Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü"— Sunum transkripti:

1 ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü

2 MUTLULUKTUR İŞİN SIRRI, OKUMAKTIR, ÇOK OKUMAKTIR.

3 ÖNCE BEN KENDİMİ DONATMALIYIM, SONRA ÜLKEME KATKIDA BULUNMALIYIM.

4 ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürüdür yılında İslahiye’de doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur. İş Bankası'na 1986 yılında Teftiş Kurulu Başkanlığında Müfettiş Yardımcısı olarak katılmış ve bankanın çeşitli birim ve şubelerinde görev almıştır.

5 Adnan Bali, Fon Yönetimi Müdürlüğünde 1994 yılında Müdür Yardımcısı, 1997 yılında Grup Müdürü olarak görev yapmış, 1998 yılında ise Fon Yönetimi Müdürü olarak atanmıştır. 2002 yılında Şişli Şubesi, 2004 yılında Galata Şubesi Müdürü olan Sayın Bali, 30 Mayıs 2006 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığına yükseltilmiştir. 01 Nisan 2011 tarihinde Türkiye İş Bankası A.Ş.’nin 16. Genel Müdürü olarak atanan Sayın Bali, Kredi Komitesi Başkanı ve Risk Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır.

6 MERAK, SORGULAMA, ARAŞTIRMA VE OKUMA ALIŞKANLIKLARI GENÇ YAŞTA KAZANDIRILMALI.

7 ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE
Türkiye’nin modernleşmesi için eğitimin vazgeçilmez önemine inanmış olan Atatürk, 1925'de TBMM’nin açılışında yaptığı konuşmada, eğitimde hedeflenen seviyeye ulaşmak için özel girişimin çalışmalarına ihtiyaç olduğunu dile getirmiş ve topluma çağrıda bulunmuştur. Türk Eğitim Derneği, bu temel vizyon doğrultusunda, Atatürk’ün ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran kadroların öncülüğünde 31 Ocak 1928 tarihinde doğmuştur. Cumhuriyet döneminin ilk ulusal bankası olan İş Bankası, Atatürk'ün direktifleriyle İzmir Birinci İktisat Kongresi'nde alınan kararlar doğrultusunda 26 Ağustos 1924 tarihinde kurulmuştur.

8 “Karneni Göster Kitabını Al”
İş Bankası’ndan Çocuklara Karne Hediyesi Ülkemizde daha çok okuyan çocuğun nitelikli kitapla buluşması, okuyan ve sorgulayan gençlerin sayısının artması, öğrenciler için fırsat eşitliğinin oluşmasına katkıda bulunulması ve çocukların erken yaşta İş Bankası ile tanışmasının sağlanması amaçlarıyla öğretim yılı sona ererken “Karneni Göster, Kitabını Al” adıyla bugüne kadarki en büyük kitap kampanyalarından birini gerçekleştirdi. 

9 "Geleceğimizi şekillendirecek
nesillere, değeri ölçülemeyecek çok kıymetli bir hazine olan okuma alışkanlığının kazandırılmasına ve sevdirilmesine katkı sunmayı sürdüreceğiz.”

10 ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü


"ADNAN BALİ Türkiye İş Bankası A.Ş. Genel Müdürü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları