 Üniversitemizin toplumsal sorumluluk anlayı ş ına paralel olarak; Üniversiteler ile toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmek Gelece ğ e dönük.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EGE BİLGİ VE YENİLİK MERKEZİ (EBIC-EGE)
Advertisements

GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
KOSGEB DESTEKLERİNDEN NASIL YARARLANILIR ?
Gözde DÖVEN – Dokuz Eylül Üniversitesi
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
ORHAN YÜCEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
Mali İstatistik Kullanım Alanları
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
EGEV EGE EKONOMİYİ GELİŞTİRME VAKFI. EGEV’e Üye  Afyon  Aydın  Balıkesir  Çanakkale  Denizli  İzmir  Kütahya  Manisa  Muğla  Uşak  Valilikler.
LOGO TÜBİTAK Proje Pazarları Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Uzaktan Eğitim Kuramları
ÖRNEKLERLE ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
 Jean Monnet Burs Programı, AB üyesi bir ülkedeki üniversitede ya da üniversiteye e ş de ğ er bir kurulu ş ta yüksek lisans e ğ itimi veya ara ş tırma.
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
KKTC MERKEZ BANKASI BA Ş KANI Dr. Bilal SAN 8 Mart 2013, Lefko ş a Finansal Kriz, KKTC Bankacılık Sektörü ve Kurumsalla ş ma.
ANKARA’DA SA Ğ LIK TUR İ ZM İ Ankara Valili ğ i İ l Sa ğ lık Müdürlü ğ ü Dr. Dursun AYDIN (Sa ğ lık Müdür Yardımcısı)
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.
GELECEK ODTÜ’DEN BAŞLAR Haziran
Master in Advanced European and International Studies.
Eczacılık Fakültesi Ar ş ivi Olu ş turulmaya Ba ş lanıldı. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi
GELECEĞİN ODTÜ’SÜ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 21 Mayıs
Döner Sermayelerin Yeniden Yapılandırılması Prof. Dr. Davut AYDIN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Mart 2010 Asya Thermal Resort Otel.
Akademik & Bilimsel Performans Değerlendirmesi Çalıştayı InCites (Web of Science) Marmara Üniversitesi 27 Kasım, 2014 Dr. Metin TUNÇ.
Üniversiteler için Buluş Yönetim Ofisi Modeli Özgür KULAK, Namık Kemal Üniversitesi
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
BETÜL GÜTLEK TÜRKÇE Ö Ğ RETMENL İĞİ 2. SINIF WEB 2.0.
Teknoloji Transfer Ofisleri ile İşbirlikleri Abdurrahman TÜRK Sabancı Üni. AİA-İstanbul, Proje Yöneticisi 15 Eylül 2015, Ankara NMP ALANI GENEL BİLGİLENDİRME.
Kamu Ar-Ge Fon Kaynaklarına Erişim
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İŞBAŞI EĞİTİM ve GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI TÜRKİYE İŞ KURUMU.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
T. C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI AR-GEREFORMPAKETİ Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ve Bazı Kanun Hükmünde.
KAMUDA İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI DERNEĞİ BİLİM KURULU (KİGUDER)
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
AB H2020 GENEL BILGILENDIRME ONUR YOLAY. TEŞEKKÜR EDERIZ.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
GİRİŞİMCİLİK, SOSYAL GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON
Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
ETKİNLİK YÖNETİMİ Brief Oluşturma (Araştırma)
ÖRGÜTSEL İLETİŞİM ARAÇLARI
Projeye Mali Kaynak Sağlama
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
İŞLETME TÜRLERİ BÖLÜM 3.
Çocuk şiddeti bir İMDAT ÇIĞLIĞI olarak karşımızdadır ve toplumsal hastalığın belirtisi olan bir yüksek ateştir. Şiddet uygulayan çocukların da “çaresizlik.
KOCAELİ SANAYİ ODASI VE SANAYİ GELİŞİMİ
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
Bora UZUN Bilgi Teknolojisi
Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
2018 Yılı Performans Sunumu
SANAYİ ve TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü
Sunum transkripti:

 Üniversitemizin toplumsal sorumluluk anlayı ş ına paralel olarak; Üniversiteler ile toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmek Gelece ğ e dönük stratejik ortaklıklar için zemin hazırlamak ve Ülkemizin ve bölgemizin gelece ğ inde üniversitelerin yeri ve katkılarını vurgulamak.

o Sanayide Ar-Ge, Bilim, Teknoloji ve İ novasyon tanımlarında farkındalık yaratmak, o Sosyo-ekonomik geli ş imde Üniversite- Sanayi ortaklıklarının önemini vurgulamak ve o Global piyasalarda daha etkin ve verimli bir üretim sektörü için katkıda bulunmaktır.

