Ses Kayıt Sistemi.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

AKILLI FAKS.
SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
IP PBX.
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
DEPOCU Depolarda çalışan arkadaşlara işlerinde yardımcı olalım istedik, DEPOCU yu hazırladık Depoların tüm giriş ve çıkışlarında barkod okuyuculu el terminallerinin.
TEKNİKOM Ses Kayıt Çözümleri Genel Tanıtım ŞUBAT-2010’DA HAZIRLANDI
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
WEB SERVİCE İDRİS YÜRÜK MAHMUT KAYA.
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
Günümüz İşletim Sistemlerine Genel Bakış
BT301 İŞLETİM SİSTEMİ KONU: WİNDOWS 7, WİNDOWS 8
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
Örnek Kampüs Uygulamaları ODTÜ Ulaknet Sistem Yönetim Konferansı - Güvenlik.
Grup ilkesinin yerel düzenleyicisi Microsoft Windows XP' de, kullanıcı ve bilgisayar grupları için kullanıcı ve bilgisayar yapılandırmaları tanımlamak.
Bölüm 1: Introductions (Tanıtım,Tanım)
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.
AĞ PROTOKOLÜ.
BTP 108 BİLGİSAYAR AĞ SİSTEMLERİ AĞ KAVRAMI Birden çok bilgisayarın birbirine bağlı olarak kullanılmasıyla oluşturulan çalışma biçimine bilgisayar ağı.
Sağlık Özel Ağı -SBNet-.
Depolama Alan Ağları – SAN Ağa Bağlı Depolama - NAS
WİNDOWS XP GRUP İLKESİ.
SON KULLANICI HATALARI BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI SON KULLANICI HATALARI Cengiz Acartürk 03 Ekim 2003.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
Hazırlayan: Kübra AYAN
WINDOWS NT GENEL YAPISI
BİLGİSAYAR AĞLARI MEHMET SÖNMEZ Telif Hakkı © 2004 Copyright © 2004
AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ
Microsoft Visual Studio 2010 Kurulum & Tanıtım
SIP PLATFORMU  Genel Özellikleri  SIP (Session Initiation Protocol) tabanlı IVR (Interactive Voice Response) platformudur.
Bilgisayarda depolama
ŞİŞECAM’DA BİLGİ GÜVENLİĞİ
Windows XP Konu: Denetim Masası Windows 8 Windows XP Windows 7.
Microsoft'un birincil hedefi işletim sistemlerinin kullanımını daha kolay hale getirmektir: Windows 2000 aşağıdaki özellikleri sayesinde bu geleneği devam.
E-postanın nasıl kullanılır?
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
Ağlar ve Veri İletişimi
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
Veritabanı Yönetim Sistemleri - I
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
İnsan Kaynakları Bilgi Sistemleri
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
Dosya sistemi, bilgisayarın sabit disk üzerindeki verileri düzenlemek için kullandığı temel yapıdır. Disk depolamanın temel birimidir. Disklerin kullanılabilmesi.
ISL429-Yönetim Bilişim Sistemleri İletişim ve Ağ Sistemleri.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
ÖMER ÜNALDI EDUROAM.
IIS 7.5 : Uzak Yönetim Muammer Benzeş MVP (IIS)
Konu : WİNDOWSTA VERİ DEPOLAMA YÖNTEMLERİ Hazırlayan : Güray Mantar
KAPASİTE ÖLÇÜ BİRİMLERİ
SUNUM KONU BAŞLIKLARI->
E-YEDEKLEMELİ SAKLAMA. E-Yedeklemeli Saklama E-Faturalarınız ve e-arşiv faturalarınız EDM e-fatura sistemine kaydolmanız ile beraber sistem üzerinden.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ
HER ZAMAN ÇEVRİM İÇİ OLUN
Berkay Ak STORAGE.
haZIRLAYAN: ELİF KARAOĞLU
IP PBX Call Recording Settings
SERVER ÇEŞİTLERİ VE ARASINDAKİ FARKLAR
PROXY SERVER YASİN ÇAKIR
ACTIVE DIRECTORY.
YEDEKLEME NEDİR? YEDEKLEME YAZILIMLARI NELERDİR?
Windows Server 2012 R2 FILE SERVER
SQL SERVER 2014 KURULUMU NASIL YAPILIR? SAVAŞ TUNÇER
IP Telephony ve Tümleşik Uygulamalar
Windows işletim sistemi ve sürümlerinin incelenmesi
Sunum transkripti:

Ses Kayıt Sistemi

Net Call Recorder Nedir? Net Call Recorder, Avaya Communication Manager santralleri üzerinde ses kaydı yapılabilmesi için Net İletişim tarafından üretilmiş ACM ile tam uyumlu ses kayıt programıdır. Net Call Recorder, IP, dijital, analog veya softphone telefonlarınızla yapılan dahili veya harici tüm görüşmeleri kaydedebilmenize olanak verir. İsterseniz tüm abonelirinizi, isterseniz seçilen abonelerinizi kolaylıkla kayıt altına alabilirsiniz.

Özellikleri Sınırsız kayıt Detaylı arama Çağrılarınız çok uzun olsa bile Net Call Recorder tamamını kaydedecektir. Çağrı süreleri ve çağrı sayısı sınırsızdır. Detaylı arama Arşivdeki ses kayıtlarınızı detaylı arama kriterleri ile kolayca bulabilir, önemli kayıtları farklı kategorilerle işaretleyerek isteğinize göre organize edebilirsiniz.

Özellikleri Kayıt tetikleyicileri İç/dış hat kayıt Tetikleyici ayarlarını yaparak isterseniz sistemin belli numaralarla yapılan ya da sadece belli saatlerde yapılan çağrıları kaydetmesine izin verebilirsiniz. İç/dış hat kayıt Net Call Recorder organizasyonunuz içerisinde sadece dış hatlarla sınırlı kalmadan organizasyonunuz dahilinde yapılan tüm görüşmeleri kaydedebilmenize imkan sağlar.

Özellikleri Bağımsız ağ yapısı Şirketinizde kullandığınız ağ altyapısını değiştirmeden Net Call Recorder’ı kullanabilirsiniz. Ses kayıt sunucusunu organizasyonunuz içerisinde uygun bulduğunuz yerde konumlandırarak ek maliyet ve konfigürasyonlardan kurtulursunuz.. İstemci yazılımı ile sunucuya fiziksel erişiminiz olmadan kontrol edilebilir.

* Örnek ağ yapılandırması içerisinde Net Call Recorder

Özellikleri Kayıt Paylaşımı Detaylı Ayarlar Gerekli olduğu durumlarda istediğiniz ses kaydı dosyalarını ilgili kişilere e-posta aracılığıyla kolayca gönderebilirsiniz. E-posta göndermesi için kullanıcılarınızı yetkilendirebilir ya da engelleyebilirsiniz. Detaylı Ayarlar Net Call Recorder’ın detaylı ayarları sayesinde tüm ihtiyaçlarınıza göre kayıt seçeneklerini belirleyebilirsiniz.

Özellikleri Kullanıcı yetkilendirme Eş zamanlı çağrı dinleme Çağrı merkezinizde ya da şirket kullanıcıları içerisinde farklı yetkilendirmeler yaparak kullanıcıların hangi kayıtlara erişebileceğini belirleyebilir, yetkilerini kısıtlayabilirsiniz. Eş zamanlı çağrı dinleme Çağrı merkezinizde kalite kontrolü amaçlı olarak aktif görüşmeleri listeleyebilir ve gerekli gördüğünüz durumlarda bu görüşmelerden birine dinleyici olarak katılabilirsiniz.

Ekran Görüntüleri

Ekran Görüntüleri

Ekran Görüntüleri

Ekran Görüntüleri

Donanım gereksinimleri Net Call Recorder sistem gereksinimleri kullanıcı sayısına ve organizasyonunuzun iletişim altyapısına göre farklılık gösterebilmektedir. En fazla 100 kanala kadar düşük yoğunluklu çağrı trafiği için örnek konfigürasyon:   En düşük Tavsiye edilen İşlemci Intel P4 2.0 GHz Intel I5 (4 çekirdek) 3GHz Sabit disk 320 GB 7200rpm 2 TB 7200 rpm Sistem hafızası* 2 GB 4 GB Ağ bağlantısı 100 Mbps 1 Gbps * Her 100 kanal kayıt için 1 GB ek hafızaya ihtiyaç duyulmaktadır. ** Konfigürasyonlar G.711 codec özellikleri temel alınarak hazırlanmıştır.

Yazılım Gereksinimleri Net Call Recorder istemci yazılımı tüm Windows işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Sunucu yazılımı iş istasyonları üzerinde de çalışabilmekte olup Sunucu işletim sistemleri tercih edilmektedir.   İstemci Sunucu İşletim sistemi Windows XP SP3 veya üst sürümü Windows 2003 Server veya üst sürümü .NET Framework .NET 4 veya üst sürümü Veritabanı -- Microsoft SQL Server 2008 Express Edition veya üst sürümü

Depolama Özellikleri Her bir dakikalık ses kaydı yaklaşık olarak 120 KB yer kaplar. 1 GB depolama alanı yaklaşık 146 saat ses kaydı depolayabilir. Depolama için yerel veya harici depolama cihazları kullanılabilir. Otomatik yedekleme farklı bir yerel disk üzerinde ya da ağ üzerindeki başka bir depolama cihazı üzerinde yapılabilir

Teşekkür Ederiz…