Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”"— Sunum transkripti:

1

2 “Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
Alarmnet yeni nesil güvenlik ve izleme sistemleri ve 7gün/24saat sınırsız hizmet sunan Alarm İzleme Merkezi ile evinizde, işyerinizde ve aracınızda maksimum güvenliği ve kontrolü sağlamak amacıyla kurulmuştur. Alarmnet güvenlik ihtiyaçlarınıza göre size özel çözümler sunarak, kişisel ve kurumsal güvenlik hizmetlerinizi gerçekleştirir. Alarmnet sahip olduğu kaliteli hizmet anlayışı, üstün müşteri memnuniyet politikası ve profesyonel güvenlik sistemleri ile tüm kurum, kuruluş ve bireyleri önce güven ilkesiyle korumayı hedeflemiştir.

3 ALARMNET İZLEME MERKEZİ 7 GÜN / 24 SAAT HİZMETİNİZDE
Her tür soru ve sorunlar için size hizmet vermek üzere kurulmuş ve sistemin her an aktifliğini ve güvenliğini koruyan Alarm İzleme Merkezine tek bir telefonla 7 gün 24 saat ulaşmanız mümkündür. Alarm İzleme Merkezi, tüm abonelerine 365 gün / 24 saat hizmet veren, profesyonel ve deneyimli uzman operatörleri ile güvenliğinizi tehdit eden olabilecek kritik olaylara zamanında müdahale ederek doğru ve yerinde harekete geçiren bir hizmet birimimizdir.

4 ALARMNET ARAÇ GÜVENLİK VE İZLEME SİSTEM ÖZELLİKLERİ
TÜRKİYE GENELİNE YAYILMIŞ GENİŞ SERVİS AĞI Araçta olabilecek her tür sorun yada arıza durumlarında Türkiye geneline yayılmış uzman servis noktalarından hizmet alma imkanı. Bunların haricinde; Ücretsiz yazılım ve sınırsız eğitim Araç takip cihazı abonelik sürdüğü sürece Alarmnet garantisi altındadır.

5

6

7 “Alarmnet Güvenlik Sistemleri sayesinde, sevdikleriniz ile mutlu bir hayat...”
ALARMNET EV-OFİS GÜVENLİK VE İZLEME SİSTEMLERİ Yaşadığınız veya çalıştığınız mekanın güvenlik ihtiyaçları göz önünde bulundurularak kritik noktalara monte ettiğimiz güvenlik ekipmanları, hırsızlık, yangın, su baskını, gaz sızıntısı gibi acil durumlarda otomatik olarak devreye girer ve Alarm İzleme Merkezimize acil durum sinyali gönderir. Ayrıca mekanınızda yerleştirdiğimiz Panik Butonunu can ve mal güvenliğiniz için tehdit oluşturacak durumlarda kullanarak, polis, itfaiye ve ambulans birimlerini Alarm İzleme Merkezimiz vasıtasıyla yönlendirebilirsiniz.

8 “Alarmnet Güvenlik Sistemleri sayesinde, eviniz ve ofisiniz gözünüzün önünde...”
ALARMNET KAMERA GÜVENLİK VE İZLEME SİSTEMLERİ (CCTV) Kapalı Devre Televizyon (CCTV) izlemek istediğiniz alanların değişik yerlerine yerleştireceğiniz kameralar ile ortamı kontrol altına alan sistemlerdir. CCTV teknolojisindeki gelişmeler sonucunda video ile gözetim, günümüzde mevcut olan en değerli korunma, güvenlik ve yönetim aracı halini almıştır. Ev , işyeri , fabrika gibi mekanlarda güvenliği ve personel denetiminin yanı sıra sanayi tesislerinde üretim faaliyetlerini izlemek için kullanılan iç ve dış ortam kameralar bulunmaktadır. Kullanılan mekanlar ile personel ve çevre güvenliği, üretim alanlarının takip ve kontrolü gibi ihtiyaçların karşılanması amacıyla tesis edilir.

9 KONTAK BİLGİLERİ MAİL talep : Mehmet Gençay GSM : E-posta : Murat Bozkurt GSM : E-posta :


"“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları