Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital."— Sunum transkripti:

1

2 Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital Signage ağına sahiptir. Sistem 9 Medya, kurumlara özel TV projeleri kurmak ve ilerletmek üzere C-NET® yazılımını kendisi geliştirmiştir. %100 Sistem 9 Medya’ya ait yazılım ile Türkiye’nin 81 ilinde ve 8 farklı ülkede ’in üstünde ekranda yayınlarını sürdürmektedir.

3

4 Faaliyet Alanları Sistem 9 Medya; dijital ortamda özel projeler geliştirme konusunda uzman bir firma olup, bunun yanısıra 6 ayrı ana başlıkta hizmet vermektedir. Kurumsal TV Sistemleri Dijital Menuboard Sistemleri Videowall Sistemleri İnteraktif Uygulamalar Toplantı Odası ve Otomasyon Sistemleri Led Ekran Sistemleri

5 Farkımız

6 Farkımız Digital Signage’ın ana kalemlerini oluşturan sistem kurulumunun yanısıra, kurulum sonrasında teknik servis, uzaktan erişim ekran kontrolü, içeriklerin yönetimi ve sistemin canlı tutulması büyük önem taşır.

7 Grafik Tasarım Hizmeti
Sistem 9 Medya; konusunda uzman kişilerden oluşan editör kadrosu, grafik tasarım ekibi ile yayın hazırlığı, içerik girişi ve içerik yönetimi hizmetleri de sunmaktadır. Bu şekilde ajans maliyetlerinizde azalacaktır.

8 Kurgu Hizmeti Kurumunuza özel tanıtım filmleriniz, spotlarınız, profesyonel montaj ekibimiz tarafından yayına uygun hale getirilmektedir. Aynı zamanda istendiği taktirde altyazı desteği verilebilmektedir.

9 İçerik Yönetimi Aşağıda sunulan başlıklara uygun olarak kurumlara özel yayınlar hazırlanır. Kesintisiz ve daima güncel yayın sağlamak adına, yayın ekibi gün boyunca haber içeriklerini yenilemektedir. İçerik başlıklarımızdan bazıları; HABER EKONOMİ SPOR BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR–SANAT SAĞLIK YAŞAM TARİHTE BUGÜN GUINNESS REKORLARI 3 GÜNLÜK HAVA DURUMU TRAFİK ve YOL DURUMU ASTROLOJİ PÜF NOKTASI BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ? ANNE ve ÇOCUK FİNANS VERİLERİ GÜNÜN SÖZÜ MAGAZİN EXTREME (Video) BELGESEL (Video) FUN BOX (Video) GEZGİN (Video) MODA (Video) TOP 5 (Video) SİNEMA (Video)

10 Referanslar

11 Referanslar

12 Referanslar

13 Arayüz Örnekleri

14 Kurumsal TV Örnekleri

15 Dijital Menuboard Örnekleri

16 Videowall Örnekleri

17 Videowall Örnekleri

18 İnteraktif Uygulama Örnekleri

19 İnteraktif Uygulama Örnekleri

20 Otomasyon Sistemi Örnekleri

21 Led Ekran Örnekleri

22


"Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları