Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size."— Sunum transkripti:

1

2 Online Resources From Oxford University Press

3 Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size nasıl yardımcı olabileceğini •İçindeki bilgileri nasıl arayacağınızı belirtir. Bu sunum yaklaşık 4 dakika sürecektir.

4 www.oxfordreference.com Oxford Reference, çapraz taranabilir tek bir kaynakta, çoğu örneklerle açıklanmış 2 milyondan fazla girişi biraraya getiren, Oxford’un kaliteli referans yayıncılığının önemli göstergesidir. Oxford Reference’daki her bir terimi açıklayan 300.000’den fazla, akıllı navigasyonla birlikte tamamen ücretsiz ve open web’ten keşfedilebilir sayfa.

5 www.oxfordreference.com Site; Oxford Reference’daki her bir terimi açıklayan 300.000’den fazla, akıllı navigasyonla birlikte tamamen ücretsiz ve open web’ten keşfedilebilir sayfa, 2 milyonun üzerinde tanım, 16.000’in üzerinde örnekli açıklama içerir.

6 www.oxfordreference.com Site; 9.000’den fazla olayı içeren 270 zaman çizelgesi Kullanıcıların kendi araştırmalarını ve içerik sayfalarını kaydedebileceği kişiselleştirilmiş bir alan olan “My Work”.

7 www.oxfordreference.com Sitedeki tüm içeriği araştırmak için sağ üstteki kutuyu kullanın. diabetes

8 www.oxfordreference.com Araştırma sonuçları koleksiyondaki tüm kitapların içeriğinden gelmektedir. Sadece kütüphanenizin tam erişim hakkı olan sayfalarda araştırmanızı kısıtlama seçeneğini kullanabilirsiniz.

9 www.oxfordreference.com Sol kolonu kullanarak araştırmanızı tür, konu, içerik referansıyla ve örnekli açıklama sonuçlarıne gore filtreleyebilirsiniz.

10 www.oxfordreference.com Sağ yukarıdaki ikonlar çıktı almanıza, kaydetmenize, alıntı yapmanıza, e-posta olarak göndermenize ve sosyal medya sitelerinde paylaşmanıza olanak sağlayacaktır. Yazıcı dostu sayfa QR kodu ile birlikte gelmektedir, böylelikle mobil bir cihaz kullanarak taranabilir.

11 www.oxfordreference.com Oxford Index alt çubukları diğer Oxford University Press kaynakları içerisinde araştırmaya devam etmenize olanak sağlar. Kütüphanenizin abone olduğu diğer kaynaklar için linkleri takip edebilirsiniz. Kütüphanenizin sahip olmadığı kaynaklardan özetleri ve girişlerin bir kısmını dahi görebilirsiniz.

12 www.oxfordreference.com Further help Bu gösterim Oxford Reference’ın yalnızca küçük bir kısmını anlatmaktadır. Daha fazla bilgi için: • Ürünün tamamını gezmek için burayı tıklayabilirsiniz.Ürünün tamamını gezmek için burayı tıklayabilirsiniz. • Siteyi ziyaret edebilirsiniz.Siteyi ziyaret edebilirsiniz. • Siteyi okuyabilirsiniz.Siteyi okuyabilirsiniz. • Canlı online demo’ya katılabilirsiniz.Canlı online demo’ya katılabilirsiniz. • onlinemarketing@oup.com adresine e posta gönderebilirsinizonlinemarketing@oup.com

13 You can see similar presentations on other Oxford University Press online resources in the Librarian Resource Centre www.oup.com/uk/academic/online/librarians

14 For further information about all online resources from Oxford, and to request institutional free trials and price quotations please contact your library supplier or Oxford University Press: Online Products, Oxford University Press Great Clarendon Street, Oxford, OX2 6DP onlineproducts@oup.com +44 (0) 1865 353705 +44 (0) 1865 353308


"Online Resources From Oxford University Press Bu sunum Oxford Reference hakkında kısa bir bilgi sunmaktadır. •Oxford Reference ‘in ne olduğunu •Size." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları