Risk ve Sigorta Topluluğu 2013

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
Advertisements

Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
MERSİN GENÇ GİRİŞİMCİ VE KARİYER DERNEĞİ
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
SİGORTA ARACILARI Doç. Dr. Mustafa ÇEKER Çukurova Üniversitesi
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ TOPLULUĞU 1994
BATMAN ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 1. TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ Fakültemiz 13 Kasım 2009 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2009/15546 sayılı.
isletmehacettepe kariyer_hit
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Topluluk amblemimiz, tarihteki ilk Türkologlardan biri olarak görülen Kaşgarlı Mahmud’un Divan-ı Lügâti’t Türk adlı ölümsüz eserinin son kısımlarında yer.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kardeşliğe Çağrı Topluluğu Celal Akbaş Topluluk Başkanı.
SOSYAL HİZMET ETKİLEŞİM TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ FAALİYET SUNUMU Merkez Müdürü / Prof. Dr. AYLİN GÖRGÜN BARAN.
Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.
Eda ARISOY Eda ARISOY Bilkent Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Mezunu 1998 – 2000 ADOR TURİZM 2000 – 2004ALABANDA TURİZM 2004 – 2006MANGO.
T.C. TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI ZİRAİ ÜRETİM İŞLETMESİ PERSONEL VE MAKİNE EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ SAFER 2009 AÇILIŞ TOPLANTISI.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
TOPLULUK AMACIMIZ… Topluluk, Sağlık ve Sağlık Yönetimi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen üniversitemiz öğrencilerini bir araya getirerek onları kültürel.
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
ATIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU. AMACIMIZ Üniversitemiz bünyesinde oluşan atıkların toplanmasını, izolasyonunu ve yaşanılabilir dünya için çevreyi korumayı amaçlar.
ENGELSİZ ODTÜ BİRİMİ (EOB) EOB’nin Kuruluşu 2006 yılında onaylanan ve 2010 yılında revize edilen “Yüksek Öğretim Kurumları Özürlüler Danışma.
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU MAYIS
HUYEL’in Amaçları * Yelken, Denizcilik ve Yatçılığı üniversitemiz öğrencileri arasında tanıtmak düzenli etkinlikler aracılığıyla yaygınlaştırmak, * Türkiye’de.
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
Türkiye’den Program Örnekleri. Tıp Bilişimi Eğiticisi Kim Olacak?
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Yoğun Programlar Intensive Programmes (IP) Doç.Dr. Sevinç Gülseçen Erasmus.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
T.C Hacettepe Üniversitesi DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GENÇ MÜHENDİSLER TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DİLBİLİM TOPLULUĞU Mart 2015
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
Bİz kİmİz? Hacettepe Robot Topluluğu mikro denetleyici temelli robot ve otomasyon teknolojileri üzerine çalışan bir öğrenci.
YABANCI DİLLER TOPLULUĞU
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU SENATO TOPLANTISI GİRİŞİM VE YATIRIM TOPLULUĞU Akademik Danışman: Prof. Dr. Murat Caner.
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, eğitim-öğretim yılında 41 öğrenciyle eğitime başlamıştır. Türk Dili ve Edebiyatı; kültürel mirasımızın geleceğe.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Ders-2
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
Iğdır Üniversitesi Matematik Bölümü 2017.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN ENDÜSTRİ BİLİM TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YAPI TOPLULUĞU
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SPOR TOPLULUĞU
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
BÖLÜM HAKKINDA 2004 yılında kurulan bölümümüzde; dilin bir araç olarak kullanıldığı sözel anlatımlar, geleneksel gösteri sanatları, toplumsal uygulamalar, festivaller.
BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK TOPLULUĞU
Geleceği İnşa Et….
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü
Aktüerya ve risk yönetimi bölümü
Sunum transkripti:

Risk ve Sigorta Topluluğu 2013

Hakkımızda Hacettepe Üniversitesi bünyesinde faaliyet göstermek üzere kurulan Risk ve Sigorta Topluluğu 2007 yılında kurulmuş olup 2008 yılında faaliyete geçmiştir. Merkezi Aktüerya Bilimleri Bölümü olan topluluğumuz, bölümümüzün öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Şule Şahin danışmanlığında, Sağlık Kültür ve Spor Başkanlığı bünyesinde ortak ilgi alanları başta aktüerya olmak üzere diğer disiplinlerden de gönüllü öğrencilerin katılımıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Organizasyon Şeması

Amacımız Amaçlar ve Hedefler; Türkiye’de yükselen değerler olan aktüerlik ve sigortacılık mesleklerinin ana konusu olan riskin bu meslekler içindeki yeri hakkında Hacettepe Üniversitesi öğrencilerini bilgilendirmek, İş dünyası ile öğrencileri buluşturmak, Sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Hedefimiz; ulusal düzeyde tanınıp tüm aktüeryal topluluklar arasında en iyi olmaktır.

Etkinliklerimiz Henüz genç bir topluluk olan Risk ve Sigorta Topluluğu’nun düzenlediği etkinliklerin amacı; topluluk üyelerinin birbirleri ile olan sosyal ve kültürel iletişimini sağlarken, bir yandan da iş sektöründen olan şahısları, topluluğun üyelerini sektör hakkında bilinçlendirmesi ve üyelerin gelecekleri hakkında ışık tutması adına onlarla buluşturmaktır. Topluluğumuz bu bağlamda; Sektörde tecrübe sahibi donanımlı kişiler ile seminerler, Alanında uzman kişilerle kişisel gelişime katkıda bulunacak söyleşiler, Kariyer Günleri ( Risk Günleri ) Şirketleri yerinde tanımak, görmek üyelerin mezun olduklarında nasıl yerlerde çalışabileceklerini gözlemlemek için sektör gezisi Geleneksel tavla, bowling turnuvaları, tiyatro gibi aktiviteler düzenlemiştir. Ve yine yaptıklarımızdan güç alarak; Bölümümüzde teorik olarak işlenen bilgileri iş dünyasıyla birleştirmek Bölümümüzün ve sektörün tanıtımını en iyi şekilde yapmak Uzman kişilerin bilgi ve tecrübelerinden konferans, seminer, söyleşiler aracılığıyla yararlanmak Konusunda uzman kurumlarda sektörle ilgili eğitimler düzenlemek bu yıl yapmak istediklerimizdir.

Teşekkürler…