TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
OBA MAKARNA.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
AYDIN TORNA SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
Ana faaliyet alanı elektrik-elektronik, mekanik sistem tasarımı ve üretimi olan YILDIRIM ELEKTRONİK 1986 yılında Ankara’da kurulmuştur yılından.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Bilişim Ortağınız.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA. “Müşteri değeri olgusu, müşteri tatmini unsurlarına ek olarak, ürünün rakipler arasından nasıl seçildiğini, seçim kriterlerinin.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
ALİBABA Ağahan KÖSE
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
SUNUM
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
ŞİRKET SUNUMU 2018.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş. 2005 yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. Firmamız kendi ocağından çıkardığı ve çevre ocaklardan aldığı çeşitli mermer ve travertenleri, toplam 35000 m2 açık 9000 m2 kapalı alana sahip Kayseri ve Tokat fabrikalarında geniş makine yelpazesi ile işlemektedir. Birinci sınıf mermer bloklarını iç ve dış piyasaya sunmakla beraber, plaka ve ebatlı ürünler konusunda müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

MİSYONUMUZ Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için; gereken tüm koşulları sosyal sorumluluk çerçevesinde sağlayarak; standartlarımızı en yüksek kaliteye ulaştırmak. VİZYONUMUZ Taş sektöründe çalışmış yetenekli ve tecrübeli bir ekiple, yüksek kalitede ürünler, kaliteli üretim ile daha fazla hizmet, uygun fiyatlar ve zamanında tedarik ile müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyoruz.

MENSACE MERMER GENEL MÜDÜRÜ EMRE ÇENESİZ

GRUP ŞİRKETLERİ

ÇENESİZLER TOP.SAN.TİC.AŞ 1965 yılında Tokat’ın Turhal ilçesinde kurulan Çenesizler Toprak San. Tic. A.Ş Türkiye toprak sanayi sektörünün önemli ve öncü kuruluşlarından biridir.. Türkiye’ de tuğla sektöründe ISO 9001, Kalite Yönetim Belgesiyle çalışan ilk firmalar arasında yerini alan firma, tüm ürünlerini Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen kalite normlarına ve standartlarına uygun olarak üretmektedir. TURHAL ELEKTİRİK VE PANO İMALAT SANAYİ Turhal Elektrik ve Pano İmalat Sanayi 1966 yılında kurulmuştur. İlk imalatlara küçük atölyede başlanmış ve 1994 yılı itibariyle Turhal küçük Sanayi Bölgesindeki 1200m² kapalı alana sahip büyük imalathanesine taşınmıştır. Bünyesinde istihdam ettiği becerikli usta ekibi, elektrik ve makine mühendisleriyle bünyesinde bir proje grubu oluşturarak projelendirmeden satışa uzanan bir yelpazede ürünleri arz etmiştir.

ÜRÜNLERİMİZ İRİS CREAM REGAL BEİGE

HAVZA LİGHT TRAVERTİNE

RAKİPLERİMİZ

FİRMANIN ÜRÜNLERİNİ İHRAÇ ETTİĞİ ÜLKELER GÜNEY AFRİKA UKRAYNA AZERBAYCAN GÜRCİSTAN

ŞİRKET HABERLERİ Mensace Mermer, 4 milyon dolarlık yatırımla üretim kapasitesini artırdı TOKAT - Toplam 4 milyon dolarlık plaka kesim hattı yatırımı ile üretim kapasitesini 20 bin metrekareye çıkaran Mensace Mermer Madencilik, bir mermer ocağı yatırımı daha Firmaları açısından 2010’u yatırım yılı olarak geride bıraktıklarını aktaran şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sakman, bu güne kadar yaptıkları yatırımın 4 milyon dolar olduğunu kaydetti. Üretim kapasitelerinin daha önce aylık 10 bin metrekare olduğunu ve yaptıkları yatırımla bu kapasiteyi artırdıklarını açıklayan Sakman, “2010 yılında başladığımız plaka kesim hattı yatırımı ile üretim kapasitemizi, aylık ortalama 20 bin metrekareye çıkardık. Ürettiğimiz ürünler, hem ihracata yönelik hem de katma değeri daha yüksek. 2010 yılından itibaren ayrıca Yozgat-Çayıralan’da bulunan bej mermer ocaklarımızdan çıkan ürünlerimizi, Çin, Hindistan ve Endonezya’ya ihraç etmeye başladık. Fabrikamız hammadde olarak da ağırlıklı bu ocağımızdan besleniyor” bilgisini verdi. yapmayı hedefliyor.

BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ… HAZIRLAYANLAR İLKER GÖK 201010301129 OĞUZ KÜÇÜKÇAKAL 201010301097 MİTHAT AHMED 201010301115