iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

ARAŞTIRMA SORUSU : İNŞA EDİLEN APARTMAN VEYA EVİ GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ÇALIŞTIRMAK İÇİN GEREKLİ SİSTEMİN KURULUMU VE ANALİZİ. HAZIRLAYAN : TURHAN KURT.
KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Enerji Performans Uygulamaları,
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
ELECTRİC-ELECTRONİC TECHNOLOGY NAME:BERKAL SURNAME:VOLKAN NUMBER:
ASANSÖR ÜRETİM SÜREÇLERİ
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
T.C. Başbakanlık Başbakanlık Düzenleyici Reform Grubu
Mustafa Salman Pazarlama Müdürü 16 Eylül 2014 İstanbul
Çalışma Konusu: Binalar ev Aletleri
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
MAKİM MAKİNA TEKNOLOJİLERİ AŞ
YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI: RÜZGAR ENERJİSİ
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Bu sene tekneniz ile uzun bir gezi yapma programınız var mı? Koylarda uzun sureli demirlemeyi düşünüyor musunuz? O halde sunumu izlemeye devam ediniz.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
GÜNEŞ ENERJİSİ.
ELEKTRİK MOTORLARINDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ
Gayrimenkul sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan ZETAŞ İNŞAAT 1992 yılında anahtar teslimi,konut restorasyonu, projelendirme.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Türkiye ve Güneş enerjisi Türkiye'de güneş enerjisi ticari faaliyetler göz önüne alındığında daha çok düzlemsel güneş kolektörleri alanında gelişmiştir.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Hava Olayı, Hava Durumu ve İklim
CERES Alternatif Enerji Sistemleri (GES). Biz Kimiz; Ceres Mühendislik Enerji Proje Uygulama Ltd Şti,Antalya merkezli Alternatif enerji sistemleri üzerine.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
FAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİFAALİYETLER VE YANSIMALARIÜNİVERSİTE-SANAYİ İŞBİRLİĞİ.
Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.
SEYHAN HAVZASI SEKTÖREL SU TAHSİSİ PLANI TARIM SEKTÖRÜ ADANA TOPLANTISI SUNUMU Prof. Dr. Süleyman KODAL
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
Abdülkadir KOÇER, İsmet Faruk YAKA, Afşin GÜNGÖR Akdeniz Üniversitesi Bir Konutun Elektrik İhtiyacının Yazılım Desteği İle Tespit Edilmesi.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Kısa Tanıtım Aluminance Yapı Sistemleri,Yapı sektöründe Dış cephe kaplama sistemleri kolunda, Alüminyum Yapı sistemleri; Kapaklı cephe,Silikon cephe,Alüminyum.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü (EEM)
Merkezi Uydu Sistemleri
BRANDING - MARKETING - TRADING
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARININ FİNANSMANI ve TÜRKİYE UYGULAMASI
ELECTRİC-ELECTRONİC TECHNOLOGY
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
SOLAR FOTOVOLTAİK (‘’PV’’) SİSTEMLERİ
“innovation and future”
FOTOVOLTAİK GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ. GÜNEŞ ENERJİSİ Tükenmeyen tek enerji kaynağı güneştir. Güneş, hiçbir atığı olmayan temiz bir enerji kaynağıdır. İhtiyaç.
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Güneş Enerji Santralleri için Otonom Fotovoltaik Panel
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
ELEKTİRİK NASIL DAHA VERİMLİ ELDE EDİLİR. Enerji kaynaklarının hepsi bize yaşantımızı devam ettirmek için gerek duyduğumuz enerjiyi sağlarlar.Enerji kaynakları:
Sunum transkripti:

iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.

Misyonumuz, Sınırlı miktarda olan Potansiyel Enerji kaynaklarını korumak maksadı ile Yenilenebilir Enerji Kaynaklarıyla artan enerji ihtiyacını karşılamak maksadı ile kurulmuş olan İPEKLER ENERJİ firması olarak; konusunda uzman personelimizle çalıştığımız firmalara çözüm ortağı olmak ve bunu yaparken kendimizi sürekli yenilemek, hızımızı arttırmak, teknik bilgi birikimimizi müşterilerimize aktarmak, uygun fiyat ve kaliteli malzeme ilkesinden taviz vermemek öncelikli hedefimizdir.

Vizyonumuz, Enerjiyi doğru ve verimli kullanmak, geleceği kurgulamak, güvenilir ve saygın ilişkiler kurmak, uluslar arası standartlarda hizmet vermek, sürekli gelişim ile mükemmeli yaratmak en büyük amacımızdır.

İpekler Enerji Sektörleri Güneş Enerji Sistemleri Rüzgar Enerji Sistemleri Hibrit Enerji Sistemleri

İpekler Enerji Farkı Yeterlilik ve Bilgi Birikimi Kalite Yenilikçi Sorumluluk Sahibi ve Atik Etkin Firma Güvenilir Partner

Proje Aşamaları Yüksek Kalite Ürün Grubu Seçeneği Proje Dizaynı Gerekli ekipman ve çalışanla birlikte hızlı imalat İş bitiminde Bakım Dosyası, Ekipman Listesi ve Kataloglarının hazırlanması Belli periyotlarla ölçüm raporlarının depolanması.

5 Adımda Yenilenebilir Enerjinizi Tasarlıyoruz! 1. İhtiyacınız olan AC ve DC güçleri belirliyoruz. 2. Bu güçleri iklim şartlarına göre optimize ediyoruz. 3. Akülerinizi seçiyoruz (sıcaklık, deşarj süresi, akü kapasitesi, akü ömrü ve bakımı) 4. Günlük, bölgenin aldığı rüzgar ve ortalama güneşli gün sayısına göre rüzgar türbini ve güneş paneli güçlerini belirliyoruz. 5. Yenilenebilir Enerji sisteminin montajını,devreye alımını yapıp sizlere teslim ediyoruz.

Solvin Markamızla Montaj Ekipman Desteğini Sağlıyoruz !

Referanslarımızdan Bazıları, ARÇELİK ÇAYIROVA (E-SİSTEM) 7 kW Solar Sistem Kurulumu AREVA (E-SİSTEM) 6 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları, IBC SOLAR-İSTANBUL 6 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları, PERFETTI (FORM ENERJİ) 30 kW Solar Sistem Kurulumu SWISS OTEL-İSTANBUL (FORM ENERJİ) 2 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları, UMUR KAĞIT 6 kW Solar Sistem Kurulumu SANKO-İSTANBUL 10 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları, ORMAN FAKÜLTESİ 2 kW Solar Sistem Kurulumu VARYAP(FORM ENJ) 2 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları ESER İNŞAAT (FORM ENERJİ) 6 kW Solar&2 kW Rüzgar Kurulumu ONDULINE ALANYA 10 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları, BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 2 kW Solar Sistem Kurulumu

Referanslarımızdan Bazıları, KEKOVA( FORM ENERJİ) 7 kW Solar Sistem Kurulumu

İlginiz için Teşekkürler İPEKLER ENERJİ ESRA ÇALCALI-ELEKTRİK MÜHENDİSİ