Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı"— Sunum transkripti:

1 İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
European Medical Students’ Associaton (İMÜ-EMSA) Topluluğu Kürşad Çifteci Topluluk Başkanı

2 Topluluğumuzun Amaçları
İstanbul Medeniyet Üniversitesi tıp öğrencilerinin tıp eğitimi, tıp etiği ve tıp araştırmaları hususunda tartışabilecekleri bir forum oluşturabilmek, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp fakültesi öğrencileri ile Avrupa’daki tıp fakülteleri öğrencileri arasında bir ağ oluşturabilmek, Türkiye’de sağlıkla ilgili eğitim,aktivite ve projeler tıp öğrencileri ve tıp topluluğu lehine desteklemek,  Kültürler arası anlaşımı sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek kolaylaştırmak,  Diğer tıbbi derneklerle beraber çalışmak; ortak etkinliklerde bulunmak,  İnceleme ve deneylerin gerçekleştirilmesi için bir ortam oluşturmak,  Üyeler arası bilgi paylaşımı sağlayacak bir ortam hazırlamak amaçlarıyla kurulmuştur.

3 Topluluğumuzun Etkinlik Alanları
İMÜ-EMSA, bir yıl içerisinde eğitim çalışmaları yapar, Konferans ve söyleşiler düzenler, EMSA’nın projelerinde görev alır, EMSA’ya bağlı diğer üniversite topluluklarıyla paylaşımda bulunur.

4 Yaptığımız Etkinlikler
Tıbbi Genetik Derneği olarak Aralık 2013 tarihinde İstanbul Baltalimanı'nda gerçekleştirilen `ERİŞKİN YAŞTA GÖRÜLEN GENETİK  HASTALIKLAR SEMPOZYUMU" ’na katıldık. Yaptığımız Etkinlikler

5 Yeditepe Üniversitesi’nde Yeditepe EMSA tarafından Teddy Bear Hospital Projesinin eğitimini aldık.

6 Yapacağımız Etkinlikler
Avrupa’da bir Tıp Fakültesi ile Twinning projesi gerçekleştirmek Teddy Bear Hospital projesini gerçekleştirmek Organ Bağışı üzerine anket çalışması yapmak Kan Bağışı etkinliği yapmak Movies&Medicine etkinliğini gerçekleştirmek

7 DİLEK VE TEMENNİLER Topluluğumuzun faaliyetlerini yürütürken Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Hamit OKUR, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Necip Fazıl MENDEŞ, danışmanız Doç. Dr. İbrahim AKALIN’a teşekkürlerimizi sunar, siz değerli üyelerimiz ve sevgili öğrenci arkadaşlarımızın desteğiyle daha faydalı ve üretken bir topluluk olmayı umut ediyoruz. Saygılarımla arz ederim.


"İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları