Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI"— Sunum transkripti:

1 ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
BAYRAKLI OKUYOR! ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

2 AMAÇ Okuma isteği uyandırarak, okumayı alışkanlığa dönüştürmek.
Okudukları kitaplar sayesinde ilimizde yaşayan yazarlar hakkında farkındalık oluşturmak.

3 KAPSAM İzmir ili , Bayraklı ilçesinde eğitim öğretim gören 3. ve 4. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır.

4 YARIŞMAYA KATILIM 6 Şubat – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında sınıf öğretmenleri aracılığı ile  okul müdürlüklerine , okul müdürlüklerince dağıtılacak olan başvuru formu ile yapılacaktır.

5 Yarışmaya katılan öğrenciler okuyacakları kitapları kendileri temin edeceklerdir.
Yarışmaya katılımın %80 ve üzeri olduğu okullara “Kitap Dostu Okul Plaketi” verilecektir. Yapılan değerlendirme sonunda 85 puan ve üzeri alan öğrencilere “Başarılı Okuyucu Belgesi” verilecektir.

6 3.SINIFLARIN OKUYACAKLARI KİTAPLAR

7

8

9 4.SINIFLARIN OKUYACAKLARI KİTAPLAR

10

11 Öğrenciler 01 Mart 2017 – 27 Nisan 2017 tarihleri arasında belirlenen dört kitabı okuyacaklardır.
Sorular, 100. Yıl İlkokulu Müdürlüğü’nce oluşturulan komisyon tarafından hazırlanacaktır. Sınav 28 Nisan 2017 Cuma günü yapılacaktır.

12 Sınavda her seviyeden en yüksek puan alan ilk üç kişi dereceye girecek olup; öğrencilerin aynı puanı almaları halinde, önce doğru sayılarına, doğru sayılarının eşit olması durumunda yanlış sayılarına, yanlış sayılarının da eşit olması halinde doğum tarihinin küçük olmasına bakılacaktır.

13 Sınav soruları ve optik form, sınav günü sınavı yapacak öğretmenlere imza karşılığında teslim edilecektir. Sınav süresi 1 ders saati (40 dakika) olacaktır. Sınav kağıtları optik okuyucu ile değerlendirilecektir.

14 DEĞERLENDİRME Değerlendirme 2 Mayıs Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır. Ödüllendirme ve Final 15 Mayıs – 26 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır.  Değerlendirmede üstün başarı (85 ve üzeri not alan) gösteren öğrencilere “Başarılı Okuyucu Belgesi” verilecektir.

15 ÖDÜLLER 1.olan öğrenciye (1 tane 3.sınıflara, 1 tane 4.sınıflara) 1 tane yarım altın, 2.olan öğrenciye (1 tane 3.sınıflara, 1 tane 4.sınıflara) 1 tane çeyrek altın, 3.olan öğrenciye (1 tane 3.sınıflara, 1 tane 4.sınıflara) 1 tane gram altın verilecektir.

16 İLETİŞİM   Proje ile ilgili her türlü destek ve bilgi alma işlemleri için aşağıdaki iletişim bilgileri kullanılabilir:     100.YIL Okul Tel: 0 (232)


"ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları