Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİLGÜN DÜZEN 261284518. Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİLGÜN DÜZEN 261284518. Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen."— Sunum transkripti:

1 NİLGÜN DÜZEN 261284518

2 Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen de bütün çalışmalarınız…Bu dosyalar kimi zaman bilerek kimi zaman da bilmeyerek silinebiliyor.Kimi zaman sizin dalgınlığınıza geliyor kimi zamanda anlamayan birinin yada çocukların kurbanı olabiliyor Bu dosyaları geri dönüşüm kutusundan silindiği zaman kurtarmak aslında kısmen mümkün Bu amaç için geliştirilen kurtarma programları tamamen silinen dosyaları tekrar kullanılabilir hale getirebiliyor.İşte o programlardan biride Undelete Plus.

3 Programın uzman olmayan kullanıcıların çok kolaylıkla kullanabilecekleri bir ara yüze sahip olması iyi bir özelliğidir.Üstüne üstlük program Türkçe dil seçeneği de içeriyor.Bilgisayarınızdaki hangi diskette arama yapılmasını istiyorsanız bunu belirtip ”Taramayı Başlat” ı düğmesini tıklamanızla birlikte tarama başlıyor. Aramanın hızını, aramanın yüzdesini ve aramada bulunan dosya sayısını aynı süreçte izleyebiliyorsunuz eSupport UndeletePlus, Windows XP / 2003 / Vista / / 7/2012 ve Windows 8 İşletim Sistemlerinde çalışır. Bu program CompactFlash, SmartMedia, MultiMedia ve Secure Digital bellek kartları FAT12 / 16/32, NTFS / NTFS5 ve görüntü kurtarma gibi sert ve disket sürücüler için tüm Windows dosya sistemlerini destekler.

4 Undelete Plus silinmiş dosyaları geri getirmenin kolay ve etkili bir yoludur. Geri Dönüşüm Kutusundan sildiğiniz dosyaları veya DOS penceresinde sildiklerinizi hatta ağ üzerindeki bir diskten sildiğiniz dosyaları ve shift delete yaptığınız dosyaları bile geri getirebilirsiniz.

5 Öncelikle http://undeleteplus.com/ adresinden programın exe dosyasını indiriyoruz.http://undeleteplus.com/ Undeleteplus_setup.exe üzerine çift tıklayarak kurulumu çalıştırıyoruz. Kurulum Sihirbazı başlatmak için açılan pencerede Çalıştır düğmesine tıklıyoruz.

6 Kurulum Sihirbazı İleri düğmesine tıklıyoruz.

7 Lisans Sözleşmesi’ni kabul etmek için “ I accept the agreement“ seçeneğini işaretliyoruz ve ardından yüklemeye devam etmek İleri düğmesini tıklıyoruz.

8 ESupport UndeletePlus’ın nereye kurulacağını belirliyoruz ve İleri düğmesine tıklıyoruz.

9 Silinen dosyalar ile ilgili uyarıyı okuyoruz ve ardından İleri düğmesini tıklıyoruz.

10 Bir masaüstü simgesi oluştur seçeneğini tıklıyoruz masaüstünüzden eSupport UndeletePlus erişebilmek için.Tüm kullanıcılar veya yalnızca geçerli kullanıcı için oluşturulan bir masaüstü simgesi olarak da seçebiliyoruz.

11 Yüklemeyi başlatmak için Yükle düğmesini tıklıyoruz.

12 Tarama için Sürücü seçin Eğer eSupport UndeletePlus çalıştırdığınızda uygulama penceresinin sol tarafındaki sürücü seçimi paneli açılır. Bu panelden uygun sürücü harfi yanındaki onay kutusunu işaretleyerek ( sabit disk, dijital kamera, flaş sürücü, vb ) taramak için sürücüyü seçiyoruz.

13 Sonra da düğmesine tıklıyoruz ki tarama yapmaya başlasın seçtiğimiz sürücüde.

14 Ve tarama başlıyor, bitmesini bekliyoruz.

15 Tarama bittikten sonra karşımıza çıkan ekran toplam silinmiş belge sayısını gösteriyor.Bu belgeleri düğmesine tıklayarak seçeceğimiz bir dosyaya kaydedebiliriz.

16 Veya o ekranı kapatıp bu ekranda işaretlediğimiz dosyaları düğmesine tıklayarak kurtarabiliyoruz.

17 Tarama yaptıktan sonra tarama sonuçları arasında aradığımız belgeyi daha kolay bulabilmemiz için filtre oluşturabiliyoruz. Düğmesine tıklıyoruz ve karşımıza bu ekran çıkıyor.

18 İlk işaretleyeceğimiz kısımda dosya adını yazmamız gerekiyor.İkinci kısım belgelerin değiştirilme veya oluşturulma tarih aralığını belirlememiz için oluşturulmuş.Üçüncü kısım Kurtarılacak dosyaların en az kaç kb en çok kaç kb olmasını belirlememiz için oluşturulmuş.Dördüncü kısım üzerine yazılır dosyaları gizlemek ve beşinci kısımda geçici dosyaları gizlemek için oluşturulmuş.

19 Sonuçlar bölmesinde dosya veya dosyaların onay kutusunnu kurtarılamaz seçin. Tüm dosyaları seçmek için, sağ tıklayıp sonra menüden Tüm Ürünleri seçip tıklatın Dosya adı tıklatın. Seçilen dosyaları kurtarmak için Dosya Kurtarma düğmesini tıklatın.

20 Settings(Ayarlar) penceresi eSupport UndeletePlus yapılandırmasına erişim sağlar.Varsayılan eSupport UndeletePlus program yapılandırma ayarları ayarlanmış olmasına rağmen, tekrar istediğiniz şekilde ayarlamanıza olanak sağlar.

21 http://undeleteplus.com/help/?ver=3.0.5.506&wizard= 2


"NİLGÜN DÜZEN 261284518. Bilgisayarınızda kayıtlı olan dosyalarınız sizin çok değerli olabiliyor.Bazen bütün anılarınızı, bazen yılların birikimini, bazen." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları