Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30."— Sunum transkripti:

1

2 GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30 yılı aşkın deneyimini 2005 yılında girdiği ambalaj sektörüne aktararak kısa zamanda bu sektörde de bölgesinde lider olmayı başarmış bir firmadır.

3 TARİHÇE GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır. Kuruluşundan 1987 yılına kadar bu ürünlerin imalatına devam etmiştir yılından sonra Teneke Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatçılığını bırakıp, gelecekte plastiğin her türlü sanayi dalına gireceğini ön görerek plastik sektüründe kalitesini koruyarak ilerleyen Güloğlu Ticaret 1989 yılında Banyo & Wc Panjur Pencere sistemlerini parçalı kasa olmak üzere imalatına eklemiştir. Firma 1996 yılında tamamen plastik sektörüne geçerek GÜLOĞLU PLASTİK ismini almıştır. PAN-PEN markası ile Türkiye’de bir ilke daha imza atan firma hazır Panjur & Pencere imalatına geçmiştir. Firma 2005 yılında PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Şirketini kurarak sanayinin değişen ve gelişen teknik ihtiyaçları doğrultusunda tüm sektörlere satış öncesi ve sonrası teknik hizmet veren AR-GE konusunda deneyimli ekibi ile Tire Organize Sanayi bölgesinde m2’lik fabrikasında plastik ambalaj üretimine başlamıştır. Dünya üzerindeki son teknolojik gelişmeleri takip ederek sürekli devinim içersinde olan firma, kısa sürede ürettiği çözümler ile haklı başarılara imza atmıştır.

4 MİSYONUMUZ Tüm çalışanlarımızın ve müşterilerimizin katkılarıyla, kalitemizi sürekli geliştirmek. Müşterilerimizin lojistik ve stok maliyetlerini minimuma indirmek için yaratıcı çözümler sunmak. Doğal kaynaklarımızı verimli kullanarak çevreye dost ürünler üretmek. En iyi teknolojiyi kullanarak verimli ve minimum hata düzeyinde üretim yapmak. Pazar payımızı yurt içinde ve yurt dışında arttırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Sosyal sorumluluk projelerini desteklemek. VİZYONUMUZ İnşaat yan sanayi ve ambalaj alanında ilk tercih olmak ve müşterilerin marka değerlerine katkı sağlamak.

5 KALİTE POLİTİKASI  Eğitime gerekli önemi vererek, tüm çalışanların da katılımıyla, kalitemizi sürekli geliştirmek, Verimlilik ve daha az fire oranları ile, ürünlerimizi rekabet edilebilir maliyetlerle daha fazla müşteriye pazarlayarak, karlılığı artırmak, İyi bir planlamayla müşterilerimize ürünlerimizi zamanında teslim ederek, müşteri memnuniyetini sağlamak, Pazar payımızı yurt içi ve yurt dışında artırarak ülke ekonominine katkıda bulunmak, Firma olarak çevrecilik konusunda, üzerimize düşen görevleri yerine getirmektir.

6 FİRMANIN FAALİYETLERİ
2004 yılında Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde m ’lik alanda  kurulan yeni fabrika ile ambalaj sektörüne de yönelen firma, plastik  kasa imalatında da adını duyurmuş, Türkiye’nin önde gelen ambalaj  sanayicilerinden olmayı başarmıştır. 2010 yılında temelini attığı m ’lik üçüncü fabrikasıyla  kapasitesini m ’ye çıkarmıştır. Her geçen yıl kalitesini ve yatırımlarını artırarak müşterilerine en iyi  ürün hizmeti vermeyi hedefleyen GÜLOĞLU PLASTİK; kaliteli üretim,  kalifiye eleman yetiştirme, başarılı bir AR-GE ve doğru pazarlama  teknikleri ile sektörde markalaşmada devamlılığını amaçlamaktadır . Harvard Üniversitesi kuruluşu olan Allworld Network tarafından  hazırlanarak açıklanan, Arabia Turkey raporunda; Arap  ülkeleri, Pakistan ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında  GÜLOĞLU PLASTİK de yerini almıştır. En hızlı büyüyen ilk 500  firmanın seçildiği listede GÜLOĞLU PLASTİK, genel değerlendirmede  6. sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı.

7 ÖDÜLLERİMİZ   Harvard Üniversitesi kuruluşu olan Allworld Network tarafından hazırlanarak açıklanan, Arabia Turkey raporunda;  Arap ülkeleri, Pakistan ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında  PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK de yerini almıştır. En hızlı büyüyen ilk 500 firmanın seçildiği listede, Türk ambalaj sektörünün önemli firmaları arasında yer alan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK, genel değerlendirmede 6’ncı sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştır.   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliği ile 2 yılda bir açıklanan “En Hızlı Büyüyen 100 Şirket” içerisinde GÜLOĞLU PLASTİK de yer aldı ve Gülçin GÜLOĞLU ödülü Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet YILMAZ ’dan almıştır.

8 Pet şişe kullanımı sağlıklı mıdır?
Evet. Kullanılan hammaddeler tedarikçi firmalar tarafından Türk Gıda Kodeksine uygun olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın izni ve denetimi altında üretilmektedir. PET şişeler güneşte bekletilirse insan sağlığına zararlı etkisi olmasa da tat ve koku açısından sorun yaratan Asetaldehit oluşmaktadır. -Küresel ısınmaya neden olduğu gerekçesiyle eleştirilen plastikler toplam petrolün sadece % 4’ü kullanılarak imal ediliyor ancak plastik kullanımı ile % 10 petrol tasarrufu sağlanıyor. Plastik petrolün artışına neden oluyor. -1978’de 20 gram gelen bir poşet bugün sadece 5 gram geliyor ve aynı işi yapıyor. Alternatif malzemelere göre daha ucuz olan ve daha az kaynak tüketen bir malzeme, ekolojik değil de nedir? -Ülkemizde 350 bin tonlara ulaşan plastik atıkların yakılarak enerjiye dönüştürülmesi ile 1 milyon 500 bin kişinin yıllık enerji ihtiyacı karşılanabilir. 

9 Pet şişe kullanımı sağlıklı mıdır?
•Plastik geri dönüştürülürken en çevreci malzemedir. Örneğin; Kâğıt en fazla 5 kere geri dönüştürülürken, plastiği onlarca kez geri dönüştürebilirsiniz.  •Plastik geri dönüştürülürken en az enerjiyi harcar… Plastik: 120 ile 200 derece  Alüminyum: 650 derece Cam: 1400 derece •Otomobillerde kullanılan her 100 kg’lık plastik parça, her yıl Avrupa’da yakıt tüketimini 12 milyon ton, karbon dioksit salınımını yılda 30 milyon ton azaltır. (Kaynak: PAGEV) •Plastik malzemelerle yapılan yalıtım sayesinde, 1970’lerden beri Avrupa’da 5 milyar galon akaryakıta eşit miktarda enerji tasarrufu sağlandı. (Kaynak: PlasticsEurope) •Plastik poşetler doğada sadece 2 – 10 yıl arasında kalır. Plastiklerin doğada yüzlerce yıl kaldığı iddiası, bilimsellikten uzaktır.  

10

11 Ürünler

12 Ürünler Çilek kasası Erik kasası Portakal kasası Marul kasası

13 Basında Güloğlu Plastik

14

15

16

17

18

19 Kerem ÜRÜNDÜ


"GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları