Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
MS OFFICE Access 2013.
Advertisements

GRAFİK VE HARİTA YARATMA
Bilgilerimi sunuyorum
ŞAHİN AKDAĞ.
Microsoft® Lync™ 2010 Temsilci Eğitimi
DREAMWEAVER TABLO OLUŞTURMA VE TABLO ÖZELLİKLERİ
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
MICROSOFT WORD İLE ETKİN ÇALIŞMAK
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ MİCROSOFT WORD
KELİME İŞLEMCİLER.
WORD ÖZET WORD’ü başlatmak için; Görev Çubuğu’ndan Başlat + Programlar + Word Yeni paragrafa başlarken ENTER tuşu kullanılır.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
MİCROSOFT WORD 97.
Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
İleti çubuğunda Düzenlemeyi Etkinleştir'i tıklatın,
ÖĞRENME FAALİYETİ 3. PARAGRAF DÜZENLEME.
ALAN ÖZELLİKLERİ.
HESAP TABLOSU PROGRAMLARI
MİCROSOFT WORD KELİME İŞLEMCİ
EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ
Paint Programının Detaylı Tanıtımı
Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın.
YONT171 Bilgi Teknolojilerine Giriş I
Bilgisayarda Ofis Programları
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
MİCROSOFT WORD 2003.
Dosya Adları ve Uzantıları
ENF 101 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI 4. DERS.
MS-WORD TOBLO OLUŞTURMA
BARTIN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ
Microsoft Office Access
Hazırlayan: Cihan UĞUR
POWER POİNT SUNU HAZIRLAMAK
Temel yazIM İşlemlerİ Microsoft Office Word 2007.
HÜCRELERİ HİZALAMA VE BİRLEŞTİRME
HESAP TABLOSU PROGRAMLARI
WORD 2010’DA PARAGRAF AYARLARI
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
Microsoft EXCEL (1).
İçindekiler Tablosu Oluşturma
MICROSOFT WORD ŞEYMA ŞAFAK
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ
5.1. Tablo Ekleme Kelime işlemci programında tablo eklemek için Ekle sekmesindeki Tablolar grubundan Tablo düğmesine tıklanır. A:Tablo; Bu kısmın üzerine.
4. LİSTE OLUŞTURMA VE BİÇİMLENDİRME
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
TEMEL SAYFA YAPISI İŞLEMLERİ
Word Programı.
MİCROSOFT WORD.
WORD WORD UYGULAMA.
© 2012 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır. Kişi ekleme Kişiler listeniz iletişiminizi basitleştirir ve sizin için en önemli kişilerin uygunluğunu.
SEVCAN TOPÇU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ-2. 1.Word2010 Üstbilgi ve Altbilgi Tanımı 2.Word2010 Üstbilgi ve Altbilginin Yararı ve önemi 3.Word2010 Üstbilgi.
WORD 2010’DA BELGELERİ YAZDIRMAK
Mühendislikte Bilgisayar Uygulamaları Mustafa Öztürk.
C) BELGE DENETİMİ.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
KURTKÖY TİCARET MESLEK LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
İleri Excel 1 Fuat Tosun.
İÇERİK POWERPOINT - ŞUBAT  Metin Kutusu ile ilgili işlemler
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
Word Programı.
EN ÇOK SORULANLAR Doç.Dr.Başak Baksu
powerPoint nedir
Temel Bilgisayar Dersi
TOPLU POSTALAMA İŞLEMİ İÇİN ETİKET OLUŞTURMA VE YAZDIRMA
başlık anlatım Kırmızı arka plan üzerinde resimlerle SmartArt grafiği
Oturma Düzeni Grafiği Oluşturma
Başlık Düzeni Alt Başlık
1 EXCEL DE VERİ TABANI (DATABASE) İŞLEMLERİ Excel de bir veritabanı oluşturulabilir veya başka programlarda (Access gibi) oluşturulmuş olan Veri Tabanları.
Sunum transkripti:

Microsoft Office Word 2010 Bireysel Öğretim Sunumu İçindekiler Tablosu 12010501015– Gönül TEZOL Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi ABD Bilgisayar I Dersi Ödevi Danışman: Arş. Gör. Barış ÇUKURBAŞI

İçindekiler Tablosu Oluşturma EL İLE YAZMA İçindekiler tablosuna eklemek istediğiniz metne başlık stillerini uygulayarak  (örneğin, Başlık 1, Başlık 2 ve Başlık 3)  içindekiler tablosu oluşturabilirsiniz.  Microsoft Word bu başlıkları arar ve içindekiler tablosunu belgenize ekler. İçindekiler tablosunu bu şekilde oluşturduğunuzda, belgenizde değişiklik yaptığınızda tabloyu otomatik olarak güncelleştirirsiniz. Belirlediğiniz seçenekler ve İçindekiler Tablosu iletişim kutusunda uyguladığınız özel stillerle de özel içindekiler tablosu oluşturabilirsiniz. Ayrıca, kendiniz bir içindekiler tablosu yazabilirsiniz. OTOMATİK OLUŞTURMA GALERİDEN OLUŞTURMA ÖZEL OLUŞTURMA GÜNCELLEŞTİRME SİLME

İçindekiler Tablosunu El İle Yazma İlk girişi yazın. SEKME tuşuna basın ve ardından ilk girişe ait sayfa numarasını yazın. Sekme durağı karakterini seçin.  NOT    Sekme durağı karakterini göremiyorsanız, Giriş sekmesini ve sonra da Paragraf grubunda Göster/Gizle 'yi tıklatın. Sayfa Düzeni sekmesinde Paragraf İletişim Kutusu başlatıcısını tıklatın. Sekmeler 'i tıklatın. Sekme durağı konumu altında, sayfa numarasının bulunmasını istediğiniz yeri yazın.

İçindekiler Tablosunu El İle Oluşturma UYGULAMA RESMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…  NOT    Sağ kenar boşluğu konumunu yazabilmek üzere cetveli görüntülemek için, dikey kaydırma çubuğunun en üstünde Cetveli Görüntüle düğmesini tıklatın. Hizalama altında, Sağ'ı tıklatın. Öncü'nün altında istediğiniz seçeneği tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. ENTER tuşuna basın ve bir sonraki girişinizi yazın. SEKME tuşuna basın ve ardından ikinci girişinize ait sayfa numarasını yazın. İçindekiler tablonuz tamamlanana kadar bu işlemi yineleyin.

El İle Tablo Oluşturma Görseli

İçindekiler Tablosunu Otomatik Olarak Oluşturma İçindekiler tablosu oluşturmanın en kolay yolu, yerleşik başlık stillerini kullanmaktır. Uyguladığınız özel stilleri teme alan bir içindekiler tablosu da oluşturabilirsiniz. Ayrıca, tek tek metin girdilerine içindekiler tablosu düzeylerini atayabilirsiniz. Yerleşik başlık stillerini kullanarak girdileri işaretleme İçindekiler tablosunda görülmesini istediğiniz metni seçin. Giriş sekmesinin Stiller grubunda istediğiniz stili tıklatın.

Galeriden İçindekiler Tablosu Oluşturma UYGULAMA RESMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ… İçindekiler tablonuza ait girdileri işaretledikten sonra tabloyu yapılandırmaya başlayabilirsiniz. İçindekiler tablosunu eklemek istediğiniz yeri (çoğunlukla belgenin başı) tıklatın. Başvurular sekmesinin İçindekiler Tablosu grubunda İçindekiler Tablosu 'nu tıklatın ve sonra da istediğiniz içindekiler tablosunu tıklatın. NOT: Daha fazla seçenek belirtmek isterseniz, (örneğin, gösterilecek başlık düzeyi sayısı) İçindekiler Tablosu iletişim kutusunu açmak için İçindekiler Tablosu Ekle‘ yi tıklatın.

Galeriden İçindekiler Tablosu Oluşturma Görseli

Özel içindekiler tablosu oluşturma Başvurular sekmesinin İçindekiler Tablosu grubunda İçindekiler Tablosu 'nu ve sonra da İçindekiler Tablosu Ekle ‘ye tıklayın.

İçindekiler Tablosu İletişim Kutusunda Yapılabilecekler

İçindekiler Tablosunda Kaç Düzey Başlık Görüntülendiğini Değiştirmek İçin Genel Altında Düzeyleri Göster 'İn Yanına İstediğiniz Sayıyı Yazın

İçindekiler Tablonuzun Görüntüsünü Tamamen Değiştirmek İçin Biçimler Listesinde Farklı Bir Biçimi Tıklatın. Seçiminizin Nasıl Göründüğünü İzlemek İçin Baskı Önizleme Ve Web Önizleme Alanlarına Bakabilirsiniz

Girdi Metni Ve Sayfa Numaraları Arasında Görünen Çizgi Türünü Değiştirmek İçin Sekme Öncüsü Listesinde Bir Seçeneği Tıklatın

İçindekiler Tablosunda Özle Stiller Kullanmak İçin; UYGULAMA RESMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ… Kullanılabilecek stiller altında, belgenizdeki başlıklara uyguladığınız stili bulun. İÇT düzeyi altında, stil adının yanına başlık stilini temsil etmesini istediğiniz düzeyi belirtmek için 1- 9 arasında bir sayı girin.  NOT    Yalnızca özel stiller kullanmak istiyorsanız, yerleşik stiller için (Başlık 1 gibi) İÇT düzeyi numaralarını silin. İçindekiler tablosuna eklemek istediğiniz her başlık için 1. ve 2. adımları yineleyin. Tamam'ı tıklatın.

Özel Stillerin Oluşturma Görseli

İçindekiler Tablosu Güncelleştirme Belgenize başlık veya başka bir içindekiler tablosu girdisi eklediyseniz veya kaldırdıysanız, içindekiler tablosunu hızla güncelleştirebilirsiniz. Başvurular sekmesinin İçindekiler Tablosu grubunda Tabloyu Güncelleştir 'i tıklatın. Yalnızca sayfa numaralarını güncelleştir veya Tüm tabloyu güncelleştir seçeneğini tıklatın.

İçindekiler Tablosunu Silme Başvurular sekmesinin İçindekiler Tablosu grubunda İçindekiler Tablosu 'nu tıklatın. İçindekiler Tablosunu Kaldır 'ı tıklatın.

İçerik Tablosu Oluşturma El ile yazma Otomatik oluşturma Galeriden oluşturma Güncelleştirme Silme Özel oluşturma İçindekiler Tablosu İletişim Kutusunda Yapılabilecekler

Teşekkürler… 12010501015 – Gönül TEZOL