Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUYA SUSAMIŞ TARIM ETKİNLİĞİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUYA SUSAMIŞ TARIM ETKİNLİĞİ"— Sunum transkripti:

1 GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUYA SUSAMIŞ TARIM ETKİNLİĞİ
2016 – 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUYA SUSAMIŞ TARIM ETKİNLİĞİ Tarımda kullanılan kimyasallar hakkında kapsamlı bir araştırma yaptık. (tarım ile ilgilenen büyüklerimize sorular yönelttik,internet ve kitaplardan yararlandık) Elde ettiğimiz bilgiler ışığında tarım ve hayvancılık ile ilgilenen tüm mahalle halkımızın bilgilenmesi için Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Saray İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine ulaşarak köy kahvemizde bilgi ve eğitim semineri vermelerini talep ettik. Davetimizin kabul edilmesinin ardından Mahalle Muhtarlığımız ve sosyal medya adreslerimiz aracılığıyla mahalle halkımızı seminere davet ettik.

2 Sayın Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Şube Müdürü Kamil YAMAN
Sayın Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya SARIKOCA Sayın Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Oktay ÖCAL Sayın Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Şube Müdürü Kamil YAMAN Sayın Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Şube Müdürü Süreyya ATMACA Sayın Saray Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dr. Ersin BAYRAKTAR ‘ın

3 katılımlarıyla gerçekleşen bilgi-eğitim seminerinde merak ettiğimiz tüm soruların cevaplarını aldık. Tüm tarım ve hayvancılık ile ilgilenen mahalle büyüklerimizle birlikte konuyla alakalı bilgilendik.

4 Bilinç Koridoru tekniğini uyguladık.
Araştırmalarımız, büyüklerimizle yaptığımız bilgi alışverişi ve yetkililerin yaptıkları bilgi - eğitim semineri neticesinde Su Kaşifleri olarak paylaştığımız videoda yer alan Tarımda Kullanılan Kimyasallarla ilgili Bilinç Koridoru tekniğini uyguladık. Elde ettiğimiz tüm bilgileri sosyal medya adreslerimizden ve oluşturduğumuz okul panomuzdan ulaşabileceğimiz herkesle paylaştık.


"GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ SUYA SUSAMIŞ TARIM ETKİNLİĞİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları