KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
PRATİK TECRÜBELER BUSINESS EXPERIENCES BETWEEN SWEDEN & TURKEY.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
Birtel İletişim Teknolojileri
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
Zoru başarırız, İmkansız biraz zaman alır… 1981 yılından bu yana hizmet vermekte olan ŞİMŞEK PANJUR ve 2005 yılından bu yana hizmet vermekte olan METSER.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ NEDİR? GIDA MÜHENDİSLİĞİ, gıdaların üretiminden tüketimine (tarladan sofraya) kadar ki bütün süreçlerde mesleki bilgi ve deneyimleri.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
1 T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KALİTE YÖNETİM PRENSİPLERİ Yrd. Doç. Dr. FATİH ÖZBEY 2007.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Dağıtım Şirketleri ARGE Öncelikleri ve İşbirliği Beklentileri
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
ETİK VE UYUM YÖNETİMİ SİSTEMİ TEORİDEN PRATİĞE 12 Mayıs 2014 İstanbul, Hidiv Kasrı.
(PTS) PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
ISO ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ TEMEL EĞİTİMİ
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
PTS PERSONEL TEŞVİK SİSTEMLERİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Kamuda İnsan Kaynakları Yönetimine Giriş
KÜLTÜREL MİRASIN ÖNEMİ VE RESTORASYON SORUNLARI
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Toplam Kalite Yönetimi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Kurulduğu 1993 yılından günümüze kadar, otuz yıllık mesleki birikimin önderliğindeki deneyimli ve dinamik kadrosu, zengin bitki çeşitlerine sahip fidanlığı.
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2016 Kayseri Ticaret Odası.
BRANDING - MARKETING - TRADING
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
“innovation and future”
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
TANITIM SUNUMU.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında… www.KarpaVena.com

KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ Drag the image into placeholder / click it and insert image -> Send to back KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ

hakkımızda Drag the image into placeholder / click it and insert image İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA YAPI bugüne kadar YURT DIŞI konut ve sanayi yapılarında 2 milyon metrekarenin üzerinde imalat gerçekleştirmiştir. www.KarpaVena.com

Vena Yapı Şirket Profili Drag the image into placeholder / click it and insert image Vena Yapı Şirket Profili Vena Yapı, 15 yıldır sektörde gerek profesyonel gerekse ortağı oldukları şirketlerde önemli projelere imza atmış kişilerin bir araya gelmesi ile kurulmuştur. Vena Yapı geçmiş yıllarda oluşmuş tecrübelerini gelecek nesillere daha büyük işler yapmak üzere aktarmaya devam ettirecektir. www.KarpaVena.com

Karpa Yapı Şirket Profili 20 yılı aşkın inşaat faaliyetlerinde tecrübe ve birikimi olan Karpa Yapı dünyanın çeşitli ülkelerinde, oldukça deneyimli ve oturmuş teknik kadrolara ulaşmıştır. Giderek artan deneyimi ve sahip olduğu genç, uzman ve dinamik kadrosuyla Karpa Yapı inşaat sektörünün her alanında çeşitli görevler yüklenmiş ve yüklenmeye hazırdır.Karpa Yapı inşaat sektöründeki çağdaş gelişmeleri izleyen ve bu gelişmeleri bünyesinde uygulayan bir kurum olarak kendini sürekli yenilemiş ve geliştirmiştir. Drag the image into placeholder / click it and insert image www.KarpaVena.com

misyonumuz Müşterilerimizin beklentilerini istikrarlı kalite anlayışı ile karşılayarak değer yaratmayı esas alan KARPA & VENA ORTAK GİRİŞİMİ müşteri odaklı çalışma stratejimiz entegre yapı çözümleri sağlayarak her zaman ve her yerde müşterilerimize hızlı, kaliteli, ekonomik hizmetler sunmaktır. Mühendislik ve son teknolojik olanakları kullanılarak yüksek kalite standartlarında doğaya,çevre’ye uygun yapılar üretmektedir. Gelecek kuşaklara karşı sosyal sorumluluğunu yerine getirmeyi çalışma kültürünün bir parçası sayan KARPA & VENA ORTAK GİRİŞİMİ çalışmalarını planlarken, kentsel dönüşüm projeleri kapsamın da bölgemiz deprem risk yapısını göz önüne alarak, Türkiye ve bölgemiz için fayda sağlayacak projelerin önemli olduğuna inanmaktadır. Misyonumuz, çevre koruma ve deprem risk faktörünün bilinciyle davranarak örnek projeler ile bu bilinci yayarak inşaat sektöründe önder bir firma olmaktır. Karşılıklı güven ve saygının hâkim olduğu projelere adını yazdırmaktır. www.KarpaVena.com

