Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Şirket Adı İş planı sunusu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Şirket Adı İş planı sunusu."— Sunum transkripti:

1 Şirket Adı İş planı sunusu

2 Hedef Bildirimi Şirketinizin uzun dönemli hedefini açıkça belirtin. Şirketinizin büyümesine yön verecek sözcükleri seçmeyi deneyin, ancak olabildiğince kısa tutun.

3 Rekabet Rekabeti özetleyin.
Şirketinizin rekabet avantajını genel çizgileriyle gösterin.

4 Ekip Genel başkanın ve başlıca yöneticilerin adlarını listeleyin.
Bu kişilerin başarılı bir kariyerleri olduğunu göstermek üzere önceki başarılarını da ekleyin. Bu alanda kaç yıldır çalışmakta olduklarını belirtin.

5 Pazar Özeti Pazarınızın geçmişteki, şimdiki ve gelecekteki durumunu özetleyin. Pazar payında, liderlikte, katılan oyuncularda, pazar kaymalarında, maliyetlerde, fiyatlandırmada veya rekabette ortaya çıkan ve şirketinizin başarısı yönünde fırsatlar yaratan değişikleri gözden geçirin.

6 Fırsatlar Sorunları ve fırsatları tanımlayın.
Müşteri sorunlarını belirtin ve bu sorunların ortaya çıkardığı ürün/hizmet fırsatlarının doğasını tanımlayın.

7 İş Kavramı İşinizin temelini oluşturan anahtar teknoloji, kavram ve stratejiyi özetleyin.

8 Amaçlar ve Hedefler Beş yıllık amaçları listeleyin.
Beş yıllık amaçlarınıza ulaşmak için belirgin ve ölçülebilir hedefler belirleyin. Pazar payı hedeflerini listeleyin. Gelir/karlılık hedeflerini listeleyin.

9 Mali Plan Mali modelinizi ve fiyatlandırma varsayımlarınızı tanımlayan üst düzey mali planınızı genel çizgileriyle gösterin. Bu plan, gelecek üç yıl için beklenen yıllık satış ve kar rakamlarını içermelidir. Bu malzemenin gereken düzeyde yer almasını sağlamak için birkaç slayt kullanın.

10 Kaynak Gereksinimleri
Aşağıdaki kaynaklar için gereksinimleri listeleyin: Personel Teknoloji Mali Dağıtım Promosyon Ürünler Hizmetler

11 Riskler ve Ödüller Önerilen projelerin risklerini ve bunların nasıl ele alınacağını özetleyin. Özellikle fon bulmaya çalışıyorsanız, beklenen ödüllerle ilgili tahminlerinizi yapın.

12 Başlıca Sorunlar Yakın dönem Uzun dönem
Önemli kararları ve hemen veya yakın dönemde çözüm gerektiren sorunları tanımlayın. Karar gecikmesinin sonuçlarını belirtin. Uzun dönem Uzun dönemde çözüm gerektiren sorunları tanımlayın. Fon bekliyorsanız, çözüm için mali kaynak gerektiren sorunlar konusunda net olun.


"Şirket Adı İş planı sunusu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları