www.bridgemaneducation.comwww.bridgemaneducation.com : • Bridgeman Art Library ‘e ait eğitimsel imaj kaynaklarını içeren online bir veri tabanıdır • 530,000.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Duke University Press Elektronik Koleksiyon ve Servisler.
Advertisements

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
turRUS® Otomasyon Sistemi
Copyright 2007 Thomson Corporation 1 ISI Web of Knowledge EndNote ® Web 2.0.
Online Resources From Oxford University Press.
360Core Kütüphane Kullanıcıları için Kütüphaneciler için
Journal Use Reports Süreli Yayın Koleksiyonu Geliştirmenizde Güçlü Karar Destek Hizmeti - Kasım
EBSCOhost Elektronik Kitap Kullanıcı Kılavuzu Erişim Online Kullanım.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
Avrupa Birliği, Avrupa Ülkeleri, ve bugünün Avrupa'sın da ki vatandaşlar, taraflar ve araştırmacılar üzerindeki konulara odaklanan artı değerli bir bilgi.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size.
BT301 İŞLETİM SİSTEMİ KONU: WİNDOWS 7, WİNDOWS 8
Client Center’ e Giriş Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir. Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip.
Support.ebsco.com EBSCOhost Collection Manager Selector Accounts(Seçici Hesaplar) Kullanıcı Kılavuzu.
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Yaz Okulu İçin Eşdeğer Ders Tanımlama
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
Primal Pictures:Dişçilik Modülü. Dişçilik 100’den fazla 3 boyutlu görüntü içeriği : Baş Boyun Yüz Ağız – burun boşlukları Diş yapısı 3 boyutlu bölgesel.
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden eBooks Arama
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ
E-Journal A.M.S. (EJAMS) Kütüphaneciler için e-dergi koleksiyonlarının yönetiminde, kullanıcılar için ise bu koleksiyonlardan yararlanmada kolaylık sağlar.
Başlangıç olarak informaworld™ Nasıl yeni bir informaworld™ hesabı açabilirim?Nasıl yeni bir informaworld™ hesabı açabilirim? Şifremi unutursam ne yapmalıyım?Şifremi.
MD Consult Core Collection & Journal Consult Dergileri Kullanım Kılavuzu.
Oxford Online Dergi Koleksıyonu’ nun Etkin Kullanımı. Bölüm 1 Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini Genışletme.
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
E-İçerik Arama, Bulma ve Seçme
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford English Dictionary Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford English Dictionary’in.
Primal Pictures:Dişçilik Primal Pictures PowerPoint Sunumu.
Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Scholarship Online hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. Oxford Scholarship Online ‘in ne.
ARAYÜZ Yenilikleri – ProQuest Search Widget. The ProQuest Search Widget ProQuest Arayüzü özelliklerine; masaüstüne ve kurumunuzun WEB sitesinde istenilen.
Visible Body: OvidSP Anatomi Eğitim Kaynağı
Records Manager’a çift tıkladığınızda bu ekran gelir.
Elektronik Kitap İndirme Kılavuzu
Support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu EBSCO eBooks Online Kullanım.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Erişim Tarihi Düzenleme
Web 2.0 Yeni nesil Internet.
Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Yayın Listesi İndirme
ETwinning Twinspace Kullanımı Nisan 2014.
Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı
Temel Bilgi Teknolojileri
Trabzon Bölge 9. Sınıf Anketleri
Giresun Üniversitesi Katalog Tarama
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
Malzeme Bilimi & Mühendisliği online veritabanı © Trans Tech Publications Inc.
Trans Tech Publications (TTP) 1967 yılında ünlü bir Avrupalı bilim adamı ve eğitimci tarafından kurulmuştur. Malzeme bilimi ve mühendisliği alanlarında.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.
Haziran 2014, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, BİLKENT - ANKARA Ebru KAYA İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Kütüphanesi ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANELERİ.
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM KULLANMA KILAVUZU.
EBSCOadmin Genel Bakış
eTwinning Twinspace Proje Çalışma Alanı
Kullanıcı Kılavuzu: Hızlı İpuçları
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
Kullanıcı Kılavuzu Genel Bakış support.ebsco.com.
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
EBSCO eBooks Uygulaması
Koleksiyon Yönetimi Genel Bakış
Koleksiyon Yönetimi Başlık Sayıları ve Listelerin İndirilmesi
Oxford Dergılerını Tarama ve Tarama Seçeneklerini
EBSCOhost ile E-Kitap Okuma
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
BİLGİSAYAR AYAR VE BAKIM İŞLEMLERİ SAVAŞ TUNÇER
PowerPoint'e Hoş Geldiniz
EBSCO E-Kitaplarda Arama
Welcome to www. bridgemaneducation
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Sunum transkripti:

: • Bridgeman Art Library ‘e ait eğitimsel imaj kaynaklarını içeren online bir veri tabanıdır • 530,000 + yüksek kalitede görüntü içermektedir • Eğitim amaçlı kullanımlarda copyright sorunu yoktur • 60,000’den fazla modern çalışma (20.yy ve 21.yy) • Birçok konuyu kapsamakta olan içerik kapsamı • Dünya’nın önde gelen müze, galeri, sanatçı ve fotoğrafçılarına ait koleksiyonlar ve gizli kalmış özel koleksiyonlar • Yıllık abonelik kapsamında erişim Gilt Armour (Yaldızlı Zırh), Galler prensi Henry için sipariş edilmiş fakat daha sonra Kral Charles tarafından kullanılmıştır.c (metal), Dartene, Charles, Royal Armouries, Leeds, İngiltere

• Kullanıcı dostu – Kullanım için yazılım yüklemeye gerek yoktur • Kullanıcı adı ve şifre ile uzaktan erişim • Uyum özellikleri – WC3 • Yakınlaştırma aracı • Tekrar kullanım için imajların kayıt ve saklama özelliği • Kullanım istatistikleri sağlanmaktadır • iPhone için ücretsiz aplikasyon • Konu kategorileri bölümü ile kolay aramalar

Bridgeman Ana Sayfa Görüntüsü

Basit Arama Görüntü üzerine tıklayınız

Büyük imaj sayfası açıldığında ekranın sağında detay bilgiler yer almaktadır

Slayt Gösterisi • İmaj koleksiyonlarını, Slayt gösterisi olarak limitsiz sayıda indirebilir ve kaydedebilirsiniz • Altyazı/ ve not ekleme özelliği • Resimleri bölümlere ayırma özelliği • Seçimlerinizi herhangi bir bilgisayar üzerinden geri getirme özelliği • Çoklu görüntüleme seçenekleri • Offline görüntüleme için Slide gösterilerinin bilgisayarınıza indirme seçenekleri kullanıma sunulmaktadır

Slide gösterisi Seçim sekmeleri

Aynı sayfada 1,2 ya da 4 resim görüntüsü sunulmaktadır

Soldaki sekmeler aracılığı ile mouse kullanılarak resimler üzerinde hareket etme özelliği sağlanmaktadır

Ekleme modunda görsel bilgilerini değiştirebilir ya da görsel üzerinde kırpma yapabilirsiniz

Konu Kategorileri

• Çok Çeşitli Görseller

• Konu İçerikleri İhtilal & Özgürlük

Resources sekmesi altından erişilen Olimpik Modül sayfası

Olimpik Zaman Çizelgesi

Olimpiyatlara Ait Detay Bilgiler

Bridgeman Education • Yüksek Görüntü kalitesi -Müze /Galeri /Sanatçılardan direkt olarak sağlanmış ’den fazla yüksek çözünürlüğe sahip görüntü içeriği • Özel servis -Kurumlardan gelen talebe göre resim araştırmaları tamamlanarak yeni konu kategorileri oluşturma seçeneği bulunmaktadır -İhtiyaç duyulması halinde daha yüksek çözünürlükte dosyalar sağlanmaktadır • Telif Hakkı -Eğitim amaçlı kullanımda telif hakkı için izine gerek yoktur

Kullanıcı görüşleri… “Brideman Education’a birkaç senedir aboneyiz ve personel ve öğrenciler tarafından oldukça yoğun kullanılan çok değerli ve kendini ispat etmiş bir kaynak olduğunu söyleyebilirim. Meslektaşlarım birçok disiplini içeren geniş içerik kapsamından çok memnunlar. İçerik kapsamında çok özel koleksiyonların sunulması üniversitenin abone olduğu diğer kaynaklarda bulunmayan içeriğe erişim olanağı sağlamakta. Bridgeman personelide çalışmalarımızda bize olabildiklerince yardımcı oluyorlar, onlarla çalışmaktan çok memnunuz " Vicky Brown, Oxford Üniversitesi Görsel Kaynaklar Müze Müdürü “Bridgeman Education’ı oldukça yoğun olarak kullanıyor ve son derece kullanışlı buluyorum. arkadaşlarıma mutlaka tavsiye edeceğim.” Sarah Knight, London Metropolitan Üniversitesi Güzel Sanatlar Öğrencisi “Bridgeman education sanat koleksiyonuna erişmek, öğrencilerimizin çalışmalarını zenginleştirmekte ve kurumumuzun materyal kalitesini arttırmakta. Bridgeman tarafından sunulan hizmet kalitesinden de oldukça memnunuz ” Jane Horton, The Open College of the Arts, Eğitim Müfredatı Yöneticisi İngiltere. “Bridgeman Education birçok kaynaktan çok sayıda görsel içerik sunan birinci sınıf bir kaynak. Bridgeman ihtiyaç duyduğumuzda daha geniş ve geliştirilmiş kaynaklar sağlayan çalışmaktan memnun olduğumuz bir firma. Bizim için yüksek katma değer sağlayan ve pahalı olmayan bir içeriğe sahip” Trudy Jacoby, Princeton Üniversitesi, Görsel Kaynaklar Koleksiyon Yöneticisi ABD.