vizyonumuz Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, güveni en önemli değer olarak koruyan firmamız, Üstlendiği görevlerde farklılıklar yaratarak kalıcı eserler yaratma hedefi Yapı sektöründe verimlilik, kalite, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen firma olma hedefimiz, Varlık nedenimiz olan müşterilerimize güvenli yapılar, mekânlar ve karlı yatırım fırsatları yaratma hedefimiz, Girişimcilik ruhu taşıyan, ilk ve örnek olma özelliği taşıyan tasarımlar ışığında geliştirdiğimiz projeler ile bölgemizin önemli mimari yapıtlarını inşa etme bilinci ve sorumluluğunu taşımaktayız. Biz, Müşteri Odaklı, Güvenilir, Yenilikçi, Sorumlu ve Özveriliyiz. Gücümüz, Dayanışma ve Takım Ruhumuzdur. www.KarpaVena.com

çevre politikamız www.KarpaVena.com KARPA & VENA ORTAK GİRİŞİMİ., inşaat projeleri faaliyetlerini yürütürken doğal çevrenin korunmasını da amaç edinmiştir. Çevre ile ilgili ödün vermeyeceğimiz ilkeler aşağıdaki gibidir; Tasarım faaliyetlerinin, proje uygulama safhalarındaki çevre etkilerini en aza indirecek şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak; Yürürlükte bulunan çevre ile ilgili yasal mevzuat, idari düzenlemelere riayet etmek; Mühendislik prensipleri çerçevesinde, faaliyetlerimizde çevre dostu projeler yaratmak; İnşaat projeleri kapsamında kaynak tasarrufu ve yeniden kazanım hususlarına gereken özeni göstermek; Click the object (screen) -> Fill -> Picture or Texture www.KarpaVena.com

iş güvenlik politikamız KARPA&VENA ORTAK GİRİŞİMİ, inşaat projelerini yürütürken çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğinin korunması iyileştirilmesi aşağıdaki hususların teminini ve uygulanmasını taahhüt ederiz: Tasarım faaliyetlerinin, proje uygulama safhalarındaki çevre etkilerini en aza indirecek şekilde gerçekleştirilmesini sağlamak; Yürürlükte bulunan çevre ile ilgili yasal mevzuat, idari düzenlemelere riayet etmek; Mühendislik prensipleri çerçevesinde, faaliyetlerimizde çevre dostu projeler yaratmak; İnşaat projeleri kapsamında kaynak tasarrufu ve yeniden kazanım hususlarına gereken özeni göstermek; Click the object (screen) -> Fill -> Picture or Texture www.KarpaVena.com

KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ KURULUŞ ŞİRKET TARİHİ 2007 2013 2015 2010 2014 KARPA YAPI KURULUŞ VENA YAPI KURULUŞ KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİM ÇALIŞMALARI KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ KURULUŞ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ www.KarpaVena.com

İLETİŞİM ADRES TELEFON & FAX E-MAIL WEBSITE Sedef Cad. Ata4 /5B Blok D: 7 Ataşehir / İSTANBUL TELEFON & FAX 0216 456 5628 / 0216 548 2918 0216 456 8450 E-MAIL bilgi@karpavena.com Drag the image into placeholder / click it and insert image WEBSITE www.KarpaVena.com www.KarpaVena.com

KARPA & VENA ORTAK GİRİŞİMİ TEŞEKKÜRLER KARPA & VENA ORTAK GİRİŞİMİ Drag the image into placeholder / click it and insert image -> Send to Back