Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TANITIM SUNUMU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TANITIM SUNUMU."— Sunum transkripti:

1 TANITIM SUNUMU

2 HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında hizmet vermekle beraber danışman yönetici sıfatıyla firmaların kurumsallaşmasına öncülük etmektedir. Piyamer’in kurucusu Fatih GÜNEŞ 18 yıllık iş deneyiminin 11 yılını üst düzey yöneticilik yaparak geçirmiş olup, 2015 yılından bu yana Mısırlı ve Katarlı yatırım gruplarının danışmanlığını sürdürmektedir.

3 HAKKIMIZDA Piyamer; Dinamik/Eğitimli ekibi ve Türk Standartları Enstitüsünden aldığı Hizmet Yeterlilik belgesiyle Ankara ve Konya illeri başta olmak üzere işletmelere has Butik hizmet sunmaktadır. Bilginin paylaşılarak çoğalacağına olan inancıyla Piyamer; Sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve dernekleri analitik raporlar & verilerle desteklemektedir. Piyamer Yatırım Danışmanlık Konya 1. Organize Sanayi yönetiminin resmi danışmanı olarak 173 üretici firmaya da dolaylı olarak hizmet vermektedir.

4 NEDEN PİYAMER ? Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. Bugüne kadar danışmanlık ve dış ticaret başlıklarında, farklı sektörlerde 50’yi aşkın firmaya hizmet verdik ve vermeye devam etmekteyiz. Yasal sınırlarla Müşteri ihtiyaçlarına en uygun süreçleri doğru olarak uygulayacağımızı, her zaman aynı kararlılıkla hareket edeceğimizi taahhüt ediyoruz. Sektörümüzdeki pek çok nitelikli ve bilinen danışmanlık şirketinin aksine %100 yerli sermayeli, %100 Türk kuruluşu olarak Danışmanlık sektöründeki yerimizi almıştır.

5 MİSYONUMUZ Şirketlere değer oluşturacak, şirket verimliliğini ve performansını ölçüp artıracak uygulamaları faaliyete geçirerek nesiller boyu hayatta kalacak şirket yapıları oluşturmak. Profesyonelce işleyen, Yatırım grupları için ülkemizi cazip yatırım merkezi haline getiren, niş bir kuruluş olmak.

6 VİZYONUMUZ Türkiye’yi başarıya taşıyacak, verdiği hizmetin sonuçlarını analitik olarak ölçümlendiren, yenilikleri takip eden ve yeniliklere öncülük eden, makro hedefleriyle geleceğe ışık tutan danışmanlık firması olmak.

7 HİZMETLERİMİZ

8 DANIŞMAN YÖNETİCİ Danışman yönetici, belirli bir süreliğine, bir firmanın üst düzey yönetici ihtiyacını karşılamak veya firmanın kurum kültürüne sahip, üst düzey yönetimini gerçekleştirecek fakat yönetme becerilerini yerine getirecek tecrübeye sahip olmayan lider-yönetici adaylarının danışman yönetici eşliğinde yetiştirilerek firmanın üst düzey yöneticiliğine getirilmesi olarak adlandırılır. Danışman Yönetici firmaların içinde bulundukları güç rekabet koşulları içinde etkin çalışmayı gerçekleştirecek, kurum kültürüne sahip lider yönetici adaylarını yetiştirerek ihtiyaç duyulan ekonomik ve yönetsel sorunlara çözümler üretmek için vardır.

9 Danışman Yöneticinin Katkıları Nelerdir?
1- Rekabet gücünü arttırır. 2- Uluslararası pazarlara hazırlar. 3- İç organizasyon yapısını güçlendirir ve geliştirir. 4- Maliyetleri azaltır. 5- Ciroyu arttırır. 6- Stratejik yönetim tekniklerini geliştirir. 7- Yönetim ve karar verme sürecini geliştirir. 8- Finansal kaynak alanlarını arttırır. 9- Sektöre ilişkin genel ve özel bilgi sağlar Müşteri portföyünün geliştirilmesini sağlar Fizibilite çalışmaları hazırlar Verimliliği arttırır Fiktif vergi yükünü azaltır ISO 9000 sertifikasını almaya hazırlar İnsan kaynaklarının niteliğini gelişmesinde katkıda bulunur Bilgi sistemlerini geliştirir.

10 FİZİBİLİTE DANIŞMANLIĞI
Bir yatırım veya projeyi başlama kararı vermeden önce sizlere fizibilite raporu (Yatırım Yapılabilirlik Analizi) oluşturarak tüm bilgilerin sistematik bir şekilde elde edilmesini sağlarız. Bunun sonucunda da bu iş veya projeye yatırım yapıp yapmayacağınıza karar vermenize yardımcı oluruz.

11 Fizibilite Etüdü Hazırlama Süreci
1-) Planlanan yatırımın gerekçeleri ve ön bilgi alınması 2-) Proje kapsamının belirlenmesi 3-) Talep analizinin gerçekleştirilmesi 4-) Proje tasarım ve uygulama programı 5-) Yatırım maliyeti hesaplanması 6-) İşletme gelir gider tahminlerinin yapılması 7-) Finansal analizlerin yapılması 8-) Risk analizinin yapılması 9-) Fizibilite Raporu oluşturulması

12 YATIRIM DANIŞMANLIĞI En doğru kaynak araştırmasını yapar,
Piyamer yatırımı danışmanlığı sürecinde; En doğru kaynak araştırmasını yapar, Teknoloji seçimi konusunda yardımcı olur, Bölgesel, ulusal ve uluslararası karşılaştırmalar yaparak firmanızı pazara hazırlar.(Benchmarking) Bunların yanı sıra yatırımların ekonomik analizi, risk değerlendirmesi ve duyarlılık analizlerini de sunar.

13 HİBE ve DESTEKLER İÇİN DANIŞMANLIK
Küçük ve orta ölçekli işletmeler ile girişimcilerin geliştirilmesi, yeni ürün, yeni süreç, bilgi ve/veya hizmet üretilmesi konularında yürütülen, KOSGEB, TUBİTAK ve diğer kurumlar tarafından desteklenen projelerin başından sonuna kadar uzman ekibimiz ihtiyaç duyulan hizmetleri kısa sürede ve etkin bir biçimde yerine getirmeyi taahhüt ediyoruz.

14 DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI
Danışmanlık Hizmetlerimizde firmalarımızın uluslararası pazarlarda etkin ve verimli politikalar üretip başarılı olmalarına yönelik çözümler üretiyoruz. Ürünlerini yurtdışı pazarlarda pazarlamak isteyen firmalara Pazar araştırmaları yapıyor, bulunan müşterilerle tüm ihracat sürecini gerçekleştiriyoruz. Yurtdışı pazarlardan ürün tedarik etmek isteyen firmalarımız için en uygun üreticileri araştırıyor ve sağlanan anlaşma neticesinde tüm ithalat sürecini gerçekleştirerek firmalara anahtar teslimi çözümler sunuyoruz. Ayrıca firmalarımızın devletin sağlamış olduğu desteklerden faydalanmalarına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

15 PİYAMER YATIRIM ve DANIŞMANLIK
İLETİŞİM PİYAMER YATIRIM ve DANIŞMANLIK Konya Ofis: Feritpaşa Mahallesi Nişantaş Sokak No:18/a Selçuklu/Konya Ankara Ofis: Malazgirt Mah Sk. No:43/ Çankaya/Ankara/Türkiye Telefon: +90 (850) Telefon: +90 (506) E-Posta: Web:


"TANITIM SUNUMU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları