1. 2 3 MİSYONUMUZ Bölgemizin stratejik ili olan Batman’ı modern ve huzurlu bir şehir haline getirmek ve Batmanlıların yaşam kalitesini yükseltmektir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PROJE HAZIRLARKEN DİKKAT EDİLECEK ADIMLAR
Advertisements

Meslek Yüksekokulu, 25 kasım 2010
Faaliyetin Süresi: 24 ay ( )
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
Emin Dedeoğlu , Eskişehir
Kent Konseyi.
1 Etik Değerler ve İş Ahlakı Bülent Şenver
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE GÜMÜŞLÜK BELEDİYESİ EĞİTİM İŞBİRLİĞİ
Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
STRATEJİK YÖNLENDİRME
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
Mimarlar Odası Denizli
AB ÜYELİĞİNİN TÜRK VATANDAŞLARINA FAYDALARI
Yerel Yönetimlerde Yeniden Yapılanma Perspektifi
Stratejik Analiz (SWOT Analizi)
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
1. 2 Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU Sağlık Bakanı ’ ’Bizi gönül tahtına oturtan milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’
ÜNİVERSİTELERDE İŞ MÜKEMMELLİĞİ MODELİ 2 MART 2003.
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
STRATEJİK YÖNETİM Aracı Olarak STRATEJİK PLANLAMA.
Kurum misyon ve vizyonunu, net bir biçimde paydaşlara odaklanmış bir strateji ve bunu destekleyen uygun politikalar, planlar, amaçlar, hedefler ve süreçler.
Gölcük Vizyon 2023  Kocaeli Üniversitesi bulunduğu kentle bütünleşmek adına, Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kent Konseyi ile bir işbirliği içine girerek,
SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM; AKILCI İLAÇ KULLANIMI Doç. Dr. Hanefi Özbek
YG-21 Kadın Meclisleri & Ulusal Gençlik Parlamentosu
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEREL KALKINMA
Support to Local Administration Reform 1 Yerel Yönetimler için Ulusal Eğitim Stratejisi.
İTÜ-Mimarlık Fakültesi
İstanbul-25 Nisan 2008 “Hayata Artı” GENÇLİK PROGRAMI.
Kamu Yönetiminde Yeni Aktörler: Sivil Toplum Kuruluşları
Çevre Sorunları “Ayamama Felaketi”nin acı biçimde gösterdiği gibi çevre sorunları, artık yaşamımızda istisna olmaktan çıkmış, gündelik yaşamın bir parçası.
Kocaeli Üniversitesi Deneysel ve Klinik Araştırmalar Merkezi (DEKART)
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ ANESTEZİ PROGRAMI STRATEJİK PLAN SUNUMU.
HAVZA ÖLÇEĞİNDE STRATEJİK PLANLAMA VE KALKINMA ‘Kelkit Havzası Örneği’
Belediye Ortaklık Ağları Projesi TUSENET – Türk –İsveç Belediye Ortaklık Ağları / Turkish – Swedish Municipal Network.
Gençlik Sektöründe Yerelleşme ve Yeniden Yapılandırma
Yerel Aktörler; Bütünleşme ve Ayrışma A.Faruk GÖKSU ULI-GYODER ISOCARP KONGRESİ BÜTÜNLEŞME.
/erolkaya_ist. Sunum Planı  Türkiye’de Belediyeciliğin Gelişimi  Küresel Eğilimler  Modern Kent Yönetimi 2.
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ Şalpazarı Atatürk Ortaokulu
T. C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇED VE PLANLAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Y
GELECEĞİN ODTÜ’SÜ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 21 Mayıs
KAMU İSTİHDAM POLİTİKALARI-1
GELENEKSEL KENT DOKULARININ YENİ GELİŞME ALANLARIYLA BULUŞMASI
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
BİLGİ BAZLI YENİLİKÇİ GELİŞME STRATEJİSİ BAĞLAMINDA TÜRKİYE’NİN KURUMSAL DÖNÜŞÜM İHTİYACI Prof. Dr. Hüsnü ERKAN DEÜ İİBF İktisat Bölümü Yrd. Doç. Dr. Canan.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
Liderlik tarzları ve Yenilik
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KAMU İDARELERİ İÇİN STRATEJİK PLANLAMA KILAVUZU GELECEĞE YÖNELİM 2 1 Mehmet ÇİÇEK Millî Eğitim Uzman Yardımcısı.
Doğal Mirası Koruma Mekansal Gelişme Kültürel Mirası Koruma KIRSAL KALKINMA DÜŞÜN GERÇEKLEŞME SÜRECİ VE KELKİT A.Faruk GÖKSU Çekül Vakfı Kelkit 2005.
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU.
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi. Hacettepe Üniversitesi – Eğitim Fakültesi STRATEJİK AMAÇLARIMIZ Vizyon ve misyonumuza dayalı olarak oluşturulan.
Çocuk Dostu Okul.
ÖNCELİK 2: HAYAT BOYU ÖĞRENME FIRSATLARININ VE SUNUMUNUN ARTIRILMASI.
Zekai EFEOĞLU Program Yönetim Birimi Başkanı
EĞİTİM-YAYIM İHTİYAÇ ANALİZİ ARAŞTIRMASI PROJESİ
PROJE YÖNETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK.
Durum Analizi Sorun Analizi
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
T.C. MEVLANA KALKINMA AJANSI TEMMUZ 2012 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI Temmuz 2012 Konya.
TÜRKİYE’DE KIRSAL KALKINMA POLİTİKALARI VE UYGULAMALAR
KKTC TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TURİZM YATIRIM POLİTİKALARI Doç. Dr
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
Üretici Birliklerinin ve Kooperatiflerin Güçlendirilmesi
Sekizinci Beş Yıllık Kalkınma Planı ( ):
Meslek Yüksekokulu, 25 kasım 2010
GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ.
DÜZGÜN İŞ (DECENT WORK)
Yükseköğretim Kalite Kurulu DIŞ DEĞERLENDİRME SÜRECİ
Sunum transkripti:

1

2

3 MİSYONUMUZ Bölgemizin stratejik ili olan Batman’ı modern ve huzurlu bir şehir haline getirmek ve Batmanlıların yaşam kalitesini yükseltmektir. BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN

44 VİZYONUMUZ Batman’da modern, şeffaf, etkin, üretken, katılımcı, adil, sürdürülebilir, kaliteli, gelişime açık, paylaşımcı, manevi ve ahlaki değerleri samimi olarak kendisinde ve ailesinde yaşatan, çevresine yansıtan, ümit ve cesaret verebilen uzlaşmacı bir siyaset üretmektir. BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN

55 MEVCUT DURUM ANALİZİ Batman’da misyonumuzu gerçekleştirmek için yapacağımız en önemli çalışma, ilin mevcut durumunun en gerçekçi bir biçimde ortaya konulmasını sağlamak olacaktır. Bu Amaçla, Batman’ın;  Eğitim  Sağlık  Kültürel  Sosyal  Finansal  Kentsel  Altyapı  Çevresel  Bilişimsel  Vizyonel  Stratejik  Demografik  Endüstriyel  İnsan kaynakları ile ilgili GERÇEKLERİ ve İMKANLARI açıkça belirlenecektir. BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN

66 TEMEL STRATEJİLER 1- Kent bilinci; Batman’da yaşayan halkımızın ortak bir kent bilincine ve Batmanlılık kimliğine sahip olması için bir dizi toplumsal ve kültürel hareket planları hazırlanarak uygulamaya konulacaktır. BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN 2- Ekonomik kalkınma; Gerekli planlama, yatırım, destek faaliyetleri ve ilgili yerel yönetim birimleri, merkezi idare, ticari kuruluşlar ve sivil örgütlerle işbirliğine gidilerek; Batmanımızın ekonomik kalkınmasını ve halkımızın sosyal refahını sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi için azami çaba gösterilecektir. 3- Mali düzenlemeler; İlimizin mali olanakları etkin ve verimli olarak kullanılması, yatırımlar için gerekli yerel, ulusal ve yabancı fonlardan destek alınması sağlanacaktır.

77 TEMEL STRATEJİLER 4- İnsan kaynakları yönetimi; Stratejik öneme sahip olan ilimizde misyonumuzu gerçekleştirmek için, en önemli ihtiyacımız; ehil, donanımlı,liyakat sahibi ve dürüst insanların yer aldığı bir ekiple çalışılarak,ilimizin büyük sorunu olan işsizliği azaltmak için çalışılacaktır. BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN 5- Altyapı çalışmaları; Halkımızın fiziki rahatını temin etmek ve stabil bir kentsel yapıya sahip olmak için; Uluslararası standartlarda, çevreye saygılı, kamu yararını önceleyen, uzun erimli altyapı projeleri hazırlanacak ve hızla uygulamaya konulacaktır. 6- Sosyal destekler; Çocuklara, gençlere, kadınlara, engellilere, muhtaç ve düşkünlere yönelik özel projeler uygulanacak; bu amaçla ilgili sivil toplum ve kamu kuruluşları ile işbirliğine gidilecektir.

88 TEMEL STRATEJİLER 7- Eğitim çalışmaları; İlimizde eğitim olanak ve seviyesinin artırılması için; fırsat eşitliği sağlanacak, sosyal destek projeleri hayata geçirilecek, mesleki eğitim desteklenecek, özel sektörün eğitim yatırımları teşvik edilecek ve üniversitenin güçlendirilmesi için azami çaba sarf edilecektir. 8- Vizyonel projeler; Batmanımızı Dünyaya açacak, kültürel, sportif, sosyal projeler ve halkımızın bu doğrultudaki beklentilerine cevap verebilecek dışsal projeler desteklenecektir. BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN 9- Marka çalışmaları; Bölgesinde stratejik bir konuma sahip olan ilimizin ülke genelinde markalaşmasına hizmet edecek lider ve ayırt edici projeler uygulanacaktır.

99  Günü kurtaran değil, geleceği planlayan;  Hayalci değil, ilkeli çalışan;  Bireyleri değil, kurum kimliğini esas alan,  Ayrıcalıklı grupları değil, toplumu kucaklayan;  İçe kapalı değil, akıl,bilim ve tecrübelerin yol göstericiliğinde; şeffaf, katılımcı ve hesap veren; BİR YÖNETİCİLİK ÖRNEĞİ ORTAYA KOYMAKTIR… AMACIMIZ BATMAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYHAN İSEN