 Üniversite ve sanayi kesimlerini bulu ş turmak,  Ulusal Ar-Ge ve İ novasyon payda ş ları ile bilgi alı ş veri ş ini kolayla ş tırmak,  Üniversitelerin alt yapısını ve potansiyelini tanıtmak,  Farklı diyaloglara ve yeni giri ş imlere ortam hazırlamak,  Akademisyenlere sektör ile ortakla ş a projeler geli ş tirme imkanı sa ğ lamak,  Tamalanmı ş projeleri tanıtmak ve yatırıma dönü ş türebilmek için ortam yaratmak,  Sanayicilerin do ğ ru yatırımlara yönelmelerine yardımcı olmak,  Ö ğ renciler ve genç giri ş imcilerle bilgi payla ş arak onlara yeni ufuklar açmak,

 Ar-Ge ve Teknoloji bakı ş ını profesyonel bir düzleme ta ş ımak,  Bölgesel bir yapıdan Ulusal sınırlara ula ş arak Ar-Ge ve Teknoloji’de Yön belirleyen bir Merkez haline gelmek,  Üniversiteler ile Toplumun farklı kesimleri arasında güçlü i ş birliklerini tetiklemek,  Bir Marka haline gelerek İ zmir Merkezli ulusal bir organizasyon olarak devam etmek.

 1- 3 Aralık 2010 tarihleri arası  E.Ü. Atatürk Kültür Merkezi

 TÜB İ TAK Proje Pazarı Deste ğ i  Elginkan Vakfı Proje Yarı ş ması Deste ğ i  Sponsorluklar Ana Sponsorluk Teklifi - Eczacıba ş ı Holding

ELG İ NKAN VAKFI destekli ve iki Bölümde gerçekleşecek 1- ARA Ş TIRMALAR – 30,000 TL ödül Lisansüstü ö ğ renciler ile akademisyenlerin tamamlanmı ş projeleri Ya ş am Bilimleri Kimyasal Bilimler ve Mühendisli ğ i Fiziksel Bilimler ve Mühendisli ğ i Sosyal Bilimler 2- F İ K İ RLER – 5,000 TL ödül Önlisans ve Lisans düzeyindeki ya ş arası gençlerin ürettikleri “Özgün Çözümler” En iyi 5 Fikre 1000TL Son Ba ş vuru 5 Kasım 2010

TÜB İ TAK destekli Tüm Üniversitelerden ve Sanayi – Hizmet Sektöründen gelebilecek “Sanayiye Uygulanabilir ve Ticarile ş tirilebilir” Projeler Son Ba ş vuru 5 Kasım 2010

 EB İ LTEM Bilgi Masaları Sanayi Destek Ofisi, EBIC-Ege PUM - Yabancı Uzman Deste ğ i Türk Patent Enstitüsü İ rtibat Bürosu AB Ofisi Sanayi Deneyim Sertifikası  Bankalara Ait Masalar – Risk sermayesi

 Üniversitemizin Sanayi ile ili ş kili Birimleri,  Bölge Üniversitelerinin ilgili Fakülteleri,  Bilim ve Teknoloji Ö ğ renci Klüpleri,  KOSGEB, IZKA, AB İ GEM gibi Ar-Ge ve Teknolojide etkin kurum ve kurulu ş lar,

 Bilginin Korunması – ANKARA PATENT  Bilimsel Foto ğ raf Sergisi – Mikro ve Makro Kosmos  Üniversitemizin Patentleri – 2010 arası 32 adet  Mikroskobun Geli ş imi Sergisi  Tarihi Laboratuvar Cihazları (?)  Zihni Sinir Sergisi (?)

 YÜRÜTME KURULU,  DANI Ş MA KURULU  ORGAN İ ZASYON KURULU  BASIN TANITIM ve SPONSORLUK  B İ L İ M KURULU

 PROJE PAZARI, SERG İ S İ VE YARI Ş MASI KURULU  STAND KORD İ NASYON KURULU  SERG İ DÜZENLEME KURULU  WEB TASARIM  ETK İ NL İ K GÖREVL İ LER İ  İ LET İŞİ M ve SEKRETERYA

AreGE Bilim Kurulu o AreGE etkinli ğ inin genel bilimsel niteli ğ i konusunda danı ş manlık vermek, o Proje yarı ş ması için jüri üyesi önerilerinde bulunmak ve belirlenmesinde katkıda bulunmak, o Proje yarı ş ması için jüri de ğ erlendirme kriterleri konusunda katkıda bulunmak,

 AreGE organizasyon kurulu ile Birimler arasındaki irtibatı sa ğ lamak.  Proje pazarı, sergisi ve yarı ş masını birimlerinde tanıtmak.  Birimlerinden akademisyenlerin proje pazarı ile yarı ş masına katılımlarını sa ğ lamak.  Poster, bro ş ür gibi etkinli ğ i tanıtıcı yayınları birimlerinde da ğ ıtılmasını sa ğ lamak.  Kendi birimlerinin (varsa) stand açma çalı ş malarını organize etmek.

 Program hazırlandı  Davetiyeler gönderildi ve bir ço ğ undan onay alındı  İş Akı ş Programı olu ş turuldu  AKM ile protokol yapıldı  Sponsorluk Dosyası Hazırlandı  Poster ve El duyuruları hazırlandı da ğ ıtılmakta  Web sayfası olu ş turuldu  Ana Sponsor Adayı Bülent Eczacıba ş ı ile görü ş üldü

Pazar günü “Hürriyet” ana gazetede ve “Cumhuriyet” Ege eki’ nde yayınlanmı ş tır.

 Etkinlik kurullarının olu ş turulması,  Protokol Konu ş macılarından onay alınması  Stand alanlarının ve katılımcılarının belirlenmesi,  Ana Sponsor Belirlenmesi  Di ğ er sponsorluk giri ş imlerinin yapılması ve sonuçlandırılması  Proje pazarı, sergisi ve yarı ş ması için projeler toplanması ve organizasyonu