Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Win 8, 8.1 Sürümleri için F5 Kurulumu (Güncellendi_09/12/2014) Eğer daha önce kurulu F5 varsa ve bağlanmıyorsa kuruluma başlamadan önce mutlaka kaldırınız.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Win 8, 8.1 Sürümleri için F5 Kurulumu (Güncellendi_09/12/2014) Eğer daha önce kurulu F5 varsa ve bağlanmıyorsa kuruluma başlamadan önce mutlaka kaldırınız."— Sunum transkripti:

1 Win 8, 8.1 Sürümleri için F5 Kurulumu (Güncellendi_09/12/2014) Eğer daha önce kurulu F5 varsa ve bağlanmıyorsa kuruluma başlamadan önce mutlaka kaldırınız. (host dosyasında ip adresleri yazan satırları kaldırınız)

2 Windows 8. 1 kullanıyorsanız. devam edin
Windows 8.1 kullanıyorsanız. devam edin. Windows 8 kullanıyorsanız sonraki slayttan davam edin Windows logosuna sağ tıklayarak «Kapatın veya oturumu kapatın» a gelin. 2- Yeniden başlata gelin ve tıklamayın. 3- Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata tıklayınız.

3 Windows 8 kullanıyorsanız
Windows 8 kullanıyorsanız. 1- Sağ menüden ayarlar ve güç seçeneklerine tıklayarak «yeniden başlata» gelin. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlata tıklayınız.

4 Seçeneklerden sorun gidere tıklayınız.

5 Gelişmiş seçeneklere tıklayınız.

6 Başlangıç ayarlarına tıklayınız.

7 Yeniden Başlata Tıklayınız.

8 Bilgisayar yeniden başladığında 7 ye basınız
Bilgisayar yeniden başladığında 7 ye basınız. « Sürücü imzası zorlamasını devre dışı bırak »

9 F5 Programına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırı seçin
F5 Programına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırı seçin. (Yönetici olarak çalıştır seçilmezse kurulum gerçekleşir fakat kurulumdan sonra bağlantı gerçekleşmez.)

10 İnstall diyerek kuruluma başlanır.

11 Kurulum sırasında imzasız sürücü uyarısı gelirse yükle seçeneğiyle devam edilerek kurulum tamamlanır. Program çalıştırılarak bağlantı sağlanır. Bağlantı kurulup tekrar kesilirse Anti virüs programının kapatılarak tekrar bağlantının denemesi tavsiye edilir. Tevfik EDİS-Batman


"Win 8, 8.1 Sürümleri için F5 Kurulumu (Güncellendi_09/12/2014) Eğer daha önce kurulu F5 varsa ve bağlanmıyorsa kuruluma başlamadan önce mutlaka kaldırınız." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları