Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler."— Sunum transkripti:

1 Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş
Mart tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.

2 Ostim 29.Sokak’ta 200 m² ‘lik alanda bir servis aracıyla Caterpillar İş
Makinaları tamir ve bakım faaliyetlerine başladılar.

3 Dört genç girişimci kriz ortamında zorlu geçen ilk üç yıl sonrası iş
hacimlerini büyütmek amacıyle daha büyük alana sahip yeni yerlerine taşındı.

4 Borusan Makine’nin Ankara’da faaliyetlerine başladığı ve yaklaşık olarak 2 yıl
servis ve sonraki 10 yıl boyunca yedek parça bölümü olarak kullandığı 10.Sokak No:9 adresine taşındılar. Borusan Makine’de işe başlayan Dört ortak böylece işe başladıkları adreste kendi firmalarıyla çalışmaya başladılar.

5 Artı Makine - Yeni Servis Atölyesinde 400 m² açık , 400 m² kapalı alanı ve 200 m² ‘lik büro
katıyle birlikte toplam 1000 m² ‘lik alanda hizmet vermektedir.

6

7 İş makinaları bakım ve tamir konusunda on yılın üstünde tecrübeleri bulunan ve konularında sayısız eğitim de alan dört girişimcinin isim ve uzmanlık alanları şöyledir. Serdar Özkan Elektrik Özhan Özkul Hidrolik – Şanzuman Mevlüt Ünlü Şanzuman - Hidrolik Cemal Bayraktar Motor ve yakıt sistemleri

8

9

10

11

12 Servis Hizmetinin zamanında ,hızlı ve kaliteli olmasının önemini çok iyi bilen
Artı İş Makinaları Ekibi yeni aldıkları 2010 Model 3 adet Peugeot Partner ve 1 adet Fiat Doblo araçla müşterilerine daha yakın oldular.

13

14 Müşterilerine ekonomik, hızlı ve kaliteli servis hizmeti sunma hedefinde olan
ARTI İŞ MAKİNALARI Caterpıllar İş Makinaları yanında VOLVO İş Makinaları müşterilerine de hizmet vermek amacıyla Turgay Yılmaz ile birlikte çalışmaya başladı.

15 Sektörde yaklaşık 15 yıllık tecrübeye sahip Turgay Yılmaz 5 yıl Borusan Makine
tecrübesinin yanında , Volvo İş Makinaları Satış Sonrası hizmetlerinde de 4 yıl servis Müdürlüğü görevinde bulundu. Volvo İş Makinası sahibi müşterilerine ekonomik – alternatif çözümler üretmek üzere Artı İş Makinaları ve Turgay Yılmaz tecrübelerini birleştirerek oluşacak sinerjiyi müşterilerine değer katmak için kullanacaklar.

16 ARTI İŞ MAKİNALARI CATERPILLAR İŞ MAKİNALARI YANINDA ve VOLVO İŞ MAKİNELERİ SAHİPLERİNE DE DAHA DA GÜÇLENEN YAPISIYLE DÜRÜST ÇALIŞKAN HIZLI KALİTELİ SERVİS ANLAYIŞIYLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEKTİR.


"Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları