Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM"— Sunum transkripti:

1 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
Dersin Öğretim Elemanı Değerlendirme Ölçütleri Öğrenme Kazanımları A K T S Yrd.Doç.Dr. Levent DURDU, © 2013 Kocaeli Üniversitesi – Eğitim Fakültesi – B.Ö. T. E.

2 DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM
Almakta olduğunuz ve alacağınız derslere ilişkin bilgileri iki farklı şekilde edinebilirsiniz. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

3 1. YÖNTEM: AKTS BİLGİ PAKETİ
Bu yöntem ile öğrenci değerlendirme yüzdelerini görebilmektedir. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

4 1. AKTS BİLGİ PAKETİ 1 SONRAKİ SLAYT
Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

5 1 2 www.kocaeli.edu.tr Kocaeli Üniversitesi web adresi açılır.
Açılan sayfada sağ altı bölümde yer alan «AKTS Bilgi Paketi» bağlantısına tıklanır. 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

6 1 2 AKTS Bilgi Paketi sayfası açılacaktır.
Sayfanın üst bölümünde bulunan «Derece Programlarına İlişkin Bilgiler» aşağı açılır listesine tıklayınız. Açılan seçenekler arasından düzey seçiniz. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

7 Seçtiğiniz düzey ile ilgili olarak Birimler listelenecektir
Seçtiğiniz düzey ile ilgili olarak Birimler listelenecektir. Bölümünüzün olduğu «Akademik Birim»’i seçiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

8 1 Seçtiğiniz «Akademik Birim» altındaki bölümler listelenecektir.
«Bölümünüzü» seçiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

9 1 Seçtiğiniz bölüme ait bilgilere erişebileceğiniz arayüz açılacaktır.
Sol bölümde bulunan bağlantıları kullanarak bölümüzle ilgili bilgilere erişebilirsiniz. Bölümünüzde okutulan derslere ait bilgilere erişmek için sol menü grubunda bulunan «Ders Listesi» bağlantısına tıklayınız. SONRAKİ SLAYT 1 Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

10 Karşınıza gelen ekranda seçtiğiniz bölüme ait olan ders listesini eğitim dönemlerine göre organize edilmiş şekilde bulabilirsiniz. Bu arayüz üzerinde detayına bakmak istediğiniz dersin adına tıklayıp detay sayfasına geçiş yapabilirsiniz. 1 SONRAKİ SLAYT 2 Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

11 Ders detay sayfasında seçtiğiniz derse ait aşağıdaki bilgilere erişebilirsiniz:
Öğretim Elemanı Adı Dersin Öğrenme Kazanımları Eğitim Şekli Ön Koşullar, Diğer Koşullar Önerilen Destekleyici Dersler Dersin İçeriği Önerilen/İstenen Ders Kaynakları Planlanan Öğrenim Faaliyetleri ve Eğitim Yöntemi Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri Dersin Eğitim Dili Mesleki Uygulama 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

12 1 2 3 Örneğin derse ait öğrenme kazanımlarını incelemek istiyorsanız «Dersin Öğrenme Kazanımları» bağlantısına tıklayınız. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

13 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

14 İncelemekte olduğunuz dersin «Değerlendirme Yöntem ve Ölçütlerini» incelemek için ilgili bağlantıya tıklamanız gerekmektedir. 1 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

15 İncelemekte olduğunuz dersin «Değerlendirme Yöntemi ve Ölçütleri» listelenecektir.
Buradaki listeyi inceleyerek her bir değerlendirme yönteminin ne olduğunu yarıyıl içi çalışmalarının yüzdesini ve bu çalışmaların toplam notunuza olan katkısını öğrenebilirsiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

16 1 Seçilen dersin «Değerlendirme Yöntem ve Ölçütleri» SONRAKİ SLAYT
Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

17 2. YÖNTEM: EĞİTİMDE YENİDEN YAPILANMA
Bu yöntem ile öğrenci değerlendirme yüzdelerini görebilmektedir. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

18 Kocaeli Üniversitesi web sitesinde en alt bölümde bulunan «EĞİTİMDE YENİDEN YAPILANMA» bağlantısına tıklayınız. SONRAKİ SLAYT 1 Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

19 1 EĞİTİMDE YENİDEN YAPILANMA VE KALİTE SÜRECİ (EYYK) sayfası açılacaktır. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

20 1 2 EYYK sayfasında sol menü grubunu kullanarak
«Akademik Düzeyler» menü seçeneğiyle akademik düzey seçiniz. 1 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

21 1 2 Seçtiğiniz Akademik Düzey’e göre
«Akademik Birim»’inizi ve «Bölümünüzü» seçiniz. Not: Birimlerin sol tarafında bulunan küçük + işaretini kullanarak bölüm listesini genişletebilirsiniz. 1 2 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

22 Seçtiğiniz bölüm aktif olacaktır
Seçtiğiniz bölüm aktif olacaktır. Bu bölüme ait Ders bilgilerini görüntülemek için sol menü grubunda bulunan «AKTS Bilgi Paketi Kontrol» seçeneğini seçiniz. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

23 1 AKTS Bilgi Paketi Kontrol seçeneğini seçtiğinizde karşınıza buradakine benzer bir ekran gelecektir. Tarayıcınızın sağ tarafında bulunan kaydırma çubuğunu kullanarak sayfayı aşağıya doğru kaydırınız. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

24 1 AKTS Bilgi Paketi Kontrol sayfasının alt bölümünde
«Ders Bilgileri Kontrol» bağlantısı bulunmaktadır. Bu bağlantıya tıkladığınızda seçtiğiniz bölüme ait ders bilgilerini gösteren sayfa açılacaktır. 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

25 1 Seçilen bölüme ait «Ders Bilgilerini» gösteren bu sayfada eğer isterseniz gösterilen «pdf» ikonuna tıklayarak dersin bilgilerini yazdırabileceğiniz bir pencere açabilirsiniz. Sayfayı aşağı doğru kaydırdıkça diğer derslerle ilgili bilgileri de görebilirsiniz. SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

26 1 SONRAKİ SLAYT Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.

27 Bu sunum hakkında Bu sunum öğrencilerin bölümlerindeki dersleriyle ilgili bilgileri alabilecekleri kaynaklara erişimi göstermek üzere hazırlanmıştır. Yrd.Doç.Dr. Levent 2013, KOÜ - B.Ö.T.E.


"KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ DERS BİLGİLERİNE ERİŞİM" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları