Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk."— Sunum transkripti:

1

2 Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk

3 TARİHÇE İlk genel müdürü Celal Bayar İlk sermaye TL Mustafa Kemal ölümünden öce CHP’ye bağışlamış,hisselerden elde edilecekleride TDK ve TTK’ya bırakmıştır. İlk ATM’yi kullanıma açarak bankamatik sözcüğünün Türkçeye girmesini sağladı İzmir I.İktisat Kongresi’nde Ankara’da 10 personelle hizmete başlamış. 1924’de İstanbul,1925’te İzmir ve Bursa Şubeleri kurulmuştur. 1927’de İtibar-ı illi Bankasıyla birleşerek sermayesini 4 Milyona çıkarmıştır. 1928’de ilk kumbara

4 ORTAKLIK YAPISI İş Bankası Munzam Sandık Vakfı(%41.5)
Atatürk Hisseleri (CHP) (%28.1) Halka Açık Pay (%30.4)

5 GENEL MÜD.YÖN.KUR.BŞK. Yönetim Kurulu Başkanı CEO
Hasan Ersin ÖZİNCE Adnan BALİ

6 VİZYONUMUZ Lider,öncü ve güvenilir banka konumunu sürdürmek,müşterilerin,hissedarların ve çalışanların,Türkiye’de en çok tercih ettikleri banka olmak. Müşteri ihtiyaçlarını hızlı,etkin,kaliteli çözümlerle karşılamak. Hissedarlarımıza yarattığımız değeri istikrarlı bir biçimde aktarmak. Çalışanlarımızı işlerinde en yüksek performansı gösterebilmeleri için teşvik etmek.

7 MİSYONUMUZ Her türlü yatırım bankacılığı hizmetini tek çatı altında sunmak Nitelikli bilgi Üretmek,bilgiye dayalı stratejiler oluşturmak ve değer yaratmak. Sermaye piyasalarının gelişmesine öncülük etmek. Teknolojik gelişmeleri takip etmek faaliyetlere uygulamak. Müşteri memnuniyetini sağlamak. Paydaşlara yaratıla değeri arttırmak.

8 RAKİPLER Denizbank Finansbank Garanti Bankası HSBC Halkbank Akbank
TEB(Türkiye Ekonomi Bankası) ING Bak Şekerbank Vakıfbank Yapı Kredi T.C.Ziraat Bankası

9 SOSYAL SORUMLULUK Depremzede öğrencilere eğitim bursu 81 ilde 81 orman
Karneni göster Kitabını al Altın gençler 81 ilden 81 öğrenci

10 SPONSORLUKLARIMIZ KKTC Satranç federasyonu(Avrupanın en iyi projesi seçildi.) Zrugma kazı çalışmaları A Milli Futbol Takımı Bilişim Zirvesi Cebit Bilişim Avrasya ve Sinerji Zirvesi

11

12 HAZIRLAYAN TANSU DAĞLIOĞLU


"Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları