Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı."— Sunum transkripti:

1

2 HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı yapmaktadır. 2 adet plastik enjeksiyon makinası ve 1 adet lastik kompresyon presi ile Darıca Or-Pa sanayi sitesinde üretime başlamış ve halen faaliyetini sürdürmektedir. 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı yapmaktadır. 2 adet plastik enjeksiyon makinası ve 1 adet lastik kompresyon presi ile Darıca Or-Pa sanayi sitesinde üretime başlamış ve halen faaliyetini sürdürmektedir.

3 Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan ürün ve hizmetler sunmaktır. Amacımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayan ürün ve hizmetler sunmaktır. Bilgi ve tecrübelerimizi, günümüz bilgi ve tecrübeleri ile birleştirmek, rekabet gücümüzü arttırmak, verimli ve karlı çalışarak planlı büyümek, ekonomimize ve istihdama katkı sağlamak öncelikli hedeflerimizdir Bilgi ve tecrübelerimizi, günümüz bilgi ve tecrübeleri ile birleştirmek, rekabet gücümüzü arttırmak, verimli ve karlı çalışarak planlı büyümek, ekonomimize ve istihdama katkı sağlamak öncelikli hedeflerimizdir.

4

5

6

7 ÜRÜN GRUPLARI Beyaz Eşya Beyaz Eşya

8 Otomotiv Otomotiv

9 Kozmetik Kozmetik

10 Mobilya Mobilya

11 Diğer Diğer

12 MAKİNA PARKI 280 ton Hür-mak Plastik Enjeksiyon Makinası 280 ton Hür-mak Plastik Enjeksiyon Makinası 95 ton Jon Wai Plastik Enjeksiyon Makinası 95 ton Jon Wai Plastik Enjeksiyon Makinası 80 ton Kauçuk Kompresyon Presi 80 ton Kauçuk Kompresyon Presi 40’ lık Kırma 40’ lık Kırma Kurutma Fırını Kurutma Fırını

13 REFERANSLAR Yamaç Sanayi Tekerlekleri A.Ş. Yamaç Sanayi Tekerlekleri A.Ş. – Uğur Soğutma A.Ş. Ceylanoğlu Plastik Ltd. Şti. Ceylanoğlu Plastik Ltd. Şti. – Flormar Kalite Lastik Plastik A.Ş. Kalite Lastik Plastik A.Ş. – Serkan Metal Ltd. Şti. – Bosal A.Ş. – NBR Makina Ltd. Şti. – Başkurt Otomotiv – Ditaş A.Ş.

14 İLETİŞİM Adres : Piri Reis Mah. Or-Pa Sanayi Sitesi Adres : Piri Reis Mah. Or-Pa Sanayi Sitesi No: 30 / 9 No: 30 / 9 Darıca – KOCAELİ Darıca – KOCAELİ Telefon : 0 262 653 80 81 Telefon : 0 262 653 80 81 Gsm : 0 532 345 43 04 Gsm : 0 532 345 43 04 Mail : info@2mplastik.com Mail : info@2mplastik.com

15


"HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları