Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ."— Sunum transkripti:

1 OCAK 2014 OCAK 2014

2 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ

3 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. Huzur ortamını ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran bozanları modern ve teknolojik imkânları kullanarak elde ettiğimiz delillerle hızlı yakalayan, kamu güvenlik politikalarının oluşturmasına katkı sağlayan mutlu personeli ve insan merkezli kaliteli hizmetleriyle güven veren örnek bir teşkilat olmaktır. - Motorize Devriye görevlileri ve Toplum destekli polis görevlilerini ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlayarak, personellerin bölgedeki esnaf, mahalle, site yönetimi veya okul-aile birliği toplantıları gibi sosyal etkinliklere katılımını artırmak, - Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmak, suçla mücadele konusunda panel, sempozyum, konferans ve seminerler düzenlenmesine öncülük yapmak. - Yasadışı uyuşturucu ticareti, riski az eylemler yaparak gündemde kalma arzusunu gösteren terör suçları, hırsızlık ve kapkaç türü olaylar üzerinde hassasiyetle durabilmek için bu konular üzerinde branşlaşmış personel istihdam ederek istihbarı ve suç önleme çalışmalarına ağırlık vermek. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ

4 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ - Vatandaşın her alanda Polise karşı olan güven ve beklentilerine hızlı bir şekilde cevap vermek. - Meslek içi Eğitim çalışmalarına hız verilerek, konusunda bilgili personeller yetiştirmek. Vatandaşlarımızı kurum içi ve kurum dışı daima güler yüzle karşılamak. - İnsan Merkezli, Toplum Destekli Polisi daha etkin ve verimli hale getirerek yüz yüze iletişimi geliştirmek ve birlikteliği arttırmak. - 3.400 nüfusa sahip olan İlçemizde, önümüzdeki dönemde kurulacak olan Hava limanı, Turizm Otel İşletmecilik Yüksek Okulu ve Çikolata Park’ın nüfusumuzu 2.500 civarında artıracağı değerlendirilmektedir. Mevcut İlçe nüfusu ile tahmini nüfus artışı değerlendirildiğinde %73 oranında İlçe nüfusunda artış beklenildiğinden, mevcut imkanlar dahilinde personel sayısında, teknik donanımda ve araç gereç sayısında artışa gidilerek güvenlik hizmetlerini etkin ve verimli bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak için gerekli çalışmalar yapılacaktır.

5 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ - Topluma karşı işlenen suçlardan olan hırsızlık olaylarının en kısa sürede aydınlatılmasını sağlamak, vatandaş mağduriyetini ortadan kaldırmak, olayların gerçekleşmesini önlemek amacıyla, İlçemizde faaliyet yürüten işyerlerine güvenlik kamera sistemlerinin takılması ve İlçe Emniyet Amirliğimizce ilçe merkezimize KGYS (Kent güvenlik yönetim sistemi) ve PTS (Plaka tanıma sistemi) ‘nin kurulumunun sağlanması.


"OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları