Hoşgeldiniz…. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve verimlilik ana ilkeleriyle yola çıkan AKADEMİ Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, “ Güvenlik Eğitimi” vermek.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Enerji Performans Uygulamaları,
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
Tek Pazar Çoklu faaliyet rekabeti
( H ÜRRİYET I NTERNATIONAL T RADE)‏ HIT yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim; Türkiye’nin en eski ve en iyi eğitim kuruluşlarından biridir. Türkiye’nin.
Aksigorta kurucuları aşağıda verilmiştir.
Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Services Beyond Expectation 1 Profesyonel Güvenlik Hizmetleri Tanıtım Sunumu.
ŞEKER PİLİÇ.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
“Sağlıklı ve güvenli bir işyeri için doğru çözümler”…
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Hoşgeldiniz…. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve verimlilik ana ilkeleriyle yola çıkan AKADEMİ Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, 1998 yılında kurulmuş bir eğitim.
Akademi Eğitim Merkezi
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
GÜCÜN MERKEZİNDEKİ 20 KADIN. Güler Sabancı Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
Etkin İnsan Yönetimi Programı
HiperTech Ltd. Hiperbarik Sistem Teknolojilerinde Lider.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
KOSGEB KREDİ FAİZ DESTEĞİ PROGRAMI
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
1) İşveren veya vekili (okul/kurum müdürü)
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
TÜRKİYE AFET MÜDAHALE PLANI VE KBRN HİZMET GRUBU PLANI
TÜRKİYE’DE FİNANSAL SEKTÖRÜN BUGÜNKÜ DURUMU VE REEL EKONOMİYE ETKİLERİ
YURTDIŞI İŞ PİYASASINDA MESLEKLER
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
Dijital Büro İstanbul Mayıs ADK Kampanyaları.
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRÜLÜĞÜ
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Page  1 Hoşgeldiniz. TARİHYERSAAT 15;15ÖÇK SUNUM HAZIRLAYAN Geleceğin Meslekleri İEÜ-MBBF SUNAN Levent Eren.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
1. 2 Siber güvenlik dünyasına yönelik, yenilikçi profesyonel çözümleri ile katkıda bulunmak amacı ile 2008 yılında kurulan BGA Bilgi Güvenliği A.Ş. stratejik.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
7. TÜRKİYE HAKSIZ REKABET KONGRESİ Mesleğimizde Haksız Rekabet Haksız Rekabetle Mücadelede; Hizmet Kalitesi ve Meslek Kararının Rolü ve Önemi Ali Kamil.
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEK OKULU
E Ş ME İ LÇE M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü İŞ YER İ SA Ğ LIK GÜVENL İ K BÜROSU.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Capacity Building Sorun ve Çözüm Önerileri
Strateji ve Öncelikler
KISA VADELİ İHRACAT KREDİ SİGORTASI
Şirket Adı İş planı sunusu.
“innovation and future”
İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ MEVZUATI
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Düzce Üniversitesi Gümüşova MYO
TANITIM SUNUMU.
UZMAN VE DENEYİMLİ EĞİTİM KADROSU
Eurocert European Academy
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Hoşgeldiniz…

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ve verimlilik ana ilkeleriyle yola çıkan AKADEMİ Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, “ Güvenlik Eğitimi” vermek üzere 1998 yılında kurulmuş bir eğitim merkezidir. 38 yıllık eğitimcilik birikimi ve Güvenlik tecrübesi ile çalışmaya başlayan AKADEMİ, bugün güvenlik hizmeti yoğun olan altı büyük ilde, 5188 Sayılı yasaya göre kurulan Özel Güvenlik Eğitim Merkezleri ve diğer illerdeki çözüm ortakları ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Akademi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Uluslar arası standartlarda ve Müşteri odaklı çalışmalarla, Güvenlik Eğitiminde ve Danışmanlığında sektör liderliğini sürdürmek ve Standartları geliştirmektir. Misyonumuz Müşteri gereksinimlerine özel çözümlerle uluslar arası standartlarda güvenlik eğitimi ve danışmanlık hizmeti vermektir Vizyonumuz Akademi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Özel Güvenlik Görevlisi Silahlı ve Silahsız sertifika eğitimleriSilahlıSilahsız Meslek İçi Özel Güvenlik Eğitimleri (Kurumlarca talep edilen ) Güvenlik Kişisel Gelişim Eğitimleri (Kurumlarca talep edilen ) Acil Durum Eğitimleri detaylar için tıklayınıztıklayınız İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Silah Eğitimleri detaylar için tıklayınıztıklayınız Eğitim Programlarımız için tıklayınıztıklayınız Akademi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

