Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir."— Sunum transkripti:

1 ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir. Üye girişi yapılır. Oturum açtıktan sonra soldaki menüden Eser İstek sekmesi tıklanılır. Eser İstek seçeneği tıklandığı zaman ekrana bir form belirir. Kütüphanede bulunmayan, alınması istenen yayınlar bu sayfa aracılığı ile kütüphane sipariş servisine bildirilir. Kütüphaneye alınması istenen her bir eser için ayrı ayrı doldurulması gerekir. Kırmızı ile işaretlenmiş seçenekler doldurulması zorunlu alanları ifade eder. Satın alınması istenen eserin bilgileri girildikten sonra Kaydet denir. Bu aşamada istenirse Listemi Göster butonuna basılarak istekte bulunulan eserler ve sipariş durumları görülebilir, yapılan istekler buradan iptal edilebilir.

2 Yordam Özel Oturum Açma Üye Girişi Oturum Aç Üye kodu olarak ; Öğrenciler okul numaralarını, akademik ve idari personel kurum sicil numaralarını, sözleşmeli personeller TC kimlik numaraları ile giriş yapabilirler. Şifre olarak da üye kodlarını gireceklerdir.

3 Materyal Sipariş Etme Eser İstek Eser İstek Eser İstek (Sipariş) Bu sayfada yer alan form ile Kütüphane koleksiyonunda bulunmayan ve gereksinim duyulan yayınların merkez ve birim kütüphane koleksiyonuna kazandırılması sağlanmaktadır.

4 Listemi Göster Sipariş Listemi göster butonuna basarak istekte bulunan eserler ve sipariş durumları görülebilir, yapılan istekler buradan iptal edilebilir

5 Eser istek Durumu *Eser istek iptalini çarpma “X” işaretine basılarak yapılabilir. Sipariş Durumu hakkında bilgiyi bu menüden görebilirsiniz *Mevcut *Geldi *Temin edilemedi *Fiyat istendi *Sipariş verildi


"ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları