Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim."— Sunum transkripti:

1

2 HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim Merkezidir. Eğitim vermeye başladığı ilk günden itibaren ÖNCE İNSAN prensibi ile hareket etmektedir.

3 ABC İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZLERİ; kuruluşundan bugüne kadar Ankara, Bilecik, Bursa, İstanbul, İzmir, İzmit, Kırıkkale, Konya ve Mersin olmak üzere 9 ilde faaliyet göstermekte ve ilkyardım Eğitimlerinin Türkiye‘nin her yerinde uluslararası eğitim standartları ve kalitesinde verilmesini amaçlamaktadır.

4 Çalışmakta olduğumuz firmalarımıza;
İlkyardım Eğitimleri İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimleri Bireysel ve Kurumsal Eğitimiler Kalite ve Danışmanlık Hizmetleri OSGB Hizmetleri alanlarında destek vermekteyiz. İş Güvenliği Eğitimleri ve Danışmanlık hizmetlerimiz bünyemizde bulunan A-B sınıfı İSG Uzmanları ve Risk Mühendisimiz tarafından verilmektedir. OSGB Hizmetlerimizi iştirakimiz olan Türkiye’nin öncü ve saygın kurumlarından Bursa Tez Medikal OSGB ile yürütmekteyiz.

5 ETİK GÜVENCE SÖZLEŞMESİ:
abcİLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ olarak müşterilerimizin çıkarlarını gözeterek, profesyonel amaçlarla giriştiğimiz danışmanlık işini, bir yandan da mesleğin saygınlığını koruma amacı ile bütünleştirerek, yasal zorunlulukların üstünde ve ötesindeki gönüllü zorunlulukları bir öz-disiplinle kabul ettiğimizi vurgulamak amacı ile oluşturulmuş DANIŞMANLAR İÇİN ETİK GÜVENCE’yi benimsedik. Bu bağlamda; Müşteriler; Müşterilerimize dürüstlük, yetkinlik ve nesnellikle hizmet edeceğiz, Müşteri ile ilgili tüm bilgi-kayıtların gizliliğine riayet ederiz ve bunları ancak izin ile kullanacağız, güvenilip, verilmiş müşteri bilgilerini herhangi bir avantaj sağlayacak şekilde kullanmayacağız. Değerlerimiz; Güven, saygı ve inançla bu onurlu mesleği yerine getirip, müşteri memnuniyetimizi ön planda tutmaktır. SÖZ KONUSU RAKAMLAR DEĞİL, İNSAN HAYATIDIR.

6 VİZYONUMUZ: Eğitim ve Danışmanlık hizmetlerinde Bursa ve Türkiye’de öncü kuruluşlardan olan markalaşan işletmemizin tüm faaliyet alanlarında Avrupa Birliği Normları ve dünya standartlarını yakalamak, kaliteyi etkin kılmak, toplumun ve bireylerin değişim ve sürekli gelişimine destek vermek.

7 MİSYONUMUZ: Topluma bireysel ve kurumsal olarak, alanında doğru bilgi ve beceri kazandırıp yaşam kalitelerini artıracak, kaliteli eğitim, danışmanlık ve profesyonel çözümler sunma ve uygulama bilinci ile hizmet vermekteyiz.

8 SOSYAL SORUMLULUĞUMUZ:
“Önce insan” odaklı sosyal sorumluluk projelerimizle halkı bilinçlendirme ve toplumsal gelişime katkıda bulunma, kurumların değişim ve gelişimine destek vermek. Bu Rolümüzü Yerine Getirebilmek İçin Temel Stratejilerimiz: · Toplum, müşteri ve paydaşlarımızın beklentilerinden hareket etmek. · Beklentileri senkronize ederek çözüm üretmek. · Müşterilerimizin memnuniyetlerini tam ve mutlak sağlamak. · Kurumun sürdürebilirliğini ve büyümesini sağlamak.

9 EĞİTİMLERİMİZ İlkyardım Eğitimi İlkyardım Eğitici Eğitimi
İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi Bireysel ve Kurumsal Eğitimler Temel Yangın Eğitimi (UYGULAMALI) Temel Arama-Kurtarma Eğitimi (UYGULAMALI) Temel Afet Bilinci Eğitimi (TEORİK) Stres ve Çatışma Yönetimi Eğitimi Ergonomi Eğitimi

10 İlk Yardım Yönetmeliği ?
Madde 16: Kapsam bölümünde belirtilen tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen her 20 personel için 1 "İlkyardımcı" nın bulundurulması zorunludur. Mekanik cihazların yoğun bulunduğu, yangın riski yüksek olan ve yeraltı maden ocakları gibi kaza riski yüksek olan işyerlerinde her 10 personel için 1 "İlkyardımcı" nın bulundurulması zorunludur.

11 HİZMETLERİMİZ Kosgeb Kapsamında Danışmanlık Hizmetleri OSGB Hizmetleri
Kalite Belgelendirme ve Danışmanlık Hizmetleri İş Yeri Sağlık Taramaları Yönetim Sistemleri Kurma ve İşletimini Sağlama Risk Analiz ve Risk Kontrol Raporu Çalışmaları Acil Durum Eylem Planları ve Acil Durum Ekiplerinin Oluşturulması (Görevlendirmenin yapılması) Firma Ekspertiz Çalışmalarının Yapılması ve Raporlandırılması

12 6331 Sayılı İSG Kanunu İşveren ile Çalışanların Görev, Yetki ve Yükümlülükleri İşverenin genel yükümlülüğü MADDE 4- (1) İşveren, çalışanların işle ilgili sağlık ve güvenliğini sağlamakla yükümlü olup bu çerçevede; Mesleki risklerin önlenmesi, eğitim ve bilgi verilmesi dâhil her türlü tedbirin alınması, organizasyonun yapılması, gerekli araç ve gereçlerin sağlanması, sağlık ve güvenlik tedbirlerinin değişen şartlara uygun hale getirilmesi ve mevcut durumun iyileştirilmesi için çalışmalar yapar. Risk değerlendirmesi yapar veya yaptırır.

13 6331 KAPSAMINDA YASAL ZORUNLULUĞU OLAN EĞİTİM ve UYGULAMALAR
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ EĞİTİMLER İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ (ÇALIŞANLAR İÇİN) İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURUL EĞİTİMİ (KURUL ÜYELERİ İÇİN) ERGONOMİ EĞİTİMİ (ÇALIŞANLAR İÇİN) HATALI DURUM VE DAVRANIŞLAR EĞİTİMİ (ÇALIŞANLAR İÇİN) RİSK ANALİZİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ RİSK ANALİZ RAPORUNUN HAZIRLANMASI RİSK ANALİZİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ ACİL DURUM EYLEM PLANLARININ HAZIRLANMASI ACİL DURUM EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI ACİL DURUM EĞİTİMİ TEMEL YANGIN EĞİTİMİ (UYGULAMALI) TEMEL ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ

14 BELGELERİMİZ

15

16

17

18

19 İSO Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ABC İlkyardım Eğitim Merkezleri İSO Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ile Müşterilerine Sunduğu Hizmet Kalitesini tescilledi. ( )

20 REFERANSLARIMIZ.

21

22

23 WEB ADRESİ DANIŞMA HATTI 0 533 0 844 777
DANIŞMA HATTI

24 Teşekkürler…


"HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları