“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Caddebostan Irmak Anaokulu Okul Aile Birliği Brunch Etkinliği
Advertisements

“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ MART
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Bakanlık Düzeyinde Rehberlik Örgütü (Milli Eğitim Bakanı)
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ NİSAN MUSTAFA AKGÜN.
TMMOB TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYETLERİ.
Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması. Amaç: Türk Milli Eğitiminin.
BİZ KİMİZ?  Hacettepe Üniversitesi Okuma Topluluğu, kısa adıyla “ HUNOK ” 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulmuştur. Bununla.
Vergi haftası etkinlikleri devam ediyor.
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
1-2-3 Şubat 2012 tarihinde Bingöl Merkez İlköğretim Okulu Öğretmenlerine ‘Okullarda Afet Bilincini Oluşturma’ konulu eğitim semineri düzenlenmiştir.
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ MART VEDAT SAĞLAM.
SAHILLER MASA TEN İ S İ İ LE Ş ENLEN İ YOR PROJES İ » Kastamonu Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü.
EŞKULEMATİK.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ŞUBAT 2014 FATMA BARBAROSOĞLU.
‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL.
  Çocukların birçoğunun okuma alışkanlığının olmadığını, rol model olarak anneyi örnek alan çocukların da okuma alışkanlığı kazanmakta zorlandığını.
PROJE AMACI NE? KIZ ÇOCUKLARINI EĞİTİMİN İÇİNE ÇEKEBİLMEK, EĞİTİME KAZANDIRMAK,ÜRETEN ÜRETKEN,YARARLI BİREYLER YETİŞTİRMEK.
“ YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ŞUBAT 2014 NAZİFE ŞİŞMAN.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
MEVCUT DURUM ANALİZİ-1 İlçe MEM SP Üst Kurul Üyeleri İlçe Mem Müdürü
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
KONU: OKUMA ALIŞKANLIĞI
ÖNSÖZ Günümüzün yenilikler ve gelişmelerle dolu ortamı, kurumlar için de büyük bir dinamizm gerektirmekte ve çağa uyum açısından belirli adımları atmalarını.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
TC BURDUR VALİLİĞİ Nuriye Mehmet Nuri Velicangil İlkokulu
OLARAK ETKİNLİK FAALİYETLERİ SUNULMUŞTUR.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
“OKULLAR HAYAT OLSUN” PROJESİ KAPSAMINDA
MURATLI OKUYOR ŞUBAT – “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.
AKSU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1. 02 En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu.
ISPARTA / YALVAÇ MEHMET NECATİ AKEL
Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun "Dersimiz Kütüphane"
1071 YBO - EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
 Projemiz EUROPEAN TERRITORY OF CULTURE faaliyetleri kapsamında tarihinde Mehmet Memişoğulları Ortaokulu Konferans Salonu’nda Altındağ Sosyal.
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar ve dünyadaki gelişmeler, çocukların yetenek alanlarının saptanması ve desteklenmesinin önemini ortaya koymuştur.
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
YALVAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GATHER TOGETHER FOR BETTER "Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenmektedir. Ancak burada.
İstişare ve tanıtım toplantısına hoş geldiniz…
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce, Kitap Okumayı Yaygınlaştırmak amacıyla eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenecek olan Kitap okuma yarışmasınının.
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUYA SUSAMIŞ TARIM ETKİNLİĞİ
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
HÜSNÜ M.ÖZYEĞİN ANADOLU LİSESİ
Kitap Okuma Projesi “KİTAP OKU[YORUM]”
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
İLK ÖĞRETİM HAFTASI NE DEMEK ?
Ben Temizim Okulum Temiz Projesi
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 27 ARALIK 2013 CEMİL KAVUKÇU

Yazarlar Okullarda projesi kapsamında, Yazar Cemil KAVUKÇU, Süleyman Tarman Yatılı Bölge Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında yapılan törene  İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahameddin Karaköse, Ekrem Kayaaslan, Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkan Yardımcısı Murat Cahid Çıngı, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kütahyeci, Kemal Olgaç ve öğretmenler, öğrenciler katıldı.

Yazar Cemil KAVUKÇU’ya katılımlarından dolayı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin KARAKÖSE tarafından teşekkür plaketi verildi.

Törende katkılarından dolayı Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkan Yardımcısı Murat Cahid ÇINGI’ya ,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem KAYAASLAN tarafından plaket verildi.

Yazar Cemil KAVUKÇU, okumanın önemine değindiği konuşmasında “Kitap okumak bize ne veriyor. Neden okumalıyız ?, çünkü  ders kitaplarında öğrendiğimiz bilgilerin dışındaki bilgileri öğrenmemizi sağlıyor. İki türlü başarı vardır, birincisi okul başarısıdır. İkincisi de hayat başarısıdır. Hayat başarısı için de çok okumak gerekir, kişisel gelişimimizi sağlar. Konuşmamız, dinlememiz, düşüncemiz, gülümsememiz değişir, hayal gücümüz gelişir” dedi.

Öğrenciler,yazara çeşitli sorular sordular

Yazarın kitap imzalamasıyla program sona erdi.

Öğrencilere Yazar Cemil KAVUKÇU’nun 500 adet kitabı ücretsiz dağıtıldı.

YAZAR CEMİL KAVUKÇU BASINDA ÇIKAN YAZILAR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında, yazar Cemil Kavukçu öğrencilerle buluştu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD tarafından başlatılan 'Yazarlar Okulları ile Buluşuyor Projesi' kapsamında düzenlenen 2. etkinlikte yazar Cemil Kavukçu, Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bahameddin Karaköse, yazar Cemil Kavukçu'ya teşekkür plaketi verdi. Etkinlikte daha sonra Yazar Kavukçu, öğrencilere kitap okumanın faydalarından bahsetti. Etkinlikte öğrencilere, yazar Cemil Kavukçu'nun kitapları hediye edildi. - KAYSERİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında, yazar Cemil Kavukçu öğrencilerle buluştu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD tarafından başlatılan ‘Yazarlar Okulları ile Buluşuyor Projesi’ kapsamında düzenlenen 2. etkinlikte yazar Cemil Kavukçu, Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Bahameddin Karaköse, yazar Cemil Kavukçu’ya teşekkür plaketi verdi. Etkinlikte daha sonra Yazar Kavukçu, öğrencilere kitap okumanın faydalarından bahsetti.

‘YAZARLAR OKULLARI İLE BULUŞUYOR PROJESİ’ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yürütülen proje kapsamında, yazar Cemil Kavukçu öğrencilerle buluştu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve MÜSİAD tarafından başlatılan ‘Yazarlar Okulları ile Buluşuyor Projesi’ kapsamında düzenlenen 2. etkinlikte yazar Cemil Kavukçu, Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yazar Cemil KAVUKÇU,öğrencilere hayal etmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı.Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları gerektiğini de sık sık yineleyen KAVUKÇU,’kitap okuyarak hayal dünyamızı alabildiğince genişletiriz.Bu gücümüzün elimizde olmasını sağlar’dedi.

Yazarlar okurları ile buluşuyor Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Kayseri Şubesi ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan ‘Yazarlar Okulları İle Buluşuyor ‘protokolü dahilin de gerçekleşen 2.etkin- likte Yazar Cemil Kavukçu Genç Okurlarla Mehmet Tarman Bölge Yatılı Ortaokulu Seminer Salonunda buluştu.