Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Aktüerya ve risk yönetimi bölümü

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Aktüerya ve risk yönetimi bölümü"— Sunum transkripti:

1 Aktüerya ve risk yönetimi bölümü

2 ARY kimlerden oluşuyor?
Bölüm başkanımız doç. Dr. Hasan alp özel Bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğretim üyesi taner Ersöz Öğretim üyeleri Prof. Dr. Erdoğan Öztürk prof. Dr. Fazıl Alioğlu Doç. Dr. Canan hamurkaroğlu Doç. Dr. Zülfiye hanalioğlu Arş. Gör. Selin değirmenci Arş. Gör. Muhammed enes sayın

3 Eğitime ve öğrenmeye nasıl bakıyoruz?
Aktüerya ve risk yönetimi bölümünün öncelikli amacı ulusal ve uluslararası düzeyde etkinlik gösterebilen başarılı ve vizyon sahibi mezunlar yetiştirmektir. Öğrencilerimizin, aktüerya ve risk yönetiminin her alanında başarılı olmalarını sağlayabilecek bir alt yapıya sahip olmaları için finans, matematik, istatistik ve işletme gibi temel bilimleri birleştirerek eğitim vermekteyiz. Geniş bir seçmeli ders yelpazesine sahip olan bölümümüz, öğrencilere üçüncü sınıftan itibaren istedikleri alanlarda uzmanlaşmalarına yönelik imkan sağlamaktadır. Kısaca; çok yönlü, yenilikçi, başarılı ve vizyon sahibi aktüerler yetiştirmeye yönelik bir eğitim ve öğretim vermekteyiz.

4 Hayata ve iş dünyasına nasıl hazırlıyoruz?
Düzenlediğimiz kongre ve seminerler ile sektör ve kamuda çalışan aktüerleri davet ederek öğrencilerimizi iş hayatında merak ettikleri konular hakkında bilgilendiriyoruz. Verdiğimiz uygulamalı eğitim ile sektöre yönelik gelişimlerine yardımcı oluyoruz. Multi-disipliner yapısı ile aktüerya ve risk yönetimi bölümü, farklı alanlara yönelmek isteyen öğrencilerimize de bir temel oluşturmaktadır.

5 Neler kazandırmak istiyoruz?
Ekonominin tüm sektörlerinde çalışabilmekle beraber sigorta, brokerlik, eksperlik, danışmanlık, ticari bankalar, yatırım bankaları, yatırım şirketleri gibi finansal hizmet sektörü ile sosyal güvenlik kurumu, hazine müsteşarlığı gibi kamu kurumlarında çalışabilecek başarılı aktüerler yetiştirmek istiyoruz. Aldıkları risk yönetimi eğitimi sayesinde risk derecelendirme kuruluşlarında da uygun pozisyonlarda çalışabilecek mezunlar yetiştirmek istiyoruz.

6 Bizimle nasıl iletişime geçebilirsiniz?
adresinden mail ve telefonlarımıza ulaşabilirsiniz. Dekanlık: (0370) , dahili: 6427 Faks: (0370) E-Posta:


"Aktüerya ve risk yönetimi bölümü" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları