WİNDOWS GEZGİNİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAMSUNG AKADEMİ Emin CELİLOĞLU IT Eğitmeni
Advertisements

BİLGİSAYARDA KLAVYE KULLANIMI
ŞAHİN AKDAĞ.
Microsoft® Lync™ 2010 Temsilci Eğitimi
Tarayıcınızı açıp, web sayfası adresinizi giriniz. (1) Sayfa düzenleyebilmeniz için “Giriş” bağlantısına tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra sayfaların içeriğini.
KLAVYE KULLANIMI.
Windows İşletim Sistemi
WINDOWS 2000 KURULUMU Kurulum Önyükleme disketleri oluşturmak için Windows 2000 çalıştırıyor olmanız gerekmez. \Bootdisk adındaki dizin Windows 2000 Kurulum.
İşletim Sistemleri Öğr. Grv. Ömer KAÇMAZ.
KLAVYE KULLANIMI.
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
WINDOWS ÖZET Klasöre girmek için veya dosya çalıştırmak için;
İşletim Sistemi Temel Bilgiler
Video için Hızlı Başvuru Kartı Görüntülü arama başlatma 1.Kişinin fotoğrafı üzerine gelin ve kamera düğmesini tıklatın. 2.Kişinin ekranında aramayı kabul.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
WINDOWS GİRİŞ. Windows Hemen İşe Koyulun Bir çok yöntemin kolay ve açık olduğunu ve windows’un daha karmaşık işleri kolayca yapabilmenizi sağlayan otomatik.
Windows XP.
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
Temel Bilgi Teknolojileri
Windows 7 Bitlocker ile Sürücü Şifreleme
Outlook express ayarları
İŞLETİM SİSTEMİ NEDİR ? İşletim sistemi, bilgisayarın açılışı esnasında hafızaya yüklenen ve yüklendikten sonra diğer yazılımların çalışması için bir temel.
WİNDOWS XP GRUP İLKESİ.
Ünite 2 İşletim Sistemleri ve Bilgisayar Kullanımı - I
Bilgisayar Uygulamaları II
WINDOWS TEMEL İŞLEMLER
NİLGÜN DÜZEN Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen.
PROF. DR. NİZAMETTİN ERDURAN YARD. DOÇ.DR. ZEYNEP ÇİÇEK ÖNEM
Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın.
Win 8, 8.1 Sürümleri için F5 Kurulumu (Güncellendi_09/12/2014) Eğer daha önce kurulu F5 varsa ve bağlanmıyorsa kuruluma başlamadan önce mutlaka kaldırınız.
İÇİNDEKİLER-1 Başlangıç Bilgisayarı düzgün Şekilde Çalıştırma
E-OKUL HATALARI VE ÇÖZÜMLERİ
Başlat menüsü ve öğeleri
BİLGİSAYARI KULLANMA VE YÖNETME-BAŞLANGIÇ
MICROSOFT WORD 2010 EĞİTİM.
Windows 3-B Çevirme'yi kullanma.:Windows 3-B Çevirme, aralarında hızlı bir şekilde dönmenizi sağlamak için pencerelerinizi üç.
Linux Kurulumu Anıl İŞCAN
KONU POWERPO İ NT 2010’DA AN İ MASYON HAZILAYAN Melek YILMAZ.
 AppLocker teknik olarak merkezi uygulama yönetim sistemi olarak tanımlanabilir. Windows 2008 R2 sürümü ile bir merkez üzerinden çeşitli grup politikaları.
İşletim Sistemleri Öğr. Grv. Ömer KAÇMAZ.
Kes, Kopyala, Yapıştır & Ara, Bul, Değiştir
Windows 8.
DENETİM MASASI.
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
İşlem Merkezi Yönetimi
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
AÇIK KAYNAK İŞLETİM SİSTEMİ
 DynEd Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takınız.  “Bilgisayar(ım)/(My) Computer” üzerine tıklayınız.  “Çıkarılabilir Depolama Birimli Aygıtlar” altında.
İŞLETİM SİSTEMLERİ – I : WINDOWS XP
Video için Hızlı Başvuru Görüntülü arama başlatma Kişiler listenizde, bir kişinin fotoğrafının üzerine gelin ve kamera simgesini tıklatın. Kişinizin ekranında.
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Resimleri slayt olarak göstermek için  Resimlerim’i açın. Resimlerim  Resim Görevleri’nde Slayt olarak göster'i tıklatın.  Notlar  Resimlerim'i açmak.
KLAVYE KULLANIMI.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Yazılım Kululum ve Yönetimi
Bilişim Teknolojileri 5.ve 6. Sınıflar için ders notu
ELEKTRONİK TABLOLAMA PROGRAMI: EXCEL
Visual Studio 2010 Menüler. File Tümü Kaydet Şablonu Ver Kaynak Kontrolü Sayfa Ayarları Yazdır Ctrl+P Çıkış Alt+F4 Seçili Nesne. Farklı kaydet Kapat Dizini.
Doküman Yönetim Sistemi (DYS) Kurulumu ve Ayarları
::: Soru Numarası Seçin :::
Bu Hafta Öğreneceklerimiz KLAVYE.
GÖREV YÖNETİCİSİ Görev Yöneticisi Görev Yöneticisi - İşlemler
KLAVYEDE BULUNAN TUŞLAR
BİLGİSAYAR AYAR VE BAKIM İŞLEMLERİ SAVAŞ TUNÇER
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
Sunum transkripti:

WİNDOWS GEZGİNİ

WİNDOWS GEZGİNİ NEDİR?? Windows Gezgini Başlat Menüsü, Görev Yöneticisi, Masaüstü ve Dosya Yöneticisi'ni içeren bir Windows hizmetidir. Explorer.exebilgisayarla beraber otomatik olarak başlar ve bütün bu hizmetlerin yürütülmesinden sorumludur.

Windows Gezgini hata verdiğinde veya yaptığınız bir değişiklik nedeniyle bilgisayarı yeniden başlatmanız gerektiğinde yeniden başlatmayı beklerken vakit kaybetmek yerine Windows Gezgini'ni yeniden başlatmak size zaman kazandıracak ve kolaylık sağlayacaktır.

Program kurma ve Windows güncellemelerinden sonra bu yöntemi kullanmayınız.Bu durumlarda bilgisayarı yeniden başlatmak gerekmektedir

WİNDOWS GEZGİNİNİ SONLANDIRMA 1- Windows Gezgini'ni alttaki yöntemlerden birini kulla narak kapatın; "Başlat Menüsü" nü açıp "Ctrl+Shift" e basılı tutarken boş bir alana sağ tıklayın. "Ctrl+Shift" i bırakıp "Gezginden Çık" a tıklayın

DİĞER BİR YÖNTEM Görev çubuğuna sağ tıklayın ve Görev Yöneticisi'ni başlat deyin. İşlemler sekmesini açın ve "explorer.exe"ye sağ tıklayıp "Görevi Sonlandır" deyin.

WİNDOWS GEZGİNİNİ BAŞLATMA Windows Gezgini'ni başlatın; Ctrl+Shift+Esc'ye basarak Görev Yöneticisi'ni açın. Üstteki sütundan "Dosya" ya tıklayıp "Yeni Görev (Çalıştır...)" ı seçin. Açılan pencereye "explorer.exe" yazıp "Tamam" deyin.