Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti."— Sunum transkripti:

1 BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti vermeyi kendine prensip edinmiş olan bir kurumdur. BRS olarak, yerli ve yabancı şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda; kalıcı çözümler üreterek, firmanızı maliye, mühendislik, hukuk, denetim, vergi, bağımsız kurumsal finansman, turizm danışmanlığı, devlet teşvikleri takip ve projelerin yürütülmesi, ihtiyacınız olan birçok alanda hizmet sunuyoruz. Her biri kendi alanında deneyimli; her sektör ve işletmeler için, en üst düzeye kadar her seviyede iş ortağı olduğumuz işletmelere ihtiyaçları doğrultusunda kuruma özel çözümler üretiyoruz.

2 BRS DANIŞMANLIK BRS Danışmanlık olarak sizlere birçok alanda destek verirken, firmanıza dışarıdan bir kuruluş gibi değil tamamen firmanızın bir bütünü olarak hareket edinmeyi kendine prensip etmiş bir kuruluştur.

3 BRS MALİ DANIŞMANLIK Maliyet, yönetim ve enflasyon muhasebesi dahil, muhasebe sistemlerin kurulması, uygulanması, denetimi Bütçe ve yönetim muhasebe uygulamaları, kontrolleri ve karlılık araştırması Şirket verilerinin aylık, üç aylık, altı aylık ve yıllık dönemlerde değerlendirilmesi; karlılığın arttırılması için planlamaların yapılması ve uygun stratejilerin oluşturulması Kanun ve uygulama değişikliklerinin devamlı olarak bildirilmesi ve görüş verilmesi Muhasebe uygulamaları ve esasları konusunda hizmet içi eğitimlerin verilmesi Dönemsel olarak mali tablolarının oluşturularak raporlanması Turizm Teşvik uygulamaları ile ilgili danışmanlıklar Aylık ve yıllık beyannamelerin hazırlanması Mevzuat gereğince yaptırılacak tüm tasdik işlemleri SSK-Bağ-kur işlerinin takibi Rapor formatlarının geliştirilmesi Fizibilite etütlerinin hazırlanması ve değerlendirilmesi Stok kontrol model ve sistemlerinin geliştirilmesi

4 BRS SATIŞ DESTEK VE REKLAM
Başka şehirdeki müşterilerin sizleri tanıması ve sizlerin yeniliklerinizden müşterilerinizin bilgi alması mı gerekli? Başka şehir ve ülkelerde yeni satış ağı oluşturmak ve satış stratejisi yapmak mı istiyorsunuz? Başka şehirde şube veya alt satış ağı kurulması çok zahmetli ve maliyeti yüksek mi geliyor? BRS DANIŞMANLIK olarak gerekli olan bu satış ve pazarlama hizmetlerini, sizden biriymiş gibi biz vermekteyiz. Reklam departmanı olmayan veya bu birimi daha etkin kullanmak isteyen kurumlar, ileri düzey reklam danışmanlık hizmetimizden faydalanabilir. İnternette, sosyal ağlar da, görsel & basılı medya da, ülke genelinde veya dünya çapında gerçekleştirmek istediğiniz tüm reklam kampanyalarınızı, taze fikirlerimiz ile desteklemekteyiz. BRS Danışmanlık olarak sizinle yaptığımız anlaşmalar doğrultusunda Sizlerin görsel materyallerinizi kullanarak sizlerin marka ve ismini kendi markamız olarak benimser ve satış ağınızı güçlendirmeyi hedeflemekteyiz. Pazar analizleri yapmak Verimlilik ve karlılık analizleri yapmak Satış kanallarını belirlemek Satış hedeflerini belirlemek Fiyat politikasını belirlemek Müşteri takip sistemini oluşturmak, Kısaca SATIŞ PLANLAMANIZI yapmaktayız

5 BRS İLETİŞİM İletişim bugün hayatımızda dün olduğundan çok daha fazla yer tutan önemli bir olgu Bu olgu sadece “iletişim” içinde olduğumuz kişi ve mecranın sayısal fazlalığı anlamına, ya da edindiğimiz, bilginin niceliksel fazlalığı ile sınırlı değildir. Bireyler birbirileri ile her geçen gün daha fazla online haline geldiği ölçüde interaktivite mevcut ilişki formlarını değiştirmekte, niteliksel olarak iletişimin mahiyeti ve sonuçları da değişmektedir. Bilgiyi diğer kişilere sözlü ve yazılı biçimde aktararak konuyu açık biçimde ortaya koymak; tartışma, soru sorma ve geri bildirim yolu ile karşılıklı anlaşmayı sağlamak. İç ve dış müşterilerin gereksinimlerini doğru bir şekilde öngörerek bu beklentilerin ötesinde bir sonuç almayı hedeflemek. Müşterilere kendi gereksinimlerini algılama ve tanımlamada yardımcı olmak; onlara daha önce karşılaşmadıkları yeni çözüm yolları önermek ve böylelikle yeni müşteriler / yeni projeler yaratmak. Çeşitli sorgulama ve araştırma yollarını kullanarak açığa çıkmayan konuları ortaya koymaya çalışmak; diğer kişilerin söylemek istemediklerini sözlü olmayan iletişim unsurlarını kullanarak ortaya koymak. Karşılıklı yapılan görüşmeleri (Pazarlık görüşmeleri de dahil olmak üzere) temel amaç üzerinde uzlaşmayı sağlayacak şekilde yürütmek.

6 REFERANSLARIMIZ

7 İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Dr. Adres: Pangaltı Ergenekon Cad. Pınar Apt. No:65 K:5 D:13 Şişli İSTANBUL


"BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları