2014 YILI OCAK AYI FAALİYET PLANI SUNUMU 10 Mart 2014

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Edirne Bölge Müdürlüğü
Advertisements

KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK Kamu idarelerinde stratejik planlamaya ilişkin usul ve esaslar hakkında.
T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
E-MEVZUAT GRUBU ÇALIŞMALARI
EĞLENCE YERİ GÜRÜLTÜSÜ KONTROLÜ
MÜLKİ İDARE AMİRLERİNİN KOLLUK KUVVETLERİ ÜZERİNDEKİ DENETİM YETKİSİ
MİLLİ GÜVENLİK BİLGİSİ
T.C ÇOBANLAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği 2013.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI
HARCAMA YETKİLİSİ-GERÇEKLEŞTİRME GÖREVLİLERİ
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
KONTROL ORTAMI Defterdarlıklar İç Kontrol Eğitimi 10 Mart-27 Nisan 2013 Strateji Geliştirme Başkanlığı 1.
T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ İç Denetim Birimi Başkanlığı
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İÇ KONTROL SİSTEMİ
İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi Aşama II Rahmi Doğan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı.
İÇ KONTROL SİSTEMİ ve KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARI
Mathieu Zagrodzki UNDP. Güvenlik Stratejileri ve İç Güvenlik Kuvvetleri’nin Örgütlenmesi Fransa Örneği.
Bahtiyar ÇETİN Endüstri Mühendisi Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi
Bölgesel Konferans n°1 25 Haziran 2014 İzmir
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
RESMİ MÜHÜR YÖNETMELİĞİ
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
MİLLİ GÜVENLİK Hazırlayan : Kudret Uğurlu EMİNSOY.
4703 SAYILI KANUN 4703 sayılı Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanun 11/07/2001 tarih ve sayılı Resmi Gazete’de.
ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK (EVD) ŞİRKETLERİ
E.Ü. PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ
Plan Program Dairesi Başkanlığı Görev Tanımları Genel Müdürlüğümüzün yıllık bütçesini, yatırım programlarını hazırlamak ve uygulanmasını sağlamak, Genel.
Doktor Doktor öncelikle insanların sağlığını koruma, meydana gelmiş hastalıkların ve sakatlıkların tedavi edilmesini sağlamak, sağlık durumunun geliştirilmesini.
KAMUDA İÇ DENETİM (5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu)
MİLLİ GÜVENLİK Hazırlayan : Kudret Uğurlu EMİNSOY.
26 EKİM HASTA HAKLARI GÜNÜ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ.
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Hizmetiçi Eğitim Programı Kasım 2012, Antalya
TEKİRDAĞ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE DENETİMİ UYGULAMALARI
Konu : Kurullar – Kuruluşlar – Komisyonlar
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
TC İZMİR VALİLİĞİ Cumhuriyet İlkokulu BRİFİNG DOSYASI
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA UYUM EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BİRİMLERİ KAMU İÇ KONTROL STANDARTLARINA.
ÇALIŞMA ORTAMI GÖZETİMİ
“KAMU PERSONELİ” Kimdir?
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
Takdirname ve Ödüllendirme
Bilişim Suçlarına Yönelik Devlet Kurum ve Kuruluşları.
Bilişim Suçlarına Yönelik Mevzuat. İNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESİ VE BU YAYINLAR YOLUYLA İŞLENEN SUÇLARLA MÜCADELE EDİLMESİ HAKKINDA.
1. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında eğitim
2709 sayılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğü MADDE 11 – Anayasa hükümleri;  Yasama,  Yürütme ve  Yargı organlarını,
FAALİYET RAPORLARI ve HAZIRLAMA ESASLARI
İNSAN HAKLARI HUKUKUNUN GENEL İLKELERİ
Ahi Evran İlkokulu/Ortaokulu
ZEYNEP TANRIKULU 5-A İL YÖNETİMİ YAŞADIĞIMIZ YERİN YÖNETİMİ: Ülkemiz, devletin kamu hizmetlerini her yere daha rahat götürebilmesi, toplumun ihtiyaçlarını.
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
ÇOCUK HUKUKU’NUN HUKUK SİSTEMİNDEKİ YERİ VE ÖZEL HUKUKTA ÇOCUK HAKLARI
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TAŞINIR İŞLEMLER SERVİSİ GENEL HATLARIYLA TAŞINIR MAL YÖNETMELİĞİ.
ÜLKEMİZDE NÜFUS / Eğitim ve Çalışma Hakkı
İNTERNET ORTAMINDA YAPILAN YAYINLARIN DÜZENLENMESİ VE BU
PANELVAN-KAMYON-KAMYONET MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ VE GİDER NİTELİĞİ
SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 6.
TÜTÜN – ALKOL DAİRESİ BAŞKANLIĞI. VİZYON: * Türkiye’de üretilen tütünlerin yurt içi ve dünya tütün kullanımı içindeki payının artırılmasına ve ülkemizin.
5018 sayılı“Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu”nda TAŞINIRLAR KAMU KAYNAĞI OLARAK TANIMLANMIŞTIR.
Sunum transkripti:

2014 YILI OCAK AYI FAALİYET PLANI SUNUMU 10 Mart 2014 KUMRU İLÇE İLÇE J.K.LIĞI 2014 YILI OCAK AYI FAALİYET PLANI SUNUMU 10 Mart 2014

Jandarmanın Misyon ve Vizyonu 1. Misyonumuz; . Emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlamak, korumak ve kollamak, kaçakçılığı men, takip ve tahkik etmek, suç işlenmesini önlemek için gerekli tedbirleri almak ve uygulamak, ceza infaz kurumları ve tutukevlerinin dış korumalarını yapmak, İşlenmiş suçlarla ilgili olarak kanunlarda belirtilen işlemleri yapmak ve bunlara ilişkin adli hizmetleri yerine getirmek, Askeri kanun ve nizamlarının gereği görevlerle, Genelkurmay Başkanlığınca verilen görevleri yapmak, Yukarıda belirtilen görevler dışında kalan, diğer kanun ve nizam hükümlerinin icrası ile bunlara dayalı emir ve kararlarla jandarmaya verilen görevleri yapmaktır. Vizyonumuz; İnsan merkezli çağdaş yönetim ve görev anlayışı iye ulusal ve uluslar arası alanda en saygın, en güvenilir, en mükemmel hizmet üreten örnek kuvveti olmaktır.

Amaç, Yetki ve Sorumluluklar Anayasamızda belirtilen Sosyal Hukuk Devleti ile Temel Hak ve Hürriyetlerin Korunması ilkesinden hareketle 1934 yılında kabul edilerek yürürlüğü giren 2559 sayılı Kanunla; 1937 yılında kabul edilerek yürürlüğü giren 3201 sayılı Kanunla; Asayişi amme, şahıs tasarruf emniyetinin ve mesken masuniyetinin korunması Halkın ırz, can ve malını muhafaza ve ammenin istirahatının sağlanması, Yardım isteyenlere yardıma muhtaç olan çocuk , alil ve acizlere yardım edilmesi ve kollanması, Mevzuata ve kamu düzenine uygun olmayan hareketlerin işlenmesinden önce mevzuat doğrultusunda önünü almak, İşlenmiş suçlar hakkında kanunlarda yazılı görevleri yapmak amaçlanmış ve yetki ve sorumluluk kanunlardan alınmaktadır.

İdareye İlişkin Bilgiler 1. Fiziksel Yapı: İlçe J.K.lığı Samur Mahallesi Tekkiraz Caddesi No:21 Kumru/ORDU adresinde bulunmakta, 10 odada 14 personelle hizmet vermektedir. 2.İlçe Jandarmanın Yapısı: 2.1. Teşkilat Yapısı: İlçe Jandarmanın teşkilat yapısının en üst düzey yöneticisi İlçe J.Komutanıdır. İlçe J.K.lığı bünyesinde karargah, 3 asayiş timi ve bir jandarma trafik timi mevcut olup; idari, trafik, asayiş ve adli işlemler işlemleri yürütülmektedir. 2.2. Görevli Hizmet Birimleri: Önleyici ve adli kolluk kapsamında ilçe jandarmanın tüm iş ve işlemleri bir ekip işi doğrultusunda yürütülmekte, üst mülki ve adli amirler birim amiri ile diğer sıralı amirler tarafından mevzuat doğrultusunda bilgilendirilmektedir.

