PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA ALANLARI

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
Advertisements

PLN.444 Mesleki Uygulama Esasları Sunum :Fadime Ballı
T.C. KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü
METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
1 Ahmet DEMİRCAN Daire Başkanı 22 MAYIS ANTALYA PERFORMANS BÜTÇE VE RAPORLAMA DAİRE BAŞKANLIĞI.
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ
Proje Şube Müdürlüğü.
I.DÜZEYII.DÜZEY III.DÜZEYIV.DÜZEY I.DÜZEYII.DÜZEY III.DÜZEYIV.DÜZEY 38YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI38YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI 61NAMIK KEMAL.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER
GÖREVLERİMİZ  Görev kapsamındaki kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin taşıyıcı sistemi ile zemin mekaniği mühendislik hesaplarını ve her.
altyapI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILI ÇALIŞMALARI
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
PROJE ve YAPIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ YILININ GENEL VE ÖZEL BÜTÇE YATIRIMLARI.
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
* Bağlı ve ilgili kuruluşlar hariç. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve tesislerin inşa, güçlendirme, tadil ve esaslı onarımlarına ait, proje, yaklaşık.
KAYSERİ VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI
İMAR İSKAN VE KOOPERATİF ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Strateji Geliştirme Başkanlığı
ProJe Şube Müdürlüğü görev ve faalİyetlerİ
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
GAP BÖLGESİ SEL PROJESİ YÖNLENDİRME KOMİTESİ TOPLANTISI
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNSAN KAYNAKLARI
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
HARCAMA YETKİLİSİ Harcama yetkilisi kimdir?
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanlığı Aralık 2014 Ayşe TURNA.
SOSYAL HİZMET ÇALIŞMALARI
Yatırımcı Kuruluşun Adı
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
Projelerin inşaat ihalesine hazır duruma getirilmesini sağlamak, yatırımcı kuruluşlardan gelen projelerin tetkik ve tasdik işlemlerini yürütmek, devam.
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
1 Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü – Stratejı Şubesi: İstatistik Bürosu.
Konu : Kurullar – Kuruluşlar – Komisyonlar
DİĞER EĞİTİM KURUMLARINDA DEĞERLER EĞİTİMİ ÇERÇEVE PLANI
MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TDMS TEK DÜZEN MUHASEBE SİSTEMİ Ali Gazi Hastane İşletmeciliği Uzmanı
KARS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 1. İLİNTARİHİ 2 …..Binada ………..m 2 alanda …….Kat…….Oda İLİN COĞRAFİ DURUMU 3.
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
ALACA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
 Cazibe Merkezi Okullar  Hacı Rafet Gümüş Lisesinin Dönüşümü  Arzulu İlk Öğretim Okulunun Durumu.
ZONGULDAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
EĞİTİM İSTATİSTİKLERİ
Strateji Geliştirme Şubesi
KİLİS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü)
SİİRT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
YOZGAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.
MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 2014 HAZIRLAYAN : STRATEJİ GELİŞTİRME BİRİMİ.
OKULUMUZ ÇALIŞMALARI YEREL MEDYADA VE ARSİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NIN WEB SİTESİNDE GÜNDEMDE İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün.
HARRAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
“BEYAZ BAYRAK” KASTAMONU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 03/08/2015.
Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
ŞANLIURFA İLİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK VERİ GİRİŞLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
ÇORUM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ‘MEİS MODÜLÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü.
ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI
ÇAYIROVA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
1 ERENLER İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE/İSTATİSTİK BİRİMİ.
İmar ve Planlama Şube Müdürlüğü
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ). İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ) Belediye meclisimizin muhtelif oturumlarında gündeme alınarak komisyonumuza havale.
Hemşirelik ve Bakım Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı.
İMAR KOMİSYONU RAPORU ( ).
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İSGB İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Sunum transkripti:

PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA ALANLARI BAYINDIRLIK ve İSKAN BAKANLIĞI Yapı İşleri Genel Müdürlüğü KOCAELİ BAYINDIRLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA ALANLARI BUKET AKŞEHİRLİOĞLU PROJE ŞUBE MÜDÜRÜ 07 ARALIK 2010 KOCAELİ CE bir kalite işareti değil, bir güvenlik işaretidir. CE işareti gerektiren Yeni Yaklaşım Direktiflerinin kapsamına giren ürünler CE işareti olmaksızın piyasaya arz edilemez. 1 1

PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN ÇALIŞMA ALANLARI Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Teknik Görüş Verilmesi

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi Bakanlığımızın 03.06.2010 tarihli ve 936 sayılı genelgesi ile tüm illerde standardı sağlamak için form uygulaması başlatılmıştır.

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi Sağlık Bakanlığı bünyesinde açılacak kurumlar için; KONTROL FORMLARI: ÖZEL HASTANELER KONTROL FORMU GENETİK HASTALIKLAR TANI MERKEZİ KONTROL FORMU ÜREMEYE YARDIMCI TEDAVİ MERKEZLERİ KONTROL FORMU DİYALİZ MERKEZLERİ KONTROL FORMU MEVCUT BİNA TAŞIYICI SİSTEM KONTROL FORMU: MEVCUT BİNA TAŞIYICI SİSTEM İNCELEME VE PERFORMANS ANALİZLERİ BİLGİ FORMU

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi Milli Eğitim Bakanlığı Bünyesinde Açılacak Kurumlar İçin; KONTROL FORMLARI: ÖZEL OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARI KONTROL FORMU ÖZEL İLKÖĞRETİM VE ORTA ÖĞRETİM OKULLARI KONTROL FORMU ÖZEL ÖZ. OKUL ÖNCESİ EĞİTİM OKULLARI KONTROL FORMU ÖZEL ÖZ. EĞİTİM OKULLARININ KONTROL FORMU ÖZEL DERSHANELER KONTROL FORMU MUHTELİF KURSLAR KONTROL FORMU ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZLERİ KONTROL FORMU ÖZEL ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ KONTROL FORMU HİZMET İÇİ EĞİTİM MERKEZLERİ KONTROL FORMU UZAKTAN ÖĞRETİM YAPAN KURULUŞLAR KONTROL FORMU ÖZEL MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSLARI KONTROL FORMU ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARI KONTROL FORMU MEVCUT BİNA TAŞIYICI SİSTEM KONTROL FORMU: MEVCUT BİNA TAŞIYICI SİSTEM İNCELEME VE PERFORMANS ANALİZLERİ BİLGİ FORMU

Özel Eğitim, Sağlık ve Sosyal Hizmet Kuruluşlarına Görüş Verilmesi Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde açılacak kurumlar için; KONTROL FORMLARI: KREŞ, GÜNDÜZ BAKIM EVLERİ VE ÇOCUK KULÜPLERİ KONTROL FORMU MEVCUT BİNA TAŞIYICI SİSTEM KONTROL FORMU: MEVCUT BİNA TAŞIYICI SİSTEM İNCELEME VE PERFORMANS ANALİZLERİ BİLGİ FORMU

TEKNİK KOMİSYON ONAY KONTROL Vali adına VALİ Yrd. PRJ.ŞB.MD. MİMAR-İNŞ.MÜH.-MAK MÜH.-ELK. MÜH. MDR.YRD. Bayındırlık ve İskan Müdürü

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları ARAZİ AŞAMASI Kontrol Sıra No . Sorumlu kişi / birim 1 Arazi etüt çalışması öncesi Kadastro Müdürlüklerince arsa sınırları yerinde belirlenerek köşe kazıkları aplike edilir Kadastro Müdürlüğünden köşe kazıklarını gösterir koordinat değerli aplikasyon zaptı alınır PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2 Belediyesinden ve ilgili idarelerinden arsa hukuki(Tapu tahsis belgesi, imar durumunu gösterir çap yol kotu , kadastro çapı ) bilgileri temin edilir. 3 Altyapı bilgileri ilgili idarelerinden temin edilerek plankoteye ve vaziyet planına işlenir AKTİF DEĞİŞKEN Sıklık İşleyiş (Aktif/Pasif)

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları PROJE AŞAMASI Kontrol Sıra No . Sorumlu kişi / birim 1 Yatırımcı kuruluşun istek ve ihtiyaç programına göre hazırlanmış projelerin incelenmesine müteakip onaylanması aşamasında , Müdürlüğümüz onayından önce yatırımcı kuruluş yetkilisince " ihtiyacımıza uygundur ibaresi ile onaylanır PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2 Yürürlükteki mevzuatın sıklıkla internet üzerinden takip ve kontrol edilmesi suretiyle değişiklikler tespit edilir. 3 Müdürlüğümüzce onaylanan projelerin incelenmek Ve uygulamaya esas olarak onaylanmak üzere Bakanlığımız Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne gönderilir 4 İnceleme sonucunda ortaya çıkan eksik veya kusurlar süratle liste halinde ve projede işlenmiş olarak proje yüklenicisine veya yatırımcı kuruluşuna resmi yazı ile bildirilir İstenen düzeltmelerin süresi içinde yapılarak teslim edilmemesi halinde beklemeksizin gecikme resmi yazı ile bildirilir 5 İmza paraf prosedürü İşleyiş (Aktif/Pasif) Sıklık DEĞİŞKEN AKTİF

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları PROJE DEĞİŞİKLİĞİ AŞAMASI Kontrol Sıra No . Sorumlu kişi / birim 1 Yatırımcı kuruluşun proje değişikliği isteğini resmi yazı ile bildirmesi üzerine , Valilik Müdürlük Oluru ile komisyon kurulur, bu komisyonca inceleme yapılarak gerekçe raporunun hazırlanır bu rapor doğrultusunda değişiklikler yapılır PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 2 Müdürlüğümüzce onaylanan projelerin incelenmek ve uygulamaya esas olarak onaylanmak üzere Bakanlığımız Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne gönderilir 3 Proje müelliflerinin bulunarak tadilatların müellifine yaptırılır veya kanuni olarak izin alınır İşleyiş (Aktif/Pasif) Sıklık DEĞİŞKEN AKTİF

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları 1.4. UYGULANACAK TİP VEYA ÖZEL PROJE TEMİN ETME YÖNTEMLERİ Projeler - Tip Projeler - Özel Projeler

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları - TİP PROJELER BAKANLIK İÇİNDE PROJE ELDE ETME * Merkezde proje elde edilmesi; Bakanlığımız merkez teşkilatı teknik kadrosu ve imkanları kullanılarak * Taşra Teşkilatında proje elde edilmesi; Bakanlığımız taşra teşkilatı olan Bayındırlık ve İskan Müdürlükleri’mizin teknik kadrosu ve imkanları kullanılarak Bakanlığımızca hazırlanan veya onaylanan, Mevcut proje stokumuzda bulunan tip ve özel projelerin yürürlükteki Yönetmeliklere (Deprem, Afet, Isı, İmar,Yangın, vb.) göre revizyon çalışmaların yapılması

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları ÖZEL PROJELER BAKANLIK DIŞINDA PROJE ELDE ETME Yarışma yolu ile, İhale yolu ile, İhtiyaç programı ile ihale Avan proje ile ihale Teklif alarak fikir projesi elde etmek Yatırımcı Kuruluşların mimari bürolarında Protokol düzenleyerek Üniversitelere yaptırmak

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları PROJE VE ARSADA KARŞILAŞILAN SORUNLAR

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GHAK

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları PROJE VE ARSADA KARŞILAŞILAN SORUNLAR

Arazi Etüt ve Proje Çalışmaları ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GHAK

KOCAELİ BAYINDIRLIK VE İSKAN MÜDÜRLÜĞÜ PROJE ÇALIŞMALARI 2008 YILI

KOCAELİ BAYINDIRLIK VE İSKAN MÜDÜRLÜĞÜ PROJE ÇALIŞMALARI 2009 YILI

KOCAELİ BAYINDIRLIK VE İSKAN MÜDÜRLÜĞÜ PROJE ÇALIŞMALARI 2010 YILI VAZİYET PLANI MİMARİ PROJE ELEKTRİK PROJESİ TAM TAKIM BETONARME YÖNETİM YAPILARI MİLLİ EĞİTİM İZMİT KILIÇARSLAN İ.Ö.O. (REVİZE TİP PROJE ) SAĞLIK YAPILARI UZUNÇİFTLİK DİŞ HASTANESİ (TADİLAT ) (BBS PROJE İNŞ. TAAH.) EMNİYET VE JANDARMA RESTORASYON REDİF (RESTORASYON- GİRİŞ KAPISI) (RESTORASYON) (GÜNER TASARIM) SAVCILIK REVİZE TADİLAT PROJESİ (GÜNER SPOR VE YURT LOJMAN

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Proje – Yaklaşık Maliyeti Hazırlama ve Hizmet Hesabı

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Teknik Görüş Verilmesi

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Teknik Görüş Verilmesi

Mustafa Kemal ATATÜRK SANAT GÜZELLİĞİN İFADESİDİR. - MİMARLIK ÜZERİNE SANAT GÜZELLİĞİN İFADESİDİR. Bu ifade Sözle olursa; ŞİİR, Nağme ile olursa; MUSİKİ, Resim ile olursa; RESSAMLIK, Oyma ile olursa; HEYKELTRAŞLIK, Bina ile olursa; MİMARLIK olur. Mustafa Kemal ATATÜRK