Yasa gereği verilen eğitimler dışında kalan, ancak sektörün vazgeçilmez ihtiyacı olan özel eğitim, danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Eğitimleri, iş yerlerinizde, iş gücü kaybınızı en aza indirecek şekilde verebiliyoruz Sizlere; Fiziki güvenlik, IT güvenliği, Yüksek teknolojili güvenlik altyapıları konularında danışmanlık hizmeti sunabiliyoruz Güvenlik risk analizlerini yapıyor, Güvenlik mimari projelerinizi hazırlayabiliyoruz Yıllık güvenlik eğitim standartlarınızı oluşturabiliyor, eğitim kayıtlarınızı tutuyor, namınıza iç denetlemelerinizi yapabiliyoruz

Akademi Eğitim Grubu

REFERANSLARIMIZ Akademi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

5188 Sayılı Yasa Gereğince Temel ve Yenileme Sertifika Eğitimleri Euroserve Güvenlik ISS Proser Koruma ve Güvenlik RGS Güvenlik Ulusal Güvenlik Bayer Türk Kimya Eczacıbaşı Holding Eti Gıda Hürriyet Gazetecilik Türkiye Atom Enerji Kurumu Finansbank Garanti Bankası TEB Anadolubank Bantaş Güvenlik HSBC Bank AKBANK Ya-sa Denizcilik ……………………………….

5188 Sayılı Yasa Gereğince Hizmet İçi Atış Eğitimleri Finansbank Denizbank Garanti Bankası TEB HSBC Bank Merkez Bankası Bank Pozitif Anadolubank Euroserve Güvenlik Eczacıbaşı Holding Borusan Holding Çuhadaroğlu Aliminyum Koç Holding Hürriyet Gazetecilik Bayer Türk Kimya ISS Proser Güvenlik

Özel Silah Eğitimleri

Meslek İçi Eğitimler - Kişisel Gelişim Eğitimleri Özel Güvenlik Tazeleme Eğitimi Anadolubank, Sanovel İlaç Para ve Kıymetli Eşya Taş.EğitimiAnadolubank Yakın Savunma EğitimiGaranti Bankası X-Ray Operatör EğitimiTüpraş (2 Egt.), Finansbank (7 Eğt.) Görev Öncesi Oryantasyon EğitimiPetkim Petro Kimya İletişim Becerileri EğitimiBirleşik Fon Bankası Güvenlik Farkındalık EğitimiLouis Vuitton Güvenlik Kişisel Gelişim EğitimleriTemser Güv. (27 Eğt.), ETİ (7 Eğt.) Risk Fark. ve Caydırıcılık EğitimiFinansbank (26 Eğt.)

Özel Güvenlik Yönetici Eğitimi Finansbank TEB İNGBANK Akbank Alfa Güvenlik HSBC Bank Borusan Holding Garanti Bankası Bantaş Güvenlik Ulusal Güvenlik Euroserve Güvenlik ZİRAAT Bankası

Acil Durum Eğitim Planı ve Eğitimleri D-SMARTAcil Durum Yönetim Planı Temel Yangın Eğiti Temel İlkyardım Eğitimi Merak Eden Çocuk Eğt.Krm.Özel İlkyardım Eğitimi Özel Acil Durum Eğitimi Temser Güvenlik Temel İlkyardım Eğitimi

Güvenlik eğitim sektörünün lideri olarak Birikimlerimizi; Sizlerle paylaşmak arzusundayız Akademi Danışmanlık ve Eğitim Merkezi