İlçe J.K.lığının Görevli Birimleri İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Birim mirleri ve Memurları AD SOYAD ÜNVANI Doğan BOZKURT İlçe Jandarma Komutanı Mustafa KİRAZ Personel ve Lojistik Kısım Amiri Fatih ARICA 14.Jandarma Trafik Tim Komutanı Mehmet AYAR 2.Asayiş Tim Komutanı Engin DEMİR 1.Asayiş Tim Komutanı İlyas KILIÇ 3.Asayiş Tim Komutanı Ramazan AKSU Asayiş ve İstihbarat Kısım Amiri Vekili M.Yasin MEŞE Harekat Eğitim ve Silah Ruhsat Kısım Amiri Vekili

İlçe J.K.lığı Organizasyon Şeması Karargah Asayiş Timleri Trafik Timi Per.Loj.Ks.A. Asyş.İsth.Ks.A. Hrk.Eğt.Ks.A. 1.Asyş.Timi 2.Asyş.Timi 14.J.Trf.Tim K.lığı Hiz.Muh.Ks.K. 3.Asyş.Timi

İlçe Jandarma K.lığının Faaliyetleri Devriye Hizmetleri, Trafik Düzenleme Hizmetleri, Trafik Tescil Hizmetleri, Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti, Adli Hizmetler, İdari Hizmetler, Asayiş Hizmetleri, Güvenlik Hizmetleri, Terörü Önleme Hizmetleri, Kaçakçılık Önleme Hizmetleri, Silah Ruhsat Hizmetleri.

J.K.lığı Faaliyet Raporu Önsöz Türkiye Cumhuriyeti Anayasası başta olmak üzere mevcut kanunların verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde tarafsızlık ve eşitlik ilkelerine bağlı olarak çağın gerektirdiği her türlü teknik imkanları kullanmak suretiyle sorumluluk alanımızdaki tüm insanlara güler yüzlü, süratli ve etkili güvenlik hizmeti vermek hedeflenmektedir. Her Pazartesi günü mülki idare amiri başkanlığında diğer daire amirleri ile asayiş toplantıları gerçekleştirilmekte; meydana gelen asayiş olayları, idari konular, önleyici tedbirler ve diğer konular değerlendirilmekte komutanlığımızı ilgilendiren boyutuyla geleceğe yönelik hedefler yenilenmekte ve planlamalar yapılmaktadır.

Faaliyet Takvimi OCAK AYLAR FAALİYET HEDEFLENEN GERÇEKLEŞEN 1.Kazaların Önlenmesi Ve Trafikte Kural İhlallerin Asgari Seviyeye İndirilebilmesi Amacıyla Denetim Faaliyetleri 475 araç 767 2. Alkollü Araç Kullanımının Önlenmesi Amacıyla Denetimler Yapılması 65 sürücü 72 3. Ağır Taşıtların Karayolunda İstihap Haddine Yönelik Tonaj, Kabari Yük Uygulanmaları 19 ağır taşıt 4 4. Sürücülerin Trafikte Bilinçli Ve Kuralları Uygun Araç Kullanımına Yönelik Eğitim Faaliyetleri 85 sürücü 105 5. Okullarda Trafik Bilincini Arttırmaya Yönelik Eğitim Çalışmaları 4 okul 2 6. Yolcu Taşımacılığı Yapan Araçlar Üzerinde Fazla Yolcu Uygulamaları 65 araç 90 UYAP ve KİHBİ Sorgulaması 200 kişi 176 8.Faili Meçhul Olayların Aydınlatılması 1 Olay 9.Toplu İnternet Kullanıcılara Yönelik Denetleme 0 Kullanıcı 10.Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerlerini Denetleme 6 İşletme 26 11.Çocuk-Okul Projesi Kapsamında Okullara Seminer Verilmesi 4 Okul 12. Esnaf Ziyaretleri 5 Esnaf 13. Toplumsal Destekli Güvenlik Hizmet Toplantısı 4 Toplantı 3