Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MURATLI OKUYOR ŞUBAT – 2013. “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MURATLI OKUYOR ŞUBAT – 2013. “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma."— Sunum transkripti:

1 MURATLI OKUYOR ŞUBAT – 2013

2 “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma planı tüm okullara gönderildi.

3  Aralık ayı itibariyle başlatılan ‘Kitap Toplama Kampanyası’ devam etmekte olup okulumuz kütüphanesine çok sayıda kitap kazandırılmıştır.  Okulumuz bünyesinde çeşitli şair ve yazarların tanıtımı öğrenciler tarafından yapılmış olup yapılan çalışmalar fotoğraflandırılmıştır.  Proje kapsamında yerel gazetelerde yayımlanması planlanan yazılar Mart ayından itibaren yerel gazetelerde yer alacaktır.

4  Muratlı Belediye Başkanlığı, Muratlı Vergi Dairesi, Muratlı Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma’ya ziyaretler yapılmış ve ‘Muratlı Okuyor Projesi’ hakkında bilgi verilerek, kurum bünyesinde kitap köşesi oluşturulması konusu görüşülmüştür. Yapılan çalışmalar Mart ayı içerisinde izlenerek raporlaştırılacaktır.  Mart ayı içerisinde yapılması planlanan, ilkokullar arası kostümlü ve slaytlı masal anlatma yarışması, ortaokul ve liseler arası şair tanıtma ve şiir okuma yarışması hakkında tüm okullara bilgi verilecektir.

5 ŞUBAT AYI GENEL DEĞERLENDİRMESİ Proje kapsamında başlatılan ‘Kitap Toplama Kampanyası’ devam etmekte olup, okulumuz bünyesinde şair ve yazar tanıtımları gerçekleştirilmiştir. İlçedeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler yapılmış ve proje hakkında bilgi verilmiştir. Mart ayı çalışma planı hakkında bilgilendirici yazılar okullara gönderilecektir.

6 HASAN ORHAN İLKÖĞRETİM OKULU ŞAİR VE YAZAR TANITIMLARI

7 İMAM HATİP LİSESİ ŞAİR VE YAZAR TANITIMLARI

8 HASAN ORHAN İLKÖĞRETİM OKULU KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

9

10


"MURATLI OKUYOR ŞUBAT – 2013. “MURATLI OKUYOR PROJESİ” KAPSAMINDA ŞUBAT AYI İÇİNDE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR Koordinatör okul olarak aylık çalışma." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları