum ışık kaynağı veya infrared ile görüntü alınabilmesi mümkündür.

CCTV Active Infrared Camera Active Infrared (Aktif Kızılötesi) kameralar herhangi bir ışık kaynağının olmadığı ortamlarda bir infrared aydınlatma sistemi aracılığıyla görüntü alabilirler. Aydınlatmanın gerektiği mesafeye bağlı olarak kamera üzerindeki ledler yada harici infrared spotlarla kilometrelerce mesafe görüntülenebilir. Yalnızca infrared kaynak kullanıldığı için görüntüde renk yoktur.

CCTV Thermal Infrared Camera Thermal Infrared (Termal Kızılötesi) kameralar herhangi bir ışık kaynağına ihtiyaç duymaksızın, cisimlerin yaydığı ısıyı görüntü olarak alabilirler. Herhangi bir harici aydınlatma olmadığı için uzun mesafelerde ve kötü hava şartlarında görüntü alınabilir. Isı bazlı olduğu için görüntüler termogram şeklindedir ve bu sistemle kişiler tanımlanamaz yalnızca şekilleri görülür.

CCTV Örnek Colour (Renkli) Active Infrared (Aktif Kızılötesi) Thermal Infrared (Termal Kızılötesi)

CCTV IP Camera IP Kamera, kamera görüntülerinin normal network hatları üzerinden taşındığı kamera sistemidir. Her kameraya ayrı bir kablo çekme problemi ve alışageldiğimiz CCTV ve DVR sistemlerdeki 4,9,16 adet gibi kurulum sınırlamaları yoktur. Normal network kablosu kullanıldığı için aynı hat üzerinden ses ve tetikleme sinyallerinin taşınması mümkündür. İstenildiğinde sistem wireless (kablosuz) olarak kurulabilir.

Perimeter Çevre Güvenlik Sistemi

Perimeter Perimeter (Çevre) güvenlik sistemi bir çit üzerine yerleştirilen sensörler aracılığıyla çiti kesmeye ve tırmanmaya yönelik hareketleri algılamaya yarayan bir sistemdir. Hassasiyet ayarları sayesinde sistem insanları hayvanlardan ayırabildiği gibi, sisteme uygulanan kuvvetin yerini bulabilir. Kamera desteği ile davetsiz misafirler güvenlik tarafından anında görüntülenir. Opsiyonel olarak bu sisteme ses ve ışıkla ikaz eklenebilir.

Perimeter Micropoint Cable Micropoint Cable microprocessor destekli çevre güvenlik kablosudur. Güvenlik bölgeleri bilgisayar aracılığı ile harita üzerinde sanal bölgeler oluşturularak tanımlanır ve microprocessor’ün yerleştirildiği noktalardan bağımsızdır. Digital Signal Processing (Dijital Sinyal İşleme) teknolojisi sayesinde sistem max. 3 metre yanılma payı ile davetsiz misafirin yerini tespit eder.

Perimeter Çalışma Prensibi

Perimeter Sistem diyagramı

Control Room Sistem Kontrol Odası

Hakkımızda Fidan Elektronik, 1982 yılında Elektronik teknik servis hizmetleri ile iş dünyasında yerini aldı.Kurumsal hizmetlere ağırlık veren firmamız, konusunda lider Elektronik ve Bilgisayar servis sağlayıcısıdır. Firmamız, teknolojideki gelişmelerle beraber sağladığı hizmetleride geliştirmiştir. Günümüzde, İstanbul’un en saygın ve güvenilir güvenlik ve uydu sistemleri kurucusudur.   Şirketimiz bünyesindeki teknik uzmanların yanısıra, adımız adı altında servis vermeye yetkili, piyasada saygınlık kazanmış çözüm ortağı olduğumuz firmalarla da hizmetlerimizi sunmaktayız.

Hakkımızda Faaliyetlerimiz Güvenlik sistemleri CCTV (Kapali Devre Televizyon Sistemleri) Hırsız algılama Sistemleri Kartlı Geçiş Yangın Algılama Sistemleri Çevre Güvenlik Sistemleri Uydu sistemleri SATV Sistemleri MATV Sistemleri Bilgisayar ve Elektronik Donanım destek Ağ kurulumu Yıllık bakım sözleşmesi

Hakkımızda Çözüm ortaklarımız Microsoft EDS Elektronik Destek Sanayi Biges Bilgisayar ve Güvenlik Sistemleri Osmanlı Elektronik İthalat Dayıoğlu Elektronik Sanayii Furkan Mühendislik Genet Genel Elektronik Teknolojileri Transvaro Elektronik A.Ş Alerta Electronics and Security Systems Botech Limited Hirschmann - Endam Mühendislik Datateknik A.Ş (Exper Bilgisayar) Casper A.Ş.

Hakkımızda Referanslarımız

Hakkımızda Niye FIDAN? Çözümlerimiz, konusunda uzman kişiler tarafından ve herhangi bir marka tercih edilmeden, yalnızca tüketici ihtiyaçları gözönüne alınarak tasarlanır ve kurulur. Verdiğimiz her teklif tüketicinin koşulları ayrıntılı bir şekilde analiz edilerek hazırlanan pre-fizibilite raporu doğrultusunda oluşturulur ve kurulum sırasında çıkabilecek olası süprizler minimuma indirilmiş olur.

Hakkımızda Niye FIDAN? Avrupa ofisimiz ve Yurtdışı bağlantılarımız sayesinde tüm teknik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kurduğumuz sistemlere kesintisiz destek verebilecek yüksek kapasitede elemanlara sahibiz. Sektörde 20 yılı aşkın tecrübeye sahibiz.

Fidan Elektronik Güvenlik ve Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. Teşekkürler Fidan Elektronik Güvenlik ve Bilişim Teknolojileri Ltd. Şti. Eski Osmanli Sk. No 29/2 Mecidiyeköy Istanbul (0212) 356 65 95 pbx http://www.fidanelektronik.com.tr proje@fidanelektronik.